tiistai 30. heinäkuuta 2013

Reppu ja reissumies

 
Heinäkuu kääntyy pian elokuuksi ja lomakausi lähenee loppuaan. Mainokset esittelevät koulutarvikkeita ja päiväkotiin tai kerhoon lähtijätkin tarvitsevat jotain uutta - ehkäpä repun?
 
Esikoiseni (isoveikka, 4,5 v) aloittaa päiväkodissa "osa-aikaisena"'ensi viikolla. Käymme tutustumassa paikkaan tulevana perjantaina. Tämä alkaa nyt todellistua!  Äitiä jännittää kaikkein eniten ja voitte kuvitella, miltä tuntui, kun poika inahti surkeasti päiväkotiin lähdön nyt todellistuessa "En mä ole vielä niin iso..." :/ Huh...
 
Järjellä tiedän, että hän on riittävän iso ja kaipaa jo kovasti ikäistään seuraa ja enemmän toimintaa sekä haasteita kuin kotipäivät äidin ja huomattavasti nuoremman pikkuveikan kanssa tässä lapsiperheettömässä naapurustossa tarjoavat. Mutta sydämeen särkee jo nyt, kun näen mielessäni hänen vakavat kasvonsa ja lyyhistyneen olemuksensa, kun ensimmäisenä aamuna viemme hänet pikkuveikan kanssa päiväkotiin. Ja lähdemme pikkuveikan kanssa takaisin kotiin! (Näin siis, kunnes työllistyn. Haku päällä ja haastattelutuloksia odotellaan edelleen...) Ehkä on parempi, että isi vie ekana aamuna...Miksi pitää aina maalailla mielessään jotain surkukuvia?!? Ehkä poika kirmaa iloisena uusien lelujen ja toisen lasten luo? :)

Mutta takaisin aiheeseen, eli reppuun. Se edustaa nyt jonkinlaista siirtymäriittisymbolia. Päiväkotireppu. Sellainen ilmeisesti tarvitaan. Pikkuveikka voisi periä kerhorepun.

Surffailin muutamia hauskoja eläinaiheisia malleja ja otin mukaan myös pari poikaa itseään luultavasti enemmän kiinnostavaa "hurjempaa" versiota. Mitäs tykkäätte? Ensimmäinen kettureppu ja tuossa alla oleva pöllöreppu ovat nyt alennuksessa Anton&Ninassa, hinta 14,95 (norm. 19,95).

 

(kuvat Anton&Nina verkkokaupasta)



Apina ja pingviini ovat Citymarketin valikoimasta (kuvat Citymarketin verkkokaupasta), hinta 26,90.. Tuo pingviinireppu vetoaa minuun ehkä eniten, kun pojan rakas unilelukin on pingviini :) Söpö reppu!





Alpinen haireppu (27,99) ja Legon Chima-reppu (29,99) olisivat varmasti enemmän pojan itsensä mieleisiä. Nämä ovat myynnissä BR-leluissa. Kuvat BR-lelujen verkkokaupasta.

Mitä päiväkotireppuun pitää mahtua? Mitä muuta pitää huomioida? Vinkkejä? Vaatteita pitäisi ainakin nimikoida...on siinäkin urakka!


t. muutosstressissä kieriskelevä Vahteristonemäntä

4 kommenttia:

  1. Meille tuli Skip Hopin pöllöreppu pk-repuksi :) Pitäisi täälläkin alkaa nimikoida vaatteita, ostaa kurahousut ja ehkä saappaatkin jne..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöllöreppu on ihana! :) Luinkin just tänään sun päiväkodinaloitus-postausta. Samat kuviot meneillään! :)

      Meille tulee sittenkin kettureppu, se joka on ekassa kuvassa tässä postauksessa. Sen poika itse valitsi noista Anton&Ninan eläinrepuista, kun niitä verkkokaupasta hänelle esittelin. Muita vaihtoehtoja en sitten esittänytkään ;)

      Katsotaan, miten nopea on toimitus, että ehtiikö kettureppu ensi viikoksi vai mennäänkö ekat päivät vanhalla kerhorepulla.

      Poista
  2. Söpöjä reppuja! Toi kettureppu sopiikin ihanasti punapäälle! <3
    Meillä on toi skiphopin apinareppu ollut Nooalla ja samalla jatketaan, meilläkin on nimittäin päiväkoti alkamassa.. Hänellä on myös nahkaiset apinatossut, joita on mm. Mussukoissa myynnissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Munkin mielestä tuo kettureppu on niin meidän pojan näköinen :)

      Ai teilläkin alkaa päiväkotikuviot? Samassa veneessä sitten ollaan :)

      Kiva tuo apinareppu myös ja tossut samaa aihetta! :)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)