torstai 9. kesäkuuta 2016

Travallen ale alkoi!


Odotatko sinäkin jo innolla kesäalen alkua? Nyt ei tarvi enää odotella, sillä Travalle aloitti jo! Alennukset ovat heti alkuun mukavat ja esimerkiksi meidän lemppareita SuperRemu välikausihousuja saa nyt tuntuvalla alella hintaan 35 euroa (norm. 62,90).

SuperRemu välikausihousuissa oli vielä mukavasti kokoja jäljellä ja voitte arvata, että tilasin kummallekin pojalle luottopöksyt seuraavassa koossa varastoon. Isoveikka on testannut näitä SuperRemu välikausihousuja tänä keväänä ja hienosti ovat kestäneet päivittäisessä menossa, joten käyttö jatkuu syyskaudella.

Travallen Remu välikausitakkien hinta on nyt vain 39 (norm. 59,90). Myös haalarit ja asusteet on alennettu. Kannattaa käydä tsekkaamassa Travallen verkkokaupassa!

Mitä sinä metsästät kesäalesta?

Meillä vedettiin tänään, ensimmäisenä yhteisenä kesälomapäivänä, pipoa päähän ja fleeceä väliin - jestas, mikä keli! Onko teillä kylmää?

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista!-bloggari

4 kommenttia:

 1. Hei, mites nuo housujen koot super-Remuissa menikään, onko mitoitus reilua? Mitä kokoa suosittelet 122/128 kokoa käyttävälle? Pituus mitattu viimeeksi joulukuussa joten siitä ei ole hajuakaan.

  Noita housuja on kyllä kokeiltava, viime sykysyä ei kestänyt juuri mitkään!

  - J-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä Travallen sivuilla on kokotaulukot, josta voit tarkistaa mitat. Kannattaa siis mitata lapsesta taulukon mitat, niin tulee oikea koko.

   Meillä on toiminut lapsen pituutta yhtä numeroa isompi koko parhaiten (esim. 135 cm pitkällä isoveikalla koko 140), mutta lapset ovat yksilöitä mittasuhteissaan ja kasvussaan. Ja puhun siis suoralahkeisesta vyötäröhoususta.

   Kannattaa ehdottomasti kokeilla SuperRemua! Se on meillä eka merkki, jossa polvet kesti koko talven päivittäisessä käytössä.

   Poista
 2. Meillä nyt keväältä kokemus perusremu vk-housuista ja hyvät on olleet. Siistimpänä pysyneet kuin rinnakkain käytetyt Reimat. Ja mä olen kuitenkin Reimafani.
  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Housuista riittää siis vielä syksyksikin, jos vaan koon puolesta mahtuvat edelleen. Kyllä tässä on itse kukin joutunut tarkistamaan käsitystään lasten ulkohousujen luottomerkistä.

   Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)