maanantai 29. helmikuuta 2016

Aurinkoisena talvilomapäivänä


Isoveikalla Travalle Remu takki, Reima Kiddo housut, Reiman pipo ja hanskat, jalassa Kuomat.


Pikkuveikalla Reimatec+ haalari, Reiman pipo ja rukkaset, jalassa Kuomat.


Meillä on loma! Tuli kyllä tarpeeseen vauhdikkaan alkuvuoden jälkeen. Pojat ovat vähän hämmentyneitä tilanteesta, kun ovat taas yhdessä 24/7 ja arvaatte varmaan, että riitelyä riittää. Olen poikien kanssa kolmisin alkuviikon ja isäntä liittyy lomailijoihin torstaina. Isovanhempia odotamme kylään huomenna.

Mitään sen suureellisempia lomasuunnitelmia meillä ei ole. Yritämme ulkoilla paljon, käydä uimahallissa ja mennä yhdeksi päiväksi pääkaupunkiseudulle. Pääasiassa ollaan kotona ja tehdään kaikkea, mitä mieleen juolahtaa. Ja mihin äiti antaa luvan.

Takaraivossani tulevan maanantain tentti muistuttaa itsestään ja kouluhommillekin on annettava siivu tästä vapaajaksosta. Muttei kohtuutonta kakkupalaa kuitenkaan.

Ilmat ovat suosineet ulkoilmaelämää viime päivinä, kuten kuvistakin näkyy. Toivottavasti sama linja jatkuu. Voi miten minä nautin tästä valosta! Innostuin itsekin mäenlaskuun ja eilen leivottiin pullaa. Tänään lähdemme etsimään uusia mäenlaskupaikkoja...

Onko teillä talviloma? Mitä teette mieluiten talvilomalla? Paras mäenlaskuväline?

Aurinkoista viikonalkua ja hyvää karkauspäivää!

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari

3 kommenttia:

 1. Ihanaa, lunta ja aurinkoa! Meillä ei ole aurinko esiintynyt ihan äsken, lähinnä sitä lumipilveä ollut, mutta pääasia, että lunta nyt sitten piisaa! :) Ens viikolla on meillä hiihtoloma, ja esikoisen vien Rukalle laskettelemaan pidennetyksi viikonlopuksi. Pienten kanssa varmaan sitten pitää mennä kattoon Zootropolis, sitä on odotettu (Risto Räppääjä oli minusta ihan surkea). Mä kyllä tulen mäet alas mieluiten suksilla, ei mun persus (tai häntäluu kaiketi) kestä mitään pulkkailua tai liukurilla laskemista!
  Aurinkoista lomaa, ja nauti nyt hetki kiireettömyydestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä - aurinkoenergialla käyvälle tämä keli on ihan mahtava :)

   Teidän hiihtolomasuunnitelmat kuulostavat kivoilta. Tuo Zootropolis voisi sopia näillekin veljeksille. Äskettäin käytiin katsomassa Alvin ja pikkuoravat reissussa, joten nyt lomalla ei ehkä mennä elokuviin.

   Mullakin koskee häntäluuhun jo pelkkä poikien mäenlaskun katselu. Itse voin laskea vain täysin tasaisella (onneksi meidän pihatie on sellainen) ja yleensä se pari laskua riittää ;) Suksilla minä en pysyisi pystyssä edes tasamaalla :D

   Kiitos, yritän ottaa rennosti :) Mukavaa tulevaa hiihtolomaa myös teille!

   Poista
 2. Meillä oli tänään jo eka työ- ja koulupäivä loman jälkeen. Loma oli ihana; oltiin etelän lämmössä kesäpuuhissa :).
  -T-

  VastaaPoista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)