tiistai 20. joulukuuta 2016

Oikea koko heti kättelyssä - myös verkossa



Ulkovaate on lapsen työasu. Ei ole sama, minkäkokoisessa haalarissa tai takki+housut-setissä lapsi touhuaa useita tunteja päivässä. Oikean kokoinen vaate antaa riittävästi tilaa liikkua, muttei hidasta peuhaamista. Lapsen ulkovaate on suuri kertainvestointi, mutta kasvunvaran ostaminen ei takaa pidempää käyttöikää: liian suuri vaate kuluu sopivaa nopeammin, kun esimerkiksi pussittavissa lahkeissa kangas hankautuu itseensä.

Travallen (Remu, SuperRemu) vaatteissa voidaan pitää nyrkkisääntönä, että lapsen pituuden mukainen koko on oikea valinta. Lisäksi Travallen verkkokaupassa on jokaisen tuotteen kohdalla "tarkista tästä oikea koko"-linkki mittataulukkoon, josta ostaja voi katsoa tuotteen tarkat mitat. Tästä on suuri apu, kun ostaja esimerkiksi arpoo kahden koon välillä hankkiessaan haalaria vaikkapa pitkäselkäiselle tai -raajaiselle lapselle. Lapsen voi mitata kotona ja verrata mittoja verkkokaupan mittataulukkoon. Tai mittataulukkoon voidaan vaihtoehtoisesti verrata kotoa jo löytyvän vastaavanlaisen vaatteen mittoja.

Vaatevalmistajana Travalle pystyy antamaan erittäin tarkat mitat jokaiseen myymäänsä tuotteeseen, mikä helpottaa verkkoasiakkaan ostopäätöstä, kun oikean koon valinta ei jää pelkän kokonumeron varaan. Esimerkkinä meidän perheen suosikkituotteen, SuperRemu housujen mittataulukko.

Lasten vaatteita hankitaan yhä enemmän verkkokaupasta. Verkosta ostettaessa onnistuneella kokovalinnalla on muutakin merkitystä kuin aikaavievän ja asiakasta turhauttavan vaihdon välttäminen. Oikean koon valinta on myös eettinen kysymys: kun paketteja ei tarvitse lähettää edestakaisin tuotevaihtojen vuoksi, kuormitetaan vähemmän luontoa.

Oletko jo vieraillut Travallen verkkokaupan talvialessa? Sinne on päivitetty viime päivinä lisää housuja ja haalareita.

Oletko tehnyt oikeita kokovalintoja verkossa? Onko lastenvaatteiden mittatietoja helppo löytää?

Mukavaa joulunodotusta toivotellen,

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)