torstai 29. lokakuuta 2015

Hurrrrjaa Halloweenia!


Minä ihastuin tänä syksynä Lindexin uuteen kauhu-teemalla kuvitettuun lastenmallistoon, joka julkaistiin sopivasti Halloweenin alla.

Meillä ei vietetä Halloweenia tulevana viikonloppuna, mutta pienimuotoiset kummitusjuhlat on sovittu serkkuperheen kanssa mökkimaisemiin ensi kuun puolivälissä. Isoveikan kuukauden päästä juhlittavat 7 v kaverisynttärit valmistellaan jälleen mahdollisimman karmiviksi, joten hirviöasujen käyttökerrat eivät jäisi vain siihen yhteen ja ainoaan. Lisäksi tulevana Halloween viikonloppuna koululaisemme osallistuu kaverisynttäreille, joille voisi pukeutua kammottavan ajankohtaisesti...puhumattakaan niistä monista roolileikeistä, joita näissä pelottavissa pukineissa keksittäisiin...

Tänään kävin pikkuveikan kanssa asioilla kaupungilla ja minun oli pakko päästä katsomaan livenä aiemmin netissä ihailemiani Lindexin kauhuvaatteita. Ja niinhän siinä kävi, että kassin kanssa käveltiin ulos kaupasta. Pikkuveikka sai ensimmäisessä kuvassa näkyvän supersankarin kokohaalarin, jossa on sopivasti kammottava korvallinen huppu ja viitta. Laadukkaan oloinen kokonaisuus on luomupuuvillaa ja silmänreijillä varustettu hupullinen viitta on irrotettava.

Isoveikka voi pukea syksyn kummituskemuihin harmaan luurangonkasvoja kuvaavan t-paidan, jonka takahelmassa on vielä kammottava teksti. Yllä olevassa kuvassa näkyvät selkäpiitä karmivat sukat, jotka päätyivät myös ostoskassiimme. Pääkallopaita ja luisevat sukat yhdistettynä mustiin Villervallan canvashousuihin ovatkin hauska juhla-asu luokkakaverin synttäreille, jotka ovat sopivasti tulevana Halloween viikonloppuna.

Pimeässä hohtavat luurankoyökkärit (jotka sopivat yhtälailla naamiaisasuiksi) olisivat aivan ihanat, mutta jäivät toistaiseksi kauppaan.

Nämä vaatteet ovat siitä kivoja, että niitä voi käyttää myös arjessa ja yhdistellä tavallisiin vaatteisiin. Tuotteet ovat mielestäni kohtuuhintaisia: kokohaalari 22,90 eur ja paita 9,95 eur. Eivätkä kuvat ole liian pelottavia. Vai ovatko?

Juhlitteko Halloweenia tai vietättekö pyhäinpäivää? Onko tiedossa naamiaisia? Pukeutuvatko lapset mielellään kauheisiin asuihin?

Kuvat Lindexin sivuilta.

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari

9 kommenttia:

 1. Tällä hetkellä eka- ja vitosluokkalainen on koulun Halloween-diskossa, jonne lähtivät Ninjana ja enkelinä :D Muuten ei kyllä noteerata millään lailla Halloweenia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että koululla huomioitiin Halloween. Lapset olivat varmasti innoissaan!

   Meillä pojat pukeutuivat jo aamusta noihin uusiin kauhuvaatteisiin, vaikkemme sen kummemmin juhlineetkaan. Vanhemmat eivät tajunneet, että kaupat ovat kiinni tänään! Oli siinä kauhuelämystä kerrakseen, kun kaapit olivat tyhjät ja kaupan ovet lukossa. Onneksi lähellä on abc liikennemyymälä, josta sai haalittua perustavarat kasaan. Ei mitään pyhäinpäivän juhla-aterioita tällä kertaa! :D

   Poista
 2. Itse en oo ollu innostunu asiasta mutta tämä on nyt toinen syksy kun pikkumies intoilee. Hän on ihan hurahtanut Halloweenista. On askarrellut aiheeseen liittyen vaikka mitä ja koristellut kodin. Koulun juhliin osallistuttiin (perheiden yhteinen) pukeutuneina. Kammottavia karkkeja on ostettu viikonlopuksi.
  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että teilläkin on ollut Halloweenjuhla koululla. Ne on lapsille tosi isoja juttuja. Meillä ekaluokkalainen vain askarteli kurpitsankuvan ikkunaan kuvistunnilla, muuten eivät tätä juhlaa koululla huomioineet.

   Pikkuveikalla olisi saattanut olla naamiaiset päiväkodilla (ainakin muina vuosina on ollut), mutta koska poika on lomaillut viime viikon ja sairastanut tällä viikolla, ei tiedetä päiväkodin mahdollisista haamujuhlista mitään.

   Mulla alkaa selkeästi innostus Halloweeniin lisääntyä. Varmaan juuri siksi, että pojille kummitusjuhla on tosi tärkeä juttu. Me tosiaan juhlimme vasta parin viikon päästä, kun pääsemme serkkuperheen kanssa kaikki yhdessä mökkeilemään.

   Tänä vuonna kaupoissa onkin entistä laajempi valikoima kaikkea Halloweenkrääsää - niin myös karkkeja. Minäkin jemmasin jo tulevia kummituskemuja varten paria sorttia makeita ällötyksiä ;)

   Poista
 3. Meillä ei juhlittu, mut poika oli grillannu kaverin kanssa vaahtokarkkeja kuulemma nuotiolla, kun oli iskän kans töissä menossa lauantaina :)

  Yleensä käyn haudoilla, mut nyt iski ahdistus ja en menny... Voihan siellä käydä joku muukin päivä!

  Syksyllä mietin, että Halloween bileet olisi lapsille kivat, mut ihan muutamankin lapsen kanssa tuntuu että mökki hajoaa pahimmillaan :D niin unohdin vielä. Ei oo kyllä koskaan Halloweenia ihmeemmin noteerattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaahtokarkkien paahtaminen nuotiolla kuulostaa tosi kivalle :)

   Halloween on Suomessa vielä uusi tulokas juhlien joukossa ja juhlintatavat ja -tyylit hakevat vielä paikkaansa. Eikä kaikkia amerikkalaisia tapoja ole pakko omaksua. Pyhäinpäivän vietto on tutumpaa ja juuri haudoilla käyminen. Ja hautausmaalla voi onneksi käydä muinakin päivinä kuin juuri Pyhäinpäivänä :)

   Jos haluat järjestää jatkossa Halloween juhlat ja tuntuu, että seinät tulee vastaan lapsiporukan bilettäessä, suosittelen aarteenetsintää pimeässä ulkona. Meillä se oli kova juttu viime vuonna!

   Poista
 4. Juhlittiin kavereiden luona ja pojat olivat fiiliksissä kun saivat pukeutua. :) Isommalle ostin juurikin tuon saman lepakkomiesasun ja kovasti tykkäsi! Ostin myös nuo mustat leggarit joissa on luut polvien kohdalla, mutta niistäpä alkoikin kuvat lohkeilla jo ekassa pesussa! Höh, olisi kiva jos joskus saisi edes kohtuullista laatua hieman edullisempaan hintaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pojat saivat Halloween naamiaiset :)

   Voi harmi noita luilla koristettuja housuja! :( Yleensä olen ollut tyytyväinen Lindexin hinta-laatusuhteeseen, mutta painatuksista ei kyllä taida ollakaan kokemusta. Kai reklamoit? Mahdanko uskaltaa niitä luisevia yökkäreitä hankkiakaan...

   Katsotaan, miten lepakkomiespuku reagoi pesukoneen pyörityksessä. Meillä ei ole ollut vielä tarvetta pukua pestä.

   Isoveikan pääkallopaita tuli pesusta tänään ja näytti selvinneen käsittelystä ihan hyvin. Hieman painatus ehkä haalistui tai sitten otti irtonukkaa itseensä. Tutkin tarkemmin huomenna päivänvalossa.

   Poista
  2. No en taida jaksaa reklamoida, koska se tietäisi erillistä kauppakeskusreissua, eikä nyt vaan ehdi... :D Jos olisi olleet kalliimmat niin sitten kyllä. Harmi vaan koska on kivat housut ja hyvän mallisetkin!

   Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)