torstai 3. maaliskuuta 2016

Alekoodi Travallen kevätuutuuksiin!


Nyt minulla on teille iloisia uutisia: sain Travallelta blogiyhteistyön merkeissä alekoodin jaettavaksi teille lukijoille! Tuolla kuvassa näkyvällä koodilla REMU16K saat siis Travallen verkkokaupasta kevätuutuuksista 20 % alennuksen 31.3.2016 saakka.

Nyt tilaamaan upean värikkäitä, toiminnallisia ja kestäviä välikausihousuja -takkeja ja -haalareita! Ja tietysti asusteet sävy sävyyn :) Meillä tarvitaan ainakin erikoiskestävät SuperRemu välikausihousut. Mikä on teidän välikausivarusteiden tilanne?

Joko luit meidän kokemuksia Travallen talvituotteista ja maistelit makupaloja keväisistä Remuista?

Reipasta viikonloppua ja aurinkoisia ulkoilukelejä toivotellen,
Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari

9 kommenttia:

 1. Kiitos! Tajusin tuossa että ostan ehkä viimeistä kertaa IKINÄ omalle pojalleni vk-haalaria, seuraavina vuosina siirrytään varmaankin kokonaan takki-housu- yhdistelmään! Tämä fakta kasasi lastenvaatemaanikolle kohtalaiset paineet haalarin valintaan; Po.P, luottomerkki Reimalta kevään uutuus vai Travallelta oranssi ihanuus!? Tuo aleoodi kyllä laskee haalarin hintaa sen verran että tekisi mieli tilata, mutta Reimaa olisi mukava päästä livenä katselemaan ennen ostopäätöstä!

  -J-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä :)

   Haalarista kaksiosaiseen siirtyminen on äideille joskus henkinen juttu, tiedetään. Lapsen pienestä isoksi kasvamisen yksi näkyvä merkki. Vaikkei toisaalta olekaan mitenkään ikäsidonnainen asia.

   Välikausihaalarin merkki on vaikea valinta. Jospa kokeilisit tällä kertaa jotain uutta? Kerro sitten, mihin päädyit :)

   Poista
 2. Hyvä! Jos en huomenna saa vk-housuja Lahden Kärkkäiseltä, tulee koirille käyttää. Kärkkäisellä on aina ollut Remus valikoimissa niin katson sen kun kerran ohi ajellaan.
  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja taas puhelin muutti sanojani. Eli koodille käyttöä. Ja Remua valikoimissa. Aina pitäis tarkistaa teksti.

   Poista
 3. Noniin. Koodin hyödynsin välikausihousuihin. Lisäksi tilasin ensi talveksi toppahousut, koska nekin olivat halventuneet sitten viime näkemän. Aioin tilata myös kevytvanuhousut ensi talveksi, mutta juuri ehti loppua oikea koko niistä. No, tyytyväinen olen nyt tähänkin. Takkia en uskaltanut tilata ensi talveksi, koska poika ei kestä sitä, jos ranteet vilkkuu (enkä minä). Hän ei saa lyhytvartisia resorihanskoja hyvin itse muuta kuin löysien hihojen alle. Noiden kuminauhahihojen kanssa tarvitsisi aikuisen apua saadakseen hihat hyvin. Kiitti koodista, nyt vihdoin päästään kokeilemaan Remuhousuja.
  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. Kiva, että koodista oli sinulle hyötyä ja sait kaipaamiasi housuja :) Mietin jo, että oletko ehtinyt tehdä hankinnan ennen koodin julkaisua - onneksi et.

   Koululaisen hanskojen pukeminen on ikuisuuskysymys - meilläkin. Isoveikka sietää raon hihansuun ja hanskan välillä - minä en. Kotona autan hanskat hihan alle lumileikkeihin, koulussa ranteet saattavat vilkkua. Reilun mittaiset hihat toki estävät osaltaan vilkkumista. Voisiko lasta opettaa pukemaan takin hanskat kädessä vai onko liian hankalaa? Miten muut koululaiset/koululaisten äidit toimivat? Tästähän voisi järjestää ihan gallupin :)

   Poista
  2. No meillä toimii suorat hihat esim. tarrasäädöllä. Ne säädetty riittävän löysälle. Sitten lyhyet resorivarret hanskoissa, niin saa itse hyvin. Eli nyt ostan vain suorahihaisia takkeja. Muuten oisin ostanut jonkun ale-Remun. Tässä travallelle kehitysidea. Mallistoon suorahihaisia takkeja kiitos.
   Kärkkäisellä muuten oli niitä vk-housuja, mutta vain isoja ja pieniä kokoja, joten ehkä viime vuotisia vielä.
   -T-

   Poista
 4. Harmi, ettei kevääksi enää tarvita mitään. Mega salesta viikko sitten ostin tytölle suht hyvällä alella Remun toppahousut. SuperRemuja ei ollut enää jäljellä, mutta tavalliset lähti testiin. Kivan kevyet housut otettiin tänään käyttöön, vaikka olin ajatellut niitä vasta ensi talveksi. Yllättävän sopivat jo nyt. Lahkeen pituusmitoitus tuntuu olevan samaa sarjaa Molon Jumpien kanssa. Remut ovat kyllä malliltaan leveämmät. Pyörittelin ensin käsissäni D-mitoituksella olevia ja meinasin pyörtyä :D Remulle plussaa simppelistä vyötärökiristysratkaisusta ja kivasti säädettävissä olevista punteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Remut on tosiaan kestävyyden lisäksi ihanan kevyitä + helppoja pukea, säätää ja käyttää.

   Mullakin on pikkuveikalle jemmassa Remun henkselitoppikset seuraavaksi talveksi - toivottavasti vaan koko riittää tälle venyneelle pojanklopille!

   Yhteistyöni Travallen kanssa jatkuu, siitä hieman lisää seuraavassa postauksessa :)

   Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)