perjantai 26. huhtikuuta 2013

Taas vuotta vanhempi! :O

Olipas herttaista herätä, kun vanhempi poikanen (herra 4 v) tuli kertomaan, että on askarrellut äitille synttärikortin :) Vaaleanpunaisesta pahvista oli leikattu palanen, johon oli pienin käsin piirretty oma nimi, pikkuveikan nimen alkukirjain, moottoripyörä ja kaksi pääjalkaista ukkelia. Liikuttavaa. Ja niin arvokasta :) Varsinkin siksi, että poikanen tarvitsee syksyllä toimintaterapiaa harjaannuttamaan aistien yhteistyötä ja motoriikkaa.

Aamupäivän ulkoilumme suuntasi tuttuun suuntaan hevosia katsomaan ja samalla haettiin lähileipomosta "synttärikakku" eli mieluinen leivos tai munkki kullekin. Minulle tietysti käpyleivos! :) Lemppariheppamme Vida oli juuri liikkeellä ratsastajan kanssa, mutta paijailimme sen sijaan pientä ponia. Poikien kengänpohjat, housun-/haalarinpolvet ja hanskat on hepan kakassa, mutta eipä tuo ole vaarallista. Ehkä jopa lisää vastustuskykyä!?

Vastustuskyvystä tuli mieleen tämä flunssa-silmätulehduspotilaamme, herra 4 vee. Hyvin tuntuu purevan tropit ja energiaa alkaa riittää jo entiseen malliin. Ja luojan kiitos myös yöunta. Pienempi vesseli tosin taitaa ottaa tyhjentyneen potilaspaikan, kun pari yötä jo ollut vähän levotonta ja nenäkin vähän niiskuttaa. Vai voiskohan käydä sellainen tuuri, että tällä kertaa tauti ei tarttuisikaan? :O

Viikonloppuahan se pukkaa ja ostoslistaa pitäisi miettiä. Vappu on jo ihan oven takana ja siihen liittyvät tööttitorvet ja serpentiinin simoja unohtamatta on syytä jemmata tänään.

Lasten välikausivaatteet ovat kunnossa ja niitä on riittävästi. Isommalla pihakäytössä vihreä edellisen kauden Reimatec-takki ja harmaat Reimatec+ -vyötäröhousut, pipona harmaa "Ramppi" ja hanskoina Reiman harmaat sekä mustat Reimatec+-välikausirukkaset. Kaapissa on myös kirpparilta jemmattu ruskea-sininen Reimatec-haalari, jollei ei toistaiseksi ole ollut käyttöä. Henkselimallisia housuja käytettiin loskan aikana, mutta pukemisessa raivoa tuottavien jalkalenkkien vuoksi ne ovat nyt jääneet naulaan. Kaupunkitakkina herra 4 veellä on oranssinkeltainen Reimatec-takki sekä kirkkaankeltainen kevyttoppis untuvaa.






Pikkuveikka kirmaa pihalla isoveikan vanhassa puna-harmaa-valkoisessa Reimatec-haalarissa ja Mopo-pipossa, kätösissään samanlaiset rukkaset kuin isoveikalla, väriltään tummanharmaat. Kaupoille pienempi mies sonnustautuu Reiman kevään uutuuteen Curious-pallohaalariin (pohjaväri harmaa, materiaali reimatec) ja siniseen "koirapipoon". Ihanuuksia! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)