lauantai 28. tammikuuta 2017

AlelöytöjäLastenvaatehankintoja olen tehnyt viimeaikoina maltillisesti. Alesta olen napannut joitakin edullisia ja tarpeellisia löytöjä:  tilasin pikkuveikalle kevääksi Reiman retrohenkisen välikausihaalarin (huomatkaa minulle poikkeava väri navy!) ja molemmille pojille Reimatec Wetterit sekä kesäksi sandaalit. Isoveikalle hankin ensi talvelle pojan itsensä valitseman Reimatec/Reima Go talvitakin ja Reiman hanskat. Itse olisin ollut oranssin takin kannalla, mutta onhan tuossakin vähän väriä.

Isoveikan SuperRemu talvihousut tälle ja luultavasti vielä seuraavallekin talvelle saimme Travallelta blogiyhteistyön merkeissä. Nämä heposti puettavat ja kestävät luottohousut ovat jälleen päivittäisessä käytössä. Remun takkia en valitettavasti ehtinyt alesta napata, mutta saahan niitä sitten taas syksyllä. Pikkuveikan eskaritalvi lasketellaan todennäköisesti kenkiä lukuunottamalla tämän talven varusteilla ja isoveikalta perityllä takki+housut-setillä.

Sisävaatteista on mahtunut niin pitkään samat koot, että lähinnä housuja tarvitsee polvien reikiintyessä harvakseltaan päivittää. Paitoja molemmilla tuntuu edelleen olevan rutkasti ja olenkin tietoisesti hillinnyt yläosien hankintaa.

Hiihtovarusteista käyvät pikkuveikan monoja (jotka löysin ilahduttavasti lähikirpparilta) lukuunottamatta viime talviset, luistimiakaan ei tarvitse tälle talvelle hankkia uusia. Kannatti ostaa isoveikalle viime talvena reilut luistimet ja monot. Pikkuveikka pärjää siisteillä perintövarusteilla.

Oletteko tehneet alelöytöjä tai jemmanneet toppaa seuraavan talven pakkasille? Miten on hiihto- ja luisteluvarusteiden laita?

Me vietetään isoveikan kanssa kahdenkeskistä viikonloppua kotona parantolan merkeissä muun perheen ollessa puutalkoissa mökillä. Isoveikka sai pikkuveikalla viime viikolla olleen kovan kurkkutaudin ja oli pois koulusta to-pe. Yötkin menivät villeiksi, kun arjessa muuten jo - luojan kiitos- historiaan jääneet kauhukohtaukset nostivat sairauden aikana päätään.

Potilas oli niin reppana vielä eilen, että katsoimme parhaaksi jäädä myös viikonlopuksi kotiin parantelemaan tautia. Nyt isoveikka jaksaa jo leikkiä, ruoka menee alas ja poika lauleskelee tavalliseen tapaansa, joten olen toiveikkaana. Toivottavasti ei mene tauti korviin, kuten pikkuveikalla. Vielä kun osaisi itse väistellä näitä meillä viime aikoina tiuhaan pyörineitä pöpöjä, niin mikäs tässä olis ollessa!

Mukavaa viikonlopun jatkoa,

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari

5 kommenttia:

 1. Minä en ole hamstrannut talvialesta mitään,kun en ole löytänyt mielestäni tarpeeksi suuria ale prosentteja😐siunailin vaan tuota juuri 6v täyttävän pojan kasvua.pituutta on kertynyt jo 128cm niin välikaudeksi joutuu uusimaan kyllä kaiken..kengän kokokin on 34.taidan kerrankin olla järkevä ja ostaa kaikki prismasta,onhan sielläkin reimaa myynnissä.pieni hk alennus on äkkiä monta kymppiä.hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, aleprosentit eivät ole olleet kummoiset. Ja vasta nyt alkaa näkyä isompia prosentteja, kun koot on tietysti jo lopussa. Minä sain nuo välikausivermeet ja sandaalit jostain kampanja-alesta (olisko ollut black friday tai vastaava) muistaakseni puoleen hintaan jo aiemmin syksyllä, mutta toppatakin hankin hampaita kevyesti kirskutellen talvialesta vain 30 % alennuksella.

   Jesper Juniorissa (ei verkossa) oli muuten maanantaina paljon toppaa puoleen hintaan. Myös merkkejä.

   Henkilökunta-alennus kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos sellaista saa. Prismasta löytyy vaikka mitä.

   Teillä on myös reippaan kokoinen nuori mies! :) Meidän 5,5 v on 124 cm (kenkä 33), joten perässä tullaan ja kovaa :D Just tässä kattelin hölmistyneenä, että meillä kovin suosituista me&i paidoista koossa 122/128 alkaa hihat käydä lyhyiksi...Milloin tuo kasvu oikein tasaantuu?!?

   Poista
 2. Haha, näyttää taas niin samalta kuin minun aleostokset. Ostin myös jostain blac friday tms. kampanjasta nuo samat sandaalit, sitten jossain vaiheessa Wetterit seuraavaa kokoa (nykyiset mahtuu vielä), Taag-takin värissä navy (!) ja Reima go toppatakin ensi talveksi. Lisäksi olen alesta hankkinut Remun toppahousut. Että tutulta näyttää ja kuulostaa :). Tuo takki on meillä vähän erilainen, sellainen sini-oranssikuvioinen. Löysin sen outlet-myymälän mallikappalerekistä hintaan 40 euroa. Eli ko. kuosi ei aivan sellaisenaan ole sitten tullutkaan markkinoille, mutta on lähes samanlainen kuin sinun ostamassa ja mielestäni hieno. ja halpa. Ja olenhan ostanut myös reimatec rukkaset ja sisäpaitoja Reimalta jaja...

  Ja omien aleostosteni kanssa lähti taas mopo käsistä Nanson myymälässä, eli itselle ostokset sieltä.
  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Aika mainio tämä meidän yhteinen maku! :D Hyviä alelöytöjä olet tehnyt.

   Hieno löytö se Reima Go-mallikappaletakki. Oletko muuten ajatellut hankkia/hankkinut myös sensorin?

   Minä en ole päästänyt itseäni Nanson kauppaan vähään aikaan ;)

   Poista
  2. En ole sensoria edes harkinnut. Mä käyn Tammiston Nanso outletissa aina alen aikaan ja ison kassin kanssa ulos tulen.

   Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)