maanantai 6. toukokuuta 2013

Pipot kuoriutuneet!

Tässä tepastelevat meidän ensimmäiset Reiman Angy Birds-tuotteet!  Posti toi odotetun paketin perjantaina, mutta kuten kerroin, pipot lensivät heti poikien päässä mökkireissulle. Varsinkin herra 4 v oli onnesta soikeana uudesta hahmopipostaan ja se piti saada heti tänä aamuna kerhoonkin :) Eilen illalla sain sitten valokuvattua tuoreet pipot ja tässä ne nyt ovat:



Pipot ovat tosiaan mukavan napakkaa materiaalia ja istuvan hyvin päässä. Jännitin hieman koon ja istuvuuden suhteen, sillä samanmalliset välikausipipot ovat meillä valuneet ikävästi silmille. Mutta huoleni oli turha - nämä pipot vastaavat kokoaan ja pysyvät napakasti otsalla. Painatus vaikuttaa laadukkaalle, uskon se kestävän pesuja. Nokka pitää sitten muuten olla tarkalleen käyttäjän otsan kohdalla, se tarkistetaan aina peilistä ;)

Kääntöominaisuus on kiva plussa, joka jäi minulta tilausvaiheessa itseasiassa huomaamatta, kun kiirehdin vaan, että yleensä saadaan nuo pipot kotiutettua (kun riittävyydestä kiiri huhuja). Tuo kääntöpuolen raitakuvio on hauska ja raidan sisällä oleva kuviointi miellyttää myös. Pesulappu on toteutettu ompelun sijaan huomaavaisesti irroitettavana tarrana, joten kääntöpuoli ei näytä "nurin käännetyltä".

Olettekos jo tilanneet näitä keväisiä lintutuotteita? Mikä on kivoin tuote tai väri?



 
Vihaiset t-paidat liihottelevat tällä viikolla vahteristonmäelle, jos vaan tuulen suunta on oikea. Paitoja odotellen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)