keskiviikko 19. elokuuta 2015

Koulukaveriksi Reima! (sis. arvonta)



Kello soi - nyt välkälle!

Koulujen alkaessa Reima haastaa bloggaajat kokoamaan kollaasin koululaisen/päiväkotiin lähtijän syysvarustuksesta. Minä tuoreen ekaluokkalaisen äitinä ja Reima-fanina tietysti innostuin selaamaan Reiman mediapankkia oikein toden teolla ja valitsin omia syysmalliston suosikkejani viileneviin päiviin. Kollaasin kuvat ovat Reiman mediapankista ja tekstin linkit vievät reimashoppiin.

Kuvan setti on ekaluokkalaisen pojan syysvarustus, joka on uskottava isompienkin poikien keskuudessa ja piristetty syksyn trendivärillä oranssilla, joka on samalla meidän koulutulokkaan lempiväri. Tämän asukokonaisuuden ideana on: simppeliä päällä ja kuvioita alla. Sateenkestävyys on Reiman päällikerroksen tuotteissa (takit, housut ja haalarit) oletuksena, joten nämä vaatteet toimivat myös syyssateilla ilman erillisiä sadevarusteita - voitte arvata, että pieni koululainen kiittää :)

Tekninen kerrospukeutuminen on kaiken A ja O koulussakin: iho pysyy miellyttävän kuivana ja olo mukavana, vaikka välitunnilla kiipeillään, juostaan ja keinutaan korkealle. Pukemalla kerroksittain Reiman teknisiä tuotteita, tunnilla ei tarvitse istua paita märkänä, vaikka välitunnilla liikutaankin aktiivisesti. Kerroksia lisätään ja vähennetään lapsen lämmöntarpeen, liikkumisen ja sään mukaan. Reima on hyvä koulukaveri!

Takiksi valitsin itseoikeutetun välikausitakkien kuninkaan, joka kantaa nimeä Taag. Syksyn upea, sammaleenvihreä sävy valikoitui sittenkin toisen suosikkini oranssin edelle, sillä päätin asustaa oranssilla, mm. Dev pipolla.

Sateen kestävässä Taag takissa on kevyt vanuvuori, joten sen käyttöaika jatkuu pitkälle talveen ja isoihin taskuihin saa piilotettua kavereiden kanssa vaihdettavat keräilykortit ja muut pikkuaarteet. Upean retrohenkisen Taag takin edellinen malli on ollut meillä käytössä molemmilla pojilla viime syksynä ja suosikkitakki on jemmattu viilenevien säiden varalle myös tälle syksylle. Monikäyttöinen Taag takki toimii talvellakin lauhana päivänä sellaisenaan tai fleecen kanssa myös pakkasen purressa. Lisäksi Taag on oman kokemukseni mukaan juuri sopivan lämpöinen kauppa- ja kyläreissuilla, jolloin paksummat talvitakit ovat helposti liian kuumia.

Sateenpitävät Trot välikausihousut ovat vastaus miespuolisen koululaisen housupulmaan. Tyylikkäät ja tavallista kapeampimalliset, farkkuhenkiset välikausihousut ovat isommankin pojan mieleen. Trot housujen lahkeensuut on vahvistettu ja joustavan vyötärön voi sitäpaitsi säätää käyttäjälle juuri sopivaksi. Nämä eivät näytä perinteisille ulkohousuille (joita jotkut isommat koululaiset kuulemma vierastavat), mutta silti ne toimivat kaikissa olosuhteissa.

Reimatec Wetter kengät ovat varma valinta välikauteen: vedenpitävinä ne eivät lätäköitä säikähdä ja sujahtavat jalkaan, vaikka nauhojen solmiminen ei olisi vielä pikkukoululaisen vahvin taito: näissä on nimittäin mukana joustonauhat perinteisten nauhojen lisäksi. Kestävästä ja taipuisasta polyamidista valmistettujen kenkien kärjet ja kannat on vahvistettu mokkanahalla ja tyylikäs, tennarimainen ulkonäkö on nuorisonkin mieleen. Syksyn hehkuva oranssi on upea värivaihtoehto, mutta näitä saa mm. harmaana, jota on tehostettu kivasti oranssilla. Olemme testanneet Wettereitä yhteistyössä Reiman kanssa vuosi sitten syksyllä ja tykkäämme kovasti!

Koulupäivä sujuu mukavasti, kun ihoa vasten on tekninen, Play Jersey materiaalista valmistettu, hauskasti kuvioitu Tiptoe paita, joka hengittää ja pitää ihon kuivana vaihtuvissa olosuhteissa. Säiden viiletessä myös housujen alle kannattaa pukea samaa materiaalia. Kun lämpömittari kääntyy selvästi pakkasen puolelle, välikerroksena takin alla lämmittää upeasti salmiakkikuvioitu Patchwork fleecetakki.

Tervetuloa syksy ja vaihtelevat säät - me olemme valmiina!

Kollaasin tuotteet:
Takki: Taag
Housut: Trot välikausihousut
Kengät: Reimatec Wetter
Reppu: Reissu
Fleecetakki: Patchwork
Tekninen Play Jersey paita: Tiptoe
Pipo: Dev
(Kaulahuivi, sormikkaat ja sukat tulevat reimashoppiin lähiaikoina)


Mitä pidätte? Mitä te valitsisitte Reiman syys-/talvimallistosta lapselle kouluun tai päiväkotiin?

Kommentoijien kesken arvon kaksi Reiman upouutta jumppapussia! Nämä Reiman kuosikankaista valmistetut liikuntavarustepussukat ovat erityisiä, sillä niitä on valmistettu rajoitettu erä, eikä niitä voi ostaa. Jumppapussin voi saada myös Reiman omissa myymälöissä, joissa niitä jaetaan asiakkaille kaupanpäällisiksi rajoitetun ajan.

Rekisteröityneet lukijat saavat tässä arvonnassa kaksi arpaa, muut yhden. Arvonta päättyy 31.8. klo 24.

Reippain koulualkuterveisin,

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari


22 kommenttia:

  1. Reimatec Wetter -kengät kiinnostavat.
    1 arpa.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Todellakin pidän! Ja meillä nyt on muutenkin niin samanlainen maku näiden suhteen, että sinun valkatessa poikaversiot, minä valkkaan samoista tyttöversiot.

    Oranssi on mielestäni tämän syksyn koukuttavin väri. Olen ihan hurahtanut! Juuri eilen lähti tilausta Reimalle, kun löysin aiemmin muutaman todellisen herkkupalan syksyn valikoimista ja kehitin niistä pakkomielteen :D Postaan ostoksistani myöhemmin, mutta sen voin sanoa, että meillä tytön syksyyn kuuluu oranssi kevytuntuvatakki, josta saa kätevästi myös toppaliivin. Alle hupullinen fleecetakki tyttöväreissä ja jalkaan tottakai softshell -housut. Sellaista nyt ainakin :D

    Arvontaan mukaan kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  3. Wettereitä haluaisin kokeilla meidän pojalla kun niitä niin kovin aina kehutaan :) 1 arpa

    Saija; kotitonttu44@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Tosi hyvälle näyttää! Reimalta löytyy katu-uskottavaa ja silti hyvin ominaisuuksin varusteltuja ulkovaatteita vähän isommillekin koululaisille.

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  5. Reimatecin Wetter -kengät olisi tarkoitus ostaa pojalle.
    Mukana yhdellä arvalla.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  6. Ihana pussi, yhdellä mukana! Reimalta löytyi kyllä taas vaikka ja mitä kivaa.
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Yksi arpa minulle, kiitos! Mielenkiintoisia uutuuksia. Softshell-housut ja hanskoja tarvitaan aina.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  8. Kahdella arvalla mukana :)
    Kivan näköisiä nuo Wetter -kengät! Ihania värejä ja ehdottoman hyvä, että ovat vedenpitävät.
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Kenkiä kuluu ja niitä tarvitaan aina uusia. Yhdellä mukana.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Nuo Reimatecin Wetter-tennarit näyttää tosi kivalta minunkin mielestäni. Meillä on vielä lapsille välikausikengät ostamatta, joten siinä saattaisi olla hyvä vaihtoehto. Kahdella arvalla mukaan :)

    VastaaPoista
  11. En voinu katsoo tätä ennen kuin oman tein :D Meillä on näköjään hyvin samantyylinen maku, repesin kun katsoin nyt nämä asusteet :) Kiva kollaasi! Noi kengät ja eteenkin tuo raidallinen huivi on aivan ihanat! Kahdella mukana, kun omaan arvontaan ei viitti osallistua ;D Hehe.

    VastaaPoista
  12. Oi joo tollaset kengät ois kyllä tytölle ihan must hankinta! Jotain satavuotta sitten tein tunnukset mut ne ei varmaan enään toimi. Eli yhdellä arvalla siis mukana :)

    VastaaPoista
  13. Äh unohdin sähköpostin

    miljajarvinen@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Reimatecin wetter-tennarit on hyvännäköiset. Tykkään Reiman vaatteista. Hyvännäköisiä ja laadukkaita. Yhdellä arvalla mukana.

    Anskuliini
    kotiaiti79@gmail.com


    VastaaPoista
  15. Wetterit on kyl niin makeat ja kehuttu!

    VastaaPoista
  16. Ulkovaatteet kiinnostaa ja pojalle taidankin sellaiset reimalta hankkia. Mut noi kengätki ois kivat :P
    elsa_elina@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Reiman vaatteet ovat hyvinkin tuttuja, mutta nuo Wetter-kengät eivät. Olen niitä useasti miettinyt, joten jokohan olisi aika kokeilla niitä kolmeveelle tänä syksynä.
    Mukana 2 arvalla!
    -Jutta

    VastaaPoista
  18. Nuo Wetter-popot olisivat oivalliset,uudessa Reiman mallistossa kyllä paljon muutakin kivaa :) Yhdellä mukaan.
    nelliina at yahoo.com

    VastaaPoista
  19. Välikausitakeissa on ihania kuosia, mukaan kahdella arvalla.
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Kuten monta muutakin näköjään, niin minuakin kiinnostaa erityisesti Wetter-kengät. Ekaluokkalaistyttö sattui näkemään ne pinkit ja sellaiset pitäisi kuulemma saada...
    Yhdellä arvalla mukana
    anneli.lindblad@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Kallistun myös wetter-kenkiin. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  22. Wetter-kengät kiinnostaa eniten. Kahdella arvalla mukana
    marialuok(at)gmail.com

    VastaaPoista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)