tiistai 24. helmikuuta 2015

Solmimatta paras - Wetterissä uudet nauhat
 

Reiman suositut vedenpitävät Wetter välikausitennarit ovat saaneet kevään kunniaksi uusia herkullisia värisävyjä ja mikä parasta - kenkien mukana tulee nyt joustavat nauhat (kts. kuva yllä), joita ei tarvitse avata ja solmia, kun on kiire pihalle kavereiden luo.

Nyt haljasnahan ja tekstiilin pinnoittamat vedenpitävällä kalvolla varustetut Wetterit sujahtavat näppärästi pienemmänkin välikausiseikkailijan jalkaan ilman aikuisen apua. Oikein fiksu uudistus! Nämä jokasään kevätpopot ovat jo reimashopissa. Yllä olevissa kuvissa olevien värivaihtoehtojen lisäksi löytyy peruspunainen ja tummansininen.

kuvat reimashop

Meillä oli pojilla syksyllä Reimatec Wetterit testissä ja koot näyttäisivät onneksi riittävän vielä keväällekin :)

Onko teillä välikausikengät järjestyksessä? Onko Reimatec Wetter tuttu? Mitkä ovat teidän suosikkikengät välikauteen?

Vinkki! Reimashopissa myydään edellisen kauden Wettereitä tosi hyvällä alennuksella 30 eur/pari. Näissä ei ole mukana joustonauhoja. Osa talven ulkoilutuotteista on alennettu nyt 50 %, joten kannattaa kurkistaa reimashoppiin.

Täällä sataa vuoroin vettä ja vuoroin räntää. Itselläni on kaktus kurkussa, joten taitaa flunssa tehdä tuloaan. Pojat pääsevät huomenna mummolaan talviloman viettoon ja loppuviikolle onkin onneksi luvattu hieman talvisempia ulkoilusäitä. Pakkaamme toiveikkaina myös sukset ja luistimet mukaan!

Aurinkoisia kevättalven päiviä toivotellen,

Vahteristonemäntä


2 kommenttia:

 1. Vaikea uskoa että toimii niin ettei tarvi avata. Olen skeptinen. Meillä vk-kengät ostettu useimmiten urheilukaupasta. Esim. Adidaksen ja Merrellin goreja on ollut. Niissä kun on sattunut ale kohdalle sopivasti.
  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän siinä sitten auta kuin kokeilla! Vaikkapa siellä outletissa ;)

   Varmaan rintavajalkaisella lapsella nauhoja joutuu avaamaan ja litteäjalkaisella sujahtaa jalkaan kevyesti. En tiedä.

   Mun omat talven sekä välikauden lenkkeilykengät on Merrelit. Sopii mun jalalle <3

   Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)