keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Reimashopvinkki!



Huomasittehan, että  Reimashopissa on varastontyhjennysmyynti? Koko valikoimasta (myös outletin puolelta) saa 10 % alennusta ke 23.4.- su 27.4. (kuva reimashop).

Nyt on mahdollisuus tehdä esimerkiksi suunnitelmissa olevia kesähankintoja tai täydentää jemmoja :)

Meille klikkasin kovaan kulutukseen tarkoitetut Vahva-housut molemmille kivikiipeilijöille sekä isoveikan kesämenoihin housuista sortseiksi muuttuvat Angry Birds-pöksyt. Tuo kuvassa oleva huppari jäi edelleen mietintämyssyyn ;)

t. Vahteristonemäntä

9 kommenttia:

  1. Kävin Reima outletissa paikan päällä eikä kyllä tarttunut muuta mukaan kuin yksi angry birds t-paita. 10% on vielä aika vähän...

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis liveputiikissa hintoja oli pudotettu vain 10 % normaalihinnasta? Harmi, ettet tehnyt enempää löytöjä.

      Tuleehan noista verkkokaupan outletin tuotteista kuitenkin lyhyellä matikalla joku 50 % ale normihinnasta (ensin 40 % ja sitten tuo 10 %). Olisihan se toki ollut kiva, että normaalihintaisistakin tuotteista olisi saanut vähän suuremman alennuksen.

      Poista
    2. Samat oli alet livekaupassakin ellei paremmat. Outletkamaa tasarahalla edullisesti ja normaalihintaisista Se 10%. Mutta ei ollu tarpeita.
      -T-

      Poista
    3. No nyt kun katoin vasta reimashoppia, niin kyllä livekaupassa oli paremmat alet. Siellä oli esim. hirveet määrät angry birds-takkeja (punaisia, mustia ja niitä kuviollisia kesätakkeja) 25 euroa kpl. Tänään kävin vielä hakemassa angry birds -lippiksen vitosella ja se eilen ostamani paita oli vain 9 euroa. Mutta paljon oli Tuttaa ja nehän ei mahdu, kun ei ole vauvoja. Ja paljon talven toppaa jota en nyt halua ostaa.

      -T-

      Poista
    4. Hmm...kyllä livekauppojen alet ovat tässä tapauksessa ihan eri luokkaa kuin verkkoversiossa.

      Meille olis kelvannut sellainen punainen Angry-takki pikkuveikalle, joka on kasvanut auttamattomasti ulos 98 cm pihatakistaan. Lippiksiä löytyy meiltä mustana ja punainen olisi niissä ollut kiva vaihtoväri. Vitosella! :)

      Meillä menis vielä Tutatkin koossa 104 (98).

      Poista
  2. Harmi ettei nyt ole mitään tarpeita Outletin puolelta. Talveksikaan en uskalla hamstrata mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla vähän sama tilanne, ettei outletin puolelta ollut oikein tarpeita, sieltä tuli vain nuo sortseiksi muuttuvat housut.

      Noita erikoisvahvoja housuja sen sijaan olen vahdannut jo pidempään ja isoveikan kokoa oli enää 2 kpl jäljellä, joten nyt oli toimittava niiden suhteen, kun pieni ale sentään tuli. Näillä kivikiipeilijöillä kuluu housuja! Pikkuveikka sai tänään kaupunkireissulla (!) farkut puhki. Se on jo aika saavutus.

      Poista
  3. Kiitos vinkistä, täytyypä käydä kurkkimassa. Itse asiassa mulla on sinne lahjakortti, kun tytön viime talven Reimatec-haalarin kanssa kävi kurjasti ja se hajosi kauttaaltaan saumasta. Haalarista jäi paha mieli, mutta hyvä asiakaspalvelu onneksi nosti Reiman pisteitä. Asiaan tartuttiin nopeasti ja sain erittäin asiallisen hyvityksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho...mitä ihmettä sille haalarille oikein tapahtui? Koko sauma aukesi? Joku ompeluvirhe? Kurja juttu tosiaan. Onneksi sait kunnon hyvityksen ja hyvää asiakaspalvelua reklamaatiotilanteessa.

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)