maanantai 10. huhtikuuta 2017

Travallen SuperRemu housut - parasta kestävyyttä talveen ja välikauteen
Saimme Travallelta talveksi testiin SuperRemu toppahousut. Näillä housuilla isoveikka rymysi ulkona päivittäin niin välitunnilla, iltapäiväkerhossa kuin kotonakin - ja ne ovat edelleen ehjät! Housuista riittää vielä seuraavallekin talvelle.

Näissä sovituskuvissa isoveikalla on mittaa noin 141 cm ja housut ovat kokoa 146 cm. Talven aikana vesseli venähti jälleen niin, että aluksi hieman reilu koko oli oikein passeli. Ja näissä housuissa reilu pituus ei muuten joudu kantapään alle.

Kestävyyden lisäksi housut ovat pojan itsensäkin mielestä ihan parhaat. Malli on yksinkertaisen toimiva, helppo pukea ja reilu leikkaus antaa liikkumavaraa leikeissä. Ei mitään pukemista hidastavia vetskareita tai neppareita. Kunnon lumilukot pitivät nilkat kuivina koko talven. Musta väri ja suora lahje takaavat uskottavuuden kaveripiirissä.

Sään lämmettyä kaivettiin varastosta viime syksyiset - edelleen ehjät - SuperRemu välikausihousut: sama vahva kangas ja toimiva malli kuin toppahousuissakin, mutta ilman vanua ja lumilukkoa. Yritin tarjoilla pojalle mökkireissulle mukaan muita välikausihousuja, jotta kurakelien jäljiltä pestyt SuperRemut säilyisivät puhtaina kouluun. Isoveikka totesi napakasti: " Ei, kun mä haluan ne remulaiset!" :)

Miten teidän lasten toppahousut kestivät?

Reippaita keväisiä ulkoilupäiviä!

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari


5 kommenttia:

 1. Meillä oli talvella käytössä viime talven Reimat (siis jo toista talvea) sekä Remut ilman superominaisuuksia. Reimat alkoivat olla jo toisen talven jälkeen hyvin hauraat polvista, mutta vielä ehjät. Remut olen pakannut ensi talvea odottamaan, mikäli vielä mahtuvat. Ovat ehjät nimittäin. Ja poikani ei ulkoile seisoskellen ja kävellen, vaan rymyää niin, että olen mutaisia vaatteita pessyt pitkin talvea ja kevättä (sitä kurakeliä oli siis talvenkin mittaan).
  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että toppahousut riittävät kahdeksi talveksi :)

   Ilmeisesti koulun/päiväkodin pihan hiekoitussepeli on meillä ollut tänä talvena useampien peruslaatuisten housujen surma. Sitä on ollut runsaasti sekä maassa että leikkipaikkoina toimivissa lumikinoksissa.

   Pikkuveikka sai hajalle kahdet peruslaatuiset toppahousut (joita ei oltu käytetty aiemmin talven aikana) ja yhdet kevyttopat ihan hetkessä lumien sulaessa. Myös isoveikan kevääksi hankitut kevyttopat saivat viillot polvien kohdalle yhden päivän käytön jälkeen. En keksi muutakaan syytä näille viilloille kuin tuon jokapaikkaan kylvetyn sepelin.

   Edellisenä talvena pikkuveikka oli eri päiväkodissa ja peruslaatuinen haalari kesti polvista ehjänä (joskin hyvin kuluneena) koko talven.

   Jatkossa vain erikoisvahvaa housulaatua meille kiitos - onneksi on SuperRemu :)

   Poista
  2. Meillä on ollut varmaan tuuriakin matkassa. Kyllä hiekkaa ja sepeliä on ollut tänä talvena. Toki Remun polvissa on naarmuja, muttei läpi reikiä sentään. Mutta ihan ok kunnossa ovat yhden talven jälkeen.

   Poista
 2. 3talvea samat popit ja edelleen hyvässä kunnossa :D en Ois uskonut että ne oikeesti kestää mut menee vielä monenmonta talvea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolme talvea - ihan uskomatonta! Miten voi olla mahdollista?!? Ilmeisestikään ei juurikaan jäisillä pinnoilla leikkimistä/jäämäenlaskua? Ei taida olla paljoa hiekoitussepeliä teidän leikkipaikoilla? Kivillä kiipeilyä? Kuinka monet toppahousut/lapsi/talvi käytössä?

   Mutta hieno homma joka tapauksessa :)

   Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)