perjantai 6. helmikuuta 2015

Blaa!:n jäätelökesää








Blaa!:n kevät/kesä 2015 maistuu tikkujätskiltä. Kesällä pöristelevät värikkäät Kuplat ylisöpöjen pöllöjen istuskellessa puiden oksilla. Voiko söpömpää enää olla!

Karamellinväristen kuosien nimet ovat: Ice Cream, Mr/Miss Kuplo ja Owl.

Myönnän kuuluvani niihin, joilla jäi aikanaan Po.p:in jätskipaita saamatta ja nyt meinaan varmistaa, että ensi kesänä poikien rinnuksilla on jätskiä ihan tarkoituksella. Luultavasti myös tuo pöllöpaita lentää meille päin. Pöllöt on niin valloittavia suurine, tuijottavine silmineen.

Lasten vaatteissa löytyy koot 80/86-128 ja tuota pöllöbodya saa koossa 62-86 (kietaisumallista jätskibodya 56 cm alkaen). Voipi olla, että en enää osta näitä isoveikalle, joka siirtyy piakkoin kokoon 134 cm, mutta pikkuveikalle onneksi riittää vielä kokoja.

Mitäs tykkäätte Blaa!:n uudesta mallistosta?

Kumpa näiden  100 % luomupuuvillaisten uutuuksien laatu olisi sitä samaa, johon olemme Blaa!:n Black Birds -mallistossa tottuneet. Hain muuten tänään paketin mustia lintuja postista. Kohta pääsen hypistelemään!

Kuvat Lasten Taikamaan sivuilta, jossa nämä herkut ovat jo myynnissä.

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua. Toivottavasti luvassa on yhtä aurinkoisia ulkoilukelejä kuin tänään! Ihanan keväinen päivä!

Vahteristonemäntä


12 kommenttia:

  1. Minä en silloin edes halunnut popin jätskipaitaa, kun tykkäsin villervallan jätskistä enemmän. Nyt se on mennyt pieneksi palveltuaan kaksi kesää. Mutta olen kahden vaiheilla halutaanko tuota meille vai ei. Koot riittää kyllä.
    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai Villervallallakin oli silloinkin jätskipaita, enpä tiennytkään. Taisin olla silloin vielä niin noviisi näissä mallistoasioissa ;)

      Arvaapas mitä? Minä pääsin tänään Helsinginreissulla piipahtamaan "The Outletissa" ekaa kertaa! Hyvä, että oli etukäteen laadittu tiukka käteisbudjetti :D Ostoksista enemmän omassa postauksessaan.

      Poista
    2. Sitä postausta odotellessa... Se putiikki lienee nyt tyhjempi kuin keskiviikkona siellä käydessäni.

      -T-

      Poista
    3. Niin, siis putiikki tyhjeni sinun vierailusi myötä ;).

      Silloin taannoin oli blogeissa oikein keskusteluja siitä, onko popin vai villervallan jätskipaita hienompi. Ja että kumpi on kopioinut kumpaa...

      -T-

      Poista
  2. Mä oon odottanut näitä myyntiin viime syksystä asti, kun näin vahingossa vilauksen ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai jai, missäs sitä on oikein kurkisteltu? ;) En yhtään ihmettele, että olet odotellut mallistoa, ovathan nuo tosi söpöjä kuoseja. Mitäs meinaat pojille tilata?

      Poista
    2. Emt pienemmälle vaikka kaikki :D En osaa vielä päättää :D

      Poista
  3. Pöllöpaita ja jätskipaita kiitos.oon tykästynyt laatuun.hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoilla linjoilla sielläkin siis :) Kiva, että on osunut laatu kohdilleen.

      Meillä Black Birdsit ovat pysyneet tosi siisteinä, samoin velourhousut syksyn mallistosta. Syksyinen siilipaita sen sijaan veti nukkaiseksi.

      Poista
  4. Nuo on kyllä kivat! :) Pitääpä Emililtä kysyä kelpaisiko jätski teeppari kesään vielä, nyt kun tuo oma maku on tullut vahvemmin esille, niin voi olla ettei kaikki kuosit kelpaa.
    Meillä oli molemmat Villervallan ja Po.P:n jätskipaidat silloin kun niitä sai, enemmän tykkäsin Villervallan jätskeistä.
    Nuo autot on kivoja kanssa, mutta tytölle en kyllä niitä osaa pukea. ;)

    Meillä muuten Black birds paidasta aukesi tokalla käyttökerralla hihansuun käänteen ommel parin sentin matkalta. Olisi varmaan pitänyt reklamoida, mutta unohdin kokonaan ja pidettiin silti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota minäkin pienellä kauhulla odottelen, että aiheuttaako koulun alkaminen isoveikassa oman vaatemaun selkeämmän esille tulon. Tai siis sen kaverien vaatemaun. Että onko tulevaisuus musta-harmaa-sinistä sitten vaan ;)

      Noi on jänniä tuo tyttöväriset autokuosit, joita on just me&i:lla , blaa!:lla ja joillakin muillakin. Mietin aina, miten tyttöjen äidit niihin suhtautuvat. Tai pienet tytöt itse. Kai niitä kuitenkin myydään, kun tarjontaakin on. Jokaiselle jotakin?

      No, teillä on käynyt huono tuuri Black Birds paidan kanssa! Ihan selkeä virhe, joka olisi tosiaan kannattanut reklamoida. Mutta mitä sitä enää jossittelemaan. Harmi kyllä.

      Kiva, kun olet taas palannut kuvioihin ja kommentoimaan :)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)