keskiviikko 13. elokuuta 2014

Miikkarisyksyn karvakuonot













Tänään julkaistiin Me&i:n syysmallisto!

Poimin teille tähän omia suosikkejani virtuaalihypistelyä varten. Keltaiset koirat, nallet ja autosekamelska miellyttävät minua keltaisen ystävänä erityisesti. Tytöille on aivan ihania velourtunikoita eläinaiheilla. 

Nämä alimmaiset, punaiset, kapealinjaiset collegehousut täyttävät varmasti monen hoikan lapsen äidin toiveen. Vyötäröltä löytyy kaikenlisäksi säädettävä nappikumppari. Syksyn suosikkipöksyt?

Miltä näyttää? Suosikkisi? Oletteko menossa kutsuille?

Lisää herkkuja löytyy samasta paikasta, mistä kuvat on kerätty eli Me&i verkkosivuilta.

Lupsakkaa loppuviikkoa toivotellen,

Vahteristonemäntä



12 kommenttia:

  1. Tuo Stop-pipo on kyllä ihan mahtava oivallus! :D

    Nuo punaiset housut huolisin mustana tai harmaana... Tiedän, vähän tylsää! :) Tai ihan suosikkini olisi tuon malliset housut farkun näköistä trikoota!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas nyt kovia vaatimuksia ;)

      Pakollinen pysähtyminen sopii kyllä niin mainiosti alati liikkuville tenaville!

      Poista
  2. On kyllä söpöjä, parempaan suuntaan on mennyt me&i viime mallistosta mun mielestä. On toi chihuahua kyllä niin sydäntäsärkevän söpö, näkisin ton keltaisen haalarin meidän Nuutilla. Olis ehkä liiankin söpö. :D
    Pompin kutsut on pian, katsotaan pitääkö joku me&i:n..
    Ja hei: onnittelut ja tsemppaukset eskarilaiselle&perheelle! Toi on iso askel pienen elämässä, voi että.. Meillä aloitetaan viskari vasta, ensi vuonna sitten tuo edessä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on tää kaikki uutta ja ihmeellistä. Vaikka eskari toisaalta jää meillä nyt vähän pikkuveikan päiväkotiin totuttelun varjoon: kesäkuussa olivat vielä samassa ryhmässä. Nyt pieni on ihan yksin uudessa ryhmässä ja illat kovin väsyneitä.

      Samaa mieltä: tervetuloa ruskea ja keltainen! Koira-haalari tulisi meille, jos olisi tarpeeksi pieniä käyttäjiä. Onneksi samaa aihetta löytyy myös paitana :)

      Poista
  3. Noista pitkähihaisista paidoista meidän juniorille tuskin tulee nitään, kun ei nuo kuviolliset paidat enää tätä äitiä kiehdo (no ehkä jotkut vauhdikkaimmat Molo Kidsin printit vielä menee). Poika itsekin jo hylkäsi muutaman miikkaripaidan kuvion vuoksi. Me&I:n housut on meillä olleet tykätyimpiä, nyt tosin koulussa ei välttämättä enää niin paljoa ole collegetyyppisille housuille käyttöä, kun farkutkin kelpaavat nyt. Ja housujen kulutus on meillä nyt sitä luokkaa, että Me&I:n housut eivät tahdo enää kestää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä olikin sitä "kuosiähkyä" ilmassa, muistan :)

      Farkut on toki kestävämmät kuin collegehousut. Jännä nähdä, missä vaiheessa meillä halutaan farkut jalkaan. Ainakin toistaiseksi ei käytettäisi edes löysiä resorifarkkuja, vaan sisällä aina colleget (tai sortsit) ja ulkona ilmojen viiletessä välikausihousut. Tällä hetkellä ulkohousuina resorifarkkuja.

      Poista
  4. Muhun ei Miikkarit taida iskeä tänäkään vuonna lastenvaatteina, mutta aikuisten mallistossa oli monta mielenkiintoista herkkua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs löysit itsellesi? :)

      Mulla on ongelmana noiden naistenvaatteiden kanssa, että paidat on kovin lyhyitä malliltaan tällaiselle pitkäselälle, jolle mekot on yleensä tunikoita muutenkin ;) Farkkuja en ole kokeillut, mutta kutsuilla moni on niihin ihastunut. Tosi hyvin istuvilta vaikuttavat.

      Poista
  5. Innostuinkohan ensimmäist kertaa tän merkin vaatteista edes hieman :) Ihania koiria!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koirat on kyllä aivan valloittavia. Tervetuloa (esi)höyrähtäneiden joukkoon! ;)

      Poista
  6. Mä tykkäsin muutamista jutuista sieltä aikuisten mallistosta. Lasten jutuista en niin nyt saanut mitään kiksejä, mutta en oo kyllä oikein nopsaa lämmennyt millekään vaatteille tänä syksynä =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä pidemmälle tässä lastenvaateharrastuksessa menee, sitä krantummaksi taitaa tulla. Allekirjoitan. Ja joskus on sellaisia kausia, ettei vaan nappaa mitkään. Eihän aina voi (onneksi!) olla innostunut.

      Mitkä miellytti naisten mallistossa?

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)