perjantai 6. marraskuuta 2015

Toppavinkkejä viikonloppuun ja isänpäiväsuunnitelmia


Heips! Täytyi tulla vinkkaamaan teillekin, että Travallen verkkokaupan outletissa on Remu toppahaalareita hurjan edulliseen hintaan 53 eur (norm. 94,50 eur). Outletissa on myös paljon muita tuotteita oikein mukavin hinnoin. Jos talvihaalari vielä puuttuu, nyt kannattaa toimia!

Entä oletteko käyneet Reiman varastontyhjennyksessä? Tänä vuonna varastoa tyhjennetään kaikissa Reiman myymälöissä, myös verkkokaupassa reimashopissa. Varastontyhjennys jatkuu 8.11. saakka.

Kuva Travallen verkkokaupasta.

Minä täällä toivun eilisestä, kohtalaisen haastavasta valintakokeesta ja laskeudun hiljalleen alkavaan viikonloppuun. Oli muuten emäntä aikamoisessa prässissä eilen!

Pikkuveikka lähti eilen isovanhempien kanssa mökille pariksi yöksi ja isoveikka viettää välillä äidin kanssa laatuaikaa kahden kesken. Eilen meillä oli elokuvailta, herkkuja ja paljon selänrapsuttelua.

Isäntä palaa työreissultaan kotiin viikonlopuksi ja hakee isoveikan kanssa huomenna pikkuveikan mökiltä kotiin. Taidan itse käväistä siinä kohtaa kaupungilla ihan itsekseni. Sunnuntaina juhlimme isänpäivää mm. lasten askartelemien lahjojen,  kotona valmistetun pihviaterian ja Hevisauruskonsertin merkeissä.



Ihanaa isänpäiväviikonloppua!

Miten te vietätte tulevaa viikonloppua ja isänpäivää?

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari

5 kommenttia:

  1. Just kakun leivoin :) Huomenna Minin kans koristellaan se ja sunnuntaina viimeistään syödään.

    Hautausmaalla käyn varmaan papan haudalle viemässä kynttilän, jos kykenen.Just tän takia mä vihaan isänpäivää, kuin Roope Ankka joulua... Se hillitön ikävä tiivistyy sen yhden päivän ympärille :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isänpäivä on tunteita herättävä päivä, kenellä mistäkin syystä. Jos kävisitte haudalla yhdessä lasten kanssa, niin tilanne voisi tuntua himpun verran helpommalta? En tiedä, arvelen vaan. Voimia surun ja ikävän esiin pulpahtamiseen isänpäivänä.

      Mukavaa isänpäivän viettoa kotona kakun ääressä. Pojat ovat taatusti tohkeissaan :)

      Poista
  2. Mulla on edelleen ne vyötärömalliset toppahousut neidille ostamatta. Jahkailen, kun epäilyttää, että tuleeko sitä talvea ollenkaan :D Reiman ja Popin softshell -housuilla, kun pärjää pikkupakkasillakin, kun alle tuunaa kunnon vaatekerroksen... Näyttää vähän siltä, ettei tarvetta siis ole.

    Toivottavasti kunnon valintakoeprässi tuottaa tulosta ja sulla on vielä valita, mitä alat opiskelemaan :D

    Me taidetaan suunnistaa tänään miehen kanssa Ikeaan ja joululahjaostoksille. Neiti saa mennä viettämään mummolaan laatuaikaa. Huomenna pappa haluaa isänpäivän kunniaksi viedä meidät syömään ulos. Niin, kenen pitikään lahjoa ja ketä!? :D

    Mukavaa viikonloppua ja isänpäivänviettoa! Teidän suunnitelmat kuulostaa hienoilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eipä tämä "talvi" oikein vakuuta. Toppavaatteet ovat roikkuneet naulakossa jo pitkään tyhjänpanttina. Taagia ja kevyttoppahousuja on isoveikka käyttänyt koulussa kylmimpinä aamuina, mutta viime aikoina on menty paljolti ihan kuorivaattein. Mutta kyllähän se oikea talvi jossain vaiheessa tulee, ei olisi eka kerta kun talvikelit saapuvat vasta joulun jälkeen.

      Eikös teillä ole kuitenkin toppahousuja jemmassa? Ja niitä vyötäröhousuja meinasit nyt alkutalveen? Luultavasti tämän vuoden puolella pärjäätte tosiaan niillä softshelleillä. Vai olisiko vyötärötoppiksille käyttöä myös koulussa myöhemmin talvella? Meillä lensi Kiddoista henkselit seinään (onneksi ovat irrotettavat) jo sovituskuvauksissa, että se niistä henkselihousuista sitten :D

      Ikea ja joululahjashoppailut kuulostavat kivalta :) Minäkin kävin tänään ihan yksin kaupungilla ja löysin itselleni pidempään etsimäni kevyttoppatakin - juurikin siksi, että perinteinen toppatakki on yksinkertaisesti liikaa näillä säillä. Samalla tein isänpäivälahjahankintoja ja ostin isoveikalle uuden seinäkellon rikkoutuneen tilalle. On muuten vaikea löytää tavallista, edullista seinäkelloa tänä päivänä. Sokokselta ja Cittarista ei löytynyt, Anttilasta sentään löysin.

      Ihanaa, teillä on tiedossa mukava ravintolareissu. Nauttikaa! Minäkin katselin ensin paikkakunnan isänpäivälounastarjontaa, mutta hinnat olivat sen verran suolaiset, että päätimme paistaa pihvit kotona, kun se Hevisauruskonsertin perhelippukin maksaa jo 75 euroa...ja tuntuu hyvältä olla koko perhe ihan vaan kotonakin välillä, kun ensi viikolla isäntä kuitenkin taas reissaa maailmalla.

      Noin mun äitikin sanoi, että katsotaan, jos vaikka joudun vielä valitsemaan opiskelupaikkojen välillä ja korneimmassa tapauksessa työ- ja opiskelupaikan välillä. Olisi se suorastaan hassua tämän venähtäneen työttömyyden päätteeksi. Katsotaan, kuinka käy!

      Mukavaa isänpäivää teillekin! :)

      Poista
  3. Joo, minä taas huomaan miettiväni, niin kuin aiempinakin talvina, että hyvin olisi kerennyt talvivaatteet hankkimaan tänä talvena. Ei tarvitsisi jemmata keväästä saakka tai edellisestä talvesta. Nyt olisin löytänyt toppatakki-housut setin Reiman varastontyhjennyksestä. Poika itse sen bongasi ja sanoi haluavansa. Ja koko ajan alkaa enemmän tulla aleja toppavaatteistakin. Jo ennen joulua. Ja voi olla että niitä tarvitaan vasta tammikuussa, kun on kunnon aletkin jo.

    No, Reiman varastontyhjennyksessä kävin ja ostin kaksi play jersey paitaa ja collegetakin. Olis ollut toppaa ja talvikenkää, mitä on jo ennestään jemmassa.

    Jännä tosiaan seurata, miten sun opiskelukuvioiden käy. Ja minustakin kyllä opiskelu on joustavampaa kuin työelämä. Kaksi tutkintoa suorittaneena ja paljon työelämässä olleena sanon, että opiskelijalla on enemmän jouston varaa aikatauluissa.

    Nyt alkaa vähän joulunodotus-fiilis hiipimään meille. Ostettiin eilen joulukalenteri odottamaan. Tänään kaivoin varastosta ensimmäiset tunnelmavalot keittiöön ja samalla poika halusi sieltä joulalaatikosta yhden tontunkin :). Ja glögiä on juotu jo useampaan kertaan. Talvesta ei tietoa, mutta pimeää on, että kyllä kynttilät yms. näyttää jo kivoilta.

    Isänpäivää ei vietetä erityisesti. Lähinnä ollaan kotona. Koulussa askarrellut lahjat ojennettu pojan toimesta aamulla.

    -T-

    VastaaPoista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)