keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Tunnetko MehuJehun?


Tiedät varmasti, miten käy, kun taapero (ja vähän isompikin lapsi) saa pillimehun käsiinsä. Ruiskis vaan ja kolmannes purkin sisällöstä on rinnuksilla! Pienet eivät vaan osaa olla puristamatta mehutetraa samalla, kun kurkottavat pilliä suuhunsa. Kun suurin osa mehusta on juotu, on masu täynnä ja vajaa purkki olisi kiva säästää myöhemmäksi, mutta miten ihmeessä? Pillikin on painunut jo purkin sisään...

Tähän ongelmaan on olemassa ratkaisu - suomalainen keksintö MehuJehu. MehuJehu on kotimainen polypropeenista valmistettu 2 dl pillimehun käyttökotelo. Jehuun asetettua mehupurkkia ei voi puristaa ja pillinkin saa ankkuroitua spiraaliin niin, ettei se katoa purkin sisään tai putoa maahan. Lisäksi puoliksi juodun mehun voi MehuJehun klipsin avulla kiinnittää vaikkapa rattaisiin. Itseäni lämmittää myös se, että MehuJehu on avainlipputuote ja työllistää siis suomalaisia.


Luin MehuJehusta muistaakseni jostakin lehdestä tai netistä noin vuosi sitten. Kiinnostuin tuotteesta, mutta hankkiminen kuitenkin jäi. Nyt ystäväni pääkaupunkiseudulta oli löytänyt MehuJehuja ihan tavallisesta marketista ja kysyi, hankkiiko samalla meillekin. Tottakai!

MehuJehuja voi ostaa myös nettikaupasta. Hinta on 5,95 ja minimitilausmäärä 3 kpl. Postikulut ovat 5,50 euroa/tilaus. MehuJehuja löytyy monta kaunista väriä ja myös kuviollisia on saatavana. Oranssi on minun mieleeni :)


Viisivuotias isoveikka osaa varovaisena poikana juoda jo pillimehunsa siististi, mutta pikkuveikan kanssa on joka kerta raivarin ainekset kasassa, kun tuollainen herkkumehu hankitaan. Häntä kun ei saisi auttaa ollenkaan ja toisaalta pieni mies suuttuu siitäkin, että mehu ruikkaa rinnuksille. MehuJehu on siis erittäin tarpeellinen meidän perheessä!

Nämä Jehut vaan pitäisi muistaa pitää mukana reissussa, että niistä olisi apua. Ainakin meidän perheessä pillimehuja nautitaan juhlien lisäksi lähinnä liikkeellä oltaessa, ei niinkään kotona. Säilytänkin MehuJehuja aina mukana kulkevassa repussa (eräänlainen hoitolaukun jälkeinen kokoelämäkassi), jotta ovat tarpeen tullen saatavilla.

Juodaanko teillä pillimehuja? Tunnetko MehuJehun? Löytyykö näitä arjen helpottajia teidän perheestä?

Mukavaa keskiviikkoa ja alkanutta huhtikuuta!

Vahteristonemäntä

P.S Lapsimessuille menijät: MehuJehuja voi ostaa myös messuilta. Ketkä ovat lähdössä messuille? Minä ajattelin käydä perjantaina! :)

8 kommenttia:

  1. Toi on kyllä kätevä keksintö! :) Meillä vaan ei pienet juo ollenkaan mehuja (saisivat toki eritysitilanteissa, mut eivät tykkää), mikä ei toki ole huono asia.

    Mä meen eka kertaa messuille, kun sattui kaikenlaisia onnekkuuksia eikä junamatkatkaan maksa kuin 20e suuntaansa!!! Lauantaina messuilen urakalla ja illaksi kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kätevä on, mutta vielä kätevämpää on tosiaan, jos ei tykkää pillimehuista ollenkaan :) Vaikka kyllähän tuohon Jehuun sopii myös pillimaito. Vai onko ne kaikki jo muutettu kierrekorkillisiksi? En ole varma. Minä kaipaisin pillivettä. Vesihän on kaikkein paras janojuoma, eikä pienet välttämättä osaa vielä juoda vesipullosta.

      Kiva, että pääset messuilemaan :) Mulla nää on toiset lapsimessut, ekoilla työntelin isoveikkaa vaunuissa, joten on tässä muutamat messut jäänyt käymättä.

      Mistäs noin halpoja junalippuja saa??? Minäkin saan kuulemma blogipassin messuille. Vähänkö tuli heti pro-olo ;)

      Poista
  2. Menen messuille joko perjantaina tai lauantaina pojan kanssa (riippuu pomosta, saanko perjantain vapaaksi). Tämä on meille kahdelle kolmas kerta messuilla yhdessä. Kivaa ohjelmaa lapsille, shoppailtavaa äidille ja silitettävät elukat pet expon puolella. Tuntikausia siellä menee.

    Nuo mehujehut näin eka kerran just silloin meidän eka kerralla lapsimessuilla. En ole kokenut tarvetta kyseiselle kapineelle. Meillä on retkillä ja liikkeellä ollessa käytetty sekä pillimaitoja, että -mehuja. Hyvin harvassa on ne kerrat kun on ruiskunnut mehut tai ollut ongelmia juoman kanssa. Nuo tilanteet oli lähinnä 2-3-vuotiaana. On oppinut käyttämään pillijuomia hyvin. Kun pillijuomat on meillä tosiaan retkitarkoituksiin, on kiva, että ne voi jättää eväspaikalla roskikseen (ei luonnossa tietenkään), ja kantamukset vähenevät. Mehujehu tosiaan pitäisi aina kantaa mukana, enkä jaksa ylimääräisen tavaran roudaamista.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että sinäkin pääset messuille :)

      Tuo on totta, että MehuJehua tarvitsevat lähinnä taaperot. Isommat osaa yleensä jo käsitellä pillimehuaan varovaisemmin. Riippuu toki tapauksesta.

      Automatkoilla Jehu on varmasti kätevä ja pitää turvaistuimenkin siistimpänä. Voisin kuvitella, että MehuJehu toimisi hyvin myös sairaaloissa ja vanhuksilla.

      Poista
  3. Meillä on myös tuo mehuJehu, ostettiin viime vuonna Lapsimessuilta. Automatkoilla todella kätevä jos ei jaksa juoda kokonaan niin voi klipsillä laittaa roikkumaan. Tänä vuonna myös messuilemaan,

    susa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelinkin, että pitkillä autoreissuilla voisi MehuJehusta olla hyötyä. Meillä ainakin menee autossa pillimehut aina syliin ja penkille...

      Messuilla törmää usein uusiin tuotteisiin. Kiva, että sinäkin pääset lapsimessuille :)

      Poista
  4. On ollut tarkoitus hankkia tuo, näyttää kätevältä - miksi oon unohtanut! Ehkä sitten jos marketissa törmää, niin tulee ostettuakin.

    Voih, olisipa kiva lähteä lapsimessuille, ehkäpä ensi vuonna! Nyt on kaikenmaailman lapsisynttäreitä vkl täynnä. Täytyy kytätä netistä lapsimessutarjouksia kuitenkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita MehuJehuja vois tilata kimppatilauksena jonkun tuttavaperheen kanssa ja jakaa postikulut, jollei marketissa tule vastaan. Tuli vaan mieleen.

      Toivotaan, että netissä on hyviä messutarjouksia :)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)