perjantai 26. huhtikuuta 2013

Oi laukkaa ratsu Reima!

Lapset meillä vaatettaa kirppareiden (Lanttila ja Viikari) ohella lähinnä Reiman verkkokauppa. Kierrän kirpparit yleensä vähintään kerran kuussa, yleensä parikin kertaa tulee pyörähdettyä. Sisävaatetta niin kotiin kuin juhliinkin löytyy pojillekin toisinaan ihan siisteinä (vaikka toki suurin osa tarjonnasta on tyttöjen vaatetta) ja kohtuullisella hinnalla. Ulkovaatteet ovat monesti liian kuluneita, että päätysivät ostoskoriini. Joskus toki iloisia yllätyspoikkeuksia! :)

Kenkiä, varsinkin Tepsuja, kaivelen kirpparipöytien alta selkä väärällään. Ne ovat meillä olleet yleensä kaupunkikenkinä. Reiman lenkkareita olen toisinaan pongannut kirppareilta. Pienimmäiselle on nytkin uudenveroiset Reimatec-lenkkarit kesäksi odottamassa ja isompi viilettää tällä hetkellä käytetyissä Reimatec-välikausikengissä pitkin pihoja ja polkuja :)

Tykkään, että vaatteiden pitää olla iloisia ja värikkäitä, lapsilla erityisesti. Itsekään en aivan mustissa kulje! Herra 4 v:lle sopii parhaiten lämpimät värit, erityisesti oranssin ja ruskean sävyt. Pikkuveikan sinisilmät loistavat kauneimmin kylmien värien kanssa ja poikasen lipaston sisältö onkin varsin sinivoittoinen.

Kesäksi olen sortunut pojille jo muutamaan ihanuuteen : Me&I:lta Dinosaur-paidat ja oranssit sortsit, Maxomorralta saurus-paita (vihreällä pohjalla ruskeita "triceratopseja"). Punainen paloautopaita on Lindexin ja kuva jatkuu selkäpuolelle. Pussukassa on Reiman pitkähihainen UV-paita, joka on jemmattu viime kauden alesta. Pienimmälle hankin alesta viime kesän Tutta-mallistosta turkoosin froteisen sortsihaalarin ja vihreät sortsit.




Isommalle poikaselle himoitsen kesäksi Reiman uusia 3/4 lahkeella olevia turkooseja UV-housuja, jotka suojaavina, mutta ilmavina olisivat monen kesäpäivän pelastus tuolla voidekammoisella lapsosella. Ja kivan näköiset myös :)

Isomman veljeksen kanssa alkaa olla jo se vaihe, ettei äiti saakaan enää yksin päättää, mitä päälle laitetaan :S Hahmopaidat ovat tietenkin niitä pojan omia suosikkeja (ja äidin yllättäen ei...). Pienempi onneksi vielä hymyilee yhtä lailla Cars-paidassa kuin äidille mieluisessa retroihanuudessakin ;)

2 kommenttia:

  1. Löysinpä jotain kautta blogiisi, kivalta näyttää :) Meillä on myös tuo Lindexin paloauto-teeppari ja Reiman uv-paita kesää varten jemmassa :)
    Oma, uudehko sekin, blogini löytyy http://papulandiassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kiva, että löysit tänne :) Kantapään kautta tässä opetellaan ja kokeillaan, mutta sitäkin innokkaampana! :)

    VastaaPoista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)