perjantai 23. lokakuuta 2015

Kuulumisia syyslomatunnelmissa

Nyt tuntuu ihan lomalta. Palasimme tänään koko perheen yhteiseltä Flamingo kylpyläreissulta Vantaalta. Pari päivää pulikoitiin lämpimissä vesissä ja nautittiin kiireettömästä yhdessäolosta ilman arjen velvoitteita ja tulipa siinä samalla hieman shoppailtuakin.

Olipa mukavaa, mutta oli kyllä mukava palata kotiinkin: tuollainen kylpyläloma lasten kanssa on varsin intensiivinen kokemus kaikille ja unet hotellissa sitä sun tätä, joten olimme aika väsyksissä parin vuorokauden jälkeen. Päikkärit tekivät hyvää kotiin päästyä.

Viime viikonloppuna tehtiin koko päivän metsäretki meille ihan uuteen paikkaan ja paistettiin makkaraa nuotiolla. Näistä molemmista syyslomareissuista lupaan kertoilla lisää myöhemmin.

Kuvissa hieman syystunnelmia meidän pihalta.

Ihanaa, että edessä on vielä viikonloppu ennen arkeen paluuta! Loman jälkeenhän tarvitaan aina se pari päivää toipumisaikaa - eikö?

Minä sain tänään jännittävää postia: hyväksymiskirjeen lähihoitajakouluun! Sama postipoika toi kutsun myös toiseen valintakokeeseen. Jännittäviä aikoja siis luvassa edelleen, mutta ainakin yksi koulupaikka on varmistettu tammikuulle! :)

Blogi on muuten ollut jo hetken aikaa facebookissa, mutta olen tyystin unohtanut siitä teille kertoa. Muutamat ovat minut kuitenkin jo sieltä löytäneet :)

Miten teidän viikko on mennyt? Oletteko ehtineet syyslomailla?

Rentouttavaa viikonloppua toivotellen,

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari

9 kommenttia:

 1. Ai teillä on yhtä aikaa loma kuin meillä päin :)

  Meillä on ihme ja kumma niin, että reissussa lapset nukkuu tosi hyvin. Hotellissa melkein paremmin kuin kotona, joten oli kyllä kesällä niin rentouttavaa olla reissussa :) Voi kunpa pääsis johonkin! Johan tässä kuukauden on kotona ollut, että alkas matkakuume olla aika korkeella :D

  Mitäs shoppailitte :)?

  Onnea kouluun pääsystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin lapset itseasiassa nukkuivat reissussa jotakuinkin normaalisti, mutta itse en osannut nukkua.

   Ensimmäisenä yönä vaivasi hotellihuoneen kovaääninen ilmastointi, liian pehmeä sänky ja isoveikan hampaiden kirskuttelu (aivan kamala ääni!) puhumattakaan liian myöhäisestä ja raskaasta syömisestä. Toisena yönä nukuin jo hieman paremmin, mutta silloin isoveikka heräsi tavanomaiseen tapaansa klo 6 ja samassa huoneessa nukuttaessa heräsin sitten itsekin. En siis kuulu perhepedin suosijoihin ;)

   Shoppailut jäivät pikaisiksi, sillä tarkoitus oli viettää aikaa ihan muissa merkeissä. Käväisin kuitenkin Jesper Juniorin 1/2 hintapäivillä, kun miesväki oli sisäleikkipuistossa ja kotimatkalla tsekkasin läpi Reiman Outletin pikkuveikan kanssa muiden odottaessa autossa. Yhdessä kävimme naamiaistarvikkeita myyvässä liikkeessä, jossa oli tähän aikaan tietysti kaikkea ihanaa halloween kamaa ja pojat olivat aivan haltioituneita.

   Poista
 2. Arvatenkin kävit myös Reima outletissa? Perheen miehet lomaili viikon, minä vain perjantaina. Helsingin kouluissa oli viikko 42 kokonaan lomaa. Eli jo viikko on ollut jo arkea.
  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja onnea opiskelijaksi pääsystä!
   -T-

   Poista
  2. Kiitos. Olen toki iloinen kouluun pääsystä, mutta samalla mietin väkisinkin, miten arkemme tammikuussa tulee toimimaan. Tästä täytynee kirjoittaa lähiaikoina ihan oma postauksensa.

   Juu, pikaisesti pääsin piipahtamaan lastenvaatteiden mekassa eli Reiman Outlerissa, josta tarttui mukaan vain pipo isoveikalle. Aika ihana oranssi-musta yksilö tosin, jota en ole nähnyt reimashopissa (malli Slalom). Isoveikalle ei nimittäin kelvannut pikkuveljellekin tilattu kirjavaraitainen akryylipipo Wild, mitä vähän pelkäsinkin. No, tämä oranssi ihanuus meni läpi mukinoitta ja samoin aiemmin hankittu harmaa lippapipo.

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä reissulta! :) Me lomailtiin toissaviikolla, eikä käyty kun Super cornerissa riehumassa. Olisin halunnut vähän pitemmälle, mutta ei tuo transportaatiopuoli oikein toimi jos on 8 henkeä lähdössä eikä junakaan osu menemään sinne minne tahtois...
  Onnea opiskelukuvioihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli hyvä reissu :)

   Hyvä loma ei onneksi vaadi mihinkään lähtemistä. Vaikka ymmärrän kyllä paremmin kuin hyvin, että kun viettää arkea pääsääntöisesti kotona, tuntuisi loma enemmän lomalle, kun sitä saisi viettää jossain ihan muualla.

   Kahdeksan hengen roudaaminen ei olekaan ihan pikkujuttu. Onneksi pääsitte reissaamaan kesällä erilaisiin kokoonpanoihin jakautuneina.

   Kiitti :) Onnea noihin opiskelukuvioihin todella tarvitaan. Ei ole ihan helppo yhtälö nämä minun tulevat opinnot ja miehen osittainen reissutyö. Mutta koska muka tulisi se "oikea hetki"? Ainakaan lapset eivät ole enää ihan pieniä, enkä itse kuitenkaan vielä ihan toivottoman ikäloppu :D

   Poista
 4. Onnittelut kouluun pääsystä! :)

  Ihania lomafiiliksiä -ja kuvia! Itse en pääse vielä tänä syksynä, talvena tai keväänä nauttimaan lomista, kun kesällä tuli pidettyä kaikki, mitä oli uudessa työpaikassa päässyt kerääntymään. No, ensi vuonna sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kuten tuossa edellä olenkin jo voihkinut, hieman jänskättää nämä opinnot ja tuleva elämänmuutos, mutta toisaalta olen kyllä ylpeä itsestäni: pääsin vielä kouluun! Ja periaatteessa luotan siihen, että asiat järjestyvät ja elämä kantaa. Mutta aina pitää tietysti vähän jännittää!

   Työpaikan vaihtuminen tosiaan syö ikävästi lomia :/ Tsemppiä arkeen ja mahdollisimman latauttavia viikonloppuja siihen seuraavaan lomaan asti :)

   Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)