torstai 3. lokakuuta 2013

Voi Parkaa!



Minun uusi talvitakkini, parka-ihanuus :) Everest W CL Parka, väri Dark Cerise. Tarjouksessa Stadiumissa.

Pääsin eilen pitkästä aikaa ihan yksikseni rynnistämään livekaupoille ja Stadiumin ohi kulkiessani tämä takki huikkasi oven suusta, että olisi juuri minun väriseni takki ja kaikenlisäksi parka ja vieläpä tarjouksessa! ;)

Olen ajatellut hankkia tulevaksi talveksi parkan, mutta en arvannut sen vielä löytyvän. Suoraan sanottuna teki mieli oikein pirteää keltaista tai oranssia (kuten pojille on hankittu), mutta eihän sellaisia aikuisille ole, ainakaan kohtuuhinnalla, ainakaan meillä päin. Eivätkä nuo keltaisen sävyt kyllä oikein minulle sovikaan.

Meinasin sortua ajatuksissa tuttuun ja turvalliseen mustaan tai enintään peruspunaiseen. Talvitakit on olleet mustia niin kauan kuin muistan, joten nyt kaipasin väriä. Peruspunainen näytti jotenkin hassulta livenä ja mietin, tuntisinko oloani sittenkään kotoisaksi siinä sävyssä. Valkoinen on pienten lasten äidille turhan riskialtis; takin on oltava sellainen, että lapset voi päästää sen lähelle. Enkä halua pestä talvitakkia jatkuvasti (jolloin sen lämpimyyskin kärsii).

Siispä tämä pinkin ja violetin väliltä oleva sävy, cerise, on tulevan talven väri! :) Tämä takki on monikäyttöinen: sopii yhtä lailla ulkoiluun lasten kanssa kuin kaupungillekin. Kovilla pakkasilla ehkäpä kävelylenkillekin (kaapista löytyy myös toissatalvinen, malliltaan siistimpi musta perustoppatakki sekä lenkkeilyyn tarkoitettu pinkki kevyttoppis).

(kuvat Stadium)


Hihat on ihmeellisesti kurtattu näihin tuotekuviin...(kuvat Stadium)

Tuoteinformaatio
Klassinen parkatakki, jossa on tuulta- ja vettähylkivä pintamateriaali, untuvankaltainen lämmin polyesterivuori sekä säädettävä huppu, jossa on irrotettava tekoturkis. Kiristysnyöri vyötäröllä ja helmassa, yksi sisätasku sekä isot ulkotaskut, joissa on pehmeä ja miellyttävä vuori. Lisäksi takissa on joustava resori hihansuiden sisäpuolella, kaksisuuntainen vetoketju ja edessä kaksinkertainen tuulilista, joka estää tuulta ja kylmyyttä pääsemästä vetoketjun läpi. Takakappaleen pituus koossa 38: noin 84 cm.
  • Takki
  • Naisten koot
  • Tuulta- ja vettähylkivä pinta
  • Untuvankaltainen polyesterivuori
  • Kiristysnyöri vyötäröllä, helmassa
  • Säädettävä huppu tekoturkiksella
 
(http://www.stadium.fi/tuotemerkit/everest/vaatteet/148751/everest-w-cl-parka?SelectedProductUUID=m7PCROinFU4AAAE_LOQ1tQxc#.UkxWGyryVjo)


Kuvasin uutta takkiani tänään ulkona, jotta saisin oikean sävyn esiin. Seuraavat kuvat ovat siis omiani, anteeksi takin ruttuisuus ;)


Ensin vyötärö suorana.


Kankaan tekstuuri ja väri lähikuvassa (yllä).




Ja sitten vyötärö kiristettynä.



Mitäs tykkäätte?

Emme ainakaan sekoitu massaan, kun pakkaspäivänä tallaamme lähikaupungin kaduilla keltatakkisten poikien kanssa! ;)

Rakastan uutta takkiani ja melkeinpä jo odotan pakkasia, että pääsisin sitä käyttämään! No, olen kyllä toisaalta tyytyväinen uudelleen lämmenneeseen säähän (tänään +12), sillä saamme taas jatkettua mukulakiveystä. Mies on lomalla tämän viikon, joten työ etenee nyt vauhdikkaammin :)

Mukavaa torstai-iltaa, kohta on viikonloppu!

Vahteristonemäntä

6 kommenttia:

  1. Pirtee takki talven pimeyteen! :) Mulla on hirmu hankaluus löytää istuvaa takkia, kun oon niin lyhyt (ja selkäkin lyhyt) ja muutenkin pieni, ja sitten vyötärönkohta roikkuu aina lanteilla jne... Oon haaveillut sellaisesta Parkasta, mikä olis muotoonleikattu eikä kiristelty, mut turha haaveilla :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Toivottavasti piristää vielä pakkasillakin :)

      Ongelmansa kullakin. Mulla taas on pituutta keskimittaisen miehen verran ja minulta tuo veljekset ovat pitkän selkänsäkin perineet, joten pukeutumisongelmani ovat toisenlaisia. Paidat on useimmiten liian lyhyitä, tunikat loppuvat kesken, mekot käyvät tunikoista jne. Onneksi nykyään sentään tehdään housuja erimittaisilla lahjepituuksilla!

      Toivottavasti löydät vielä oman unelma-parkasi! :)

      Poista
  2. Ihana ja pirtsakka! On muuten paremman näköinen takki sun omissa kuvissa kuin noissa tuotekuvissa.

    Mä haaveilen kans parkatakista, mutta olen lyhytselkäinen ja kerännyt sen verran mahamakkaroita, etteivät ne meinaa istua millään. No, etsinnät jatkuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Tämän takin alta eivät makkarat näy minnekään. Ei minunkaan! ;) Säädettävä vyötärö on armelias :)

      Toivottavasti löydät pian oman suosikkisi!

      Poista
  3. No niin, sielläkin on siis tehty takkiostoksia äidille! Ja hyvän näköisen takin oletkin löytänyt! :) Kiva kun valitsit pirtsakan värin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, samat on ollu "harrastukset" meillä ;)

      Kiva, että tykkäät. Tämä on tosiaan minun värini :)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)