keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Me&i uusi mallisto julkistettu!


Tässä ne kohutut uutuudet nyt ovat!

Keräsin mallistosta joitakin pojille sopivia vaatteita tähän postaukseen. Koko malliston voit katsoa me&i:n sivuilta. Tytöille on jälleen kerran vaikka mitä ihanaa :)

Kaikki kuvat me&i.


Pakko myöntää, että ensimmäinen reaktioni oli pettymys. Tätä ylläolevaa, keltaista pöllökuosia on vain tytöille, kuten pelkäsinkin. Voi miksi?!? Olisi pukenut täydellisesti meidän poikia (ja arvaan, että monia muita keltaisen faneja). Ei tuo kaikkein ylimmän kuvan turkoosi pöllöpaita paha ole, mutta sopii lähinnä pikkuveikalle sinisen sävynsä vuoksi.


Tämä avaruuskuosi on myös ihan hauska, mutta vihreän sävy mietityttää... Oranssi on kiva juttu tässä. Mitä pidätte?


Tässä voisi olla isoveikan kesäpaita (tai sitten se ensimmäisen kuvan turkoosi pöllö). Pohja on kyllä tummansininen, mutta muuten tykkään väriyhdistelmästä. Reipas ja raikas!


No, on sentään jotain keltaista pojillekin! Mutta...miksi noiden bussien pitää olla noin karkkisen värisiä? Voin kuvitella, että isoveikka kokee tuon paidan tyttömäiseksi...Herääkö muilla samoja mielleyhtymiä?

Itselleni tämän tahtoisin, muttei taida koot ihan riittää ;)



Dinot ja seeprat ovat ok, mutta eivät aiheuta intohimoja. Seepra saattaa kyllä olla livenä kivempi kuin näytöllä.


 Tässä on varma hankinta meille! Ihana ruskea-keltainen bussipaita! :)


Tämä keltainen &-takki on varmaankin myös ruksattu meidän tilauslomakkeeseen. Kiva, että ovat ottaneet keltaista uuteen mallistoonsa!





Ruskeita ja turkooseja pöksyjä niin isoille kuin pienillekin pojille. Tummasinisiä on myös tarjolla useammat, mutta niistä en laittanut kuvia, kun en itse väristä niin välitä. Canvashousu on tänä keväänä tummansininen, harmi. Pöllöpeppu on kyllä söpö! :)




Katsotaanpa vielä pipoja. Bussit ja pöllöt miellyttävät silmääni. Mistäs te tykkäätte?


Naisten mallistoon en ole vielä perehtynyt ja se todellistuu minulle varmaan sitten 11.2. kutsuilla, joihin olen innokkaana menossa. Sen verran tiedän jo tässä vaiheessa, että nuo mustat velour joogahousut täytyy saada. Olen pitänyt kaiken talvea kotona dark khaki joogahousuja ja se ovat vaan niin ihanan pehmeät ja lämpimät!

Kaikki kuvat me&i.

Mitäs ajatuksia uusi mallisto herättää? Löytyikö "pakko tilata"-tuotteita?

Aurinkoista keskiviikkopäivää!

Vahteristonemäntä

8 kommenttia:

  1. Mun mielestä mallisto on kiva, vaikka meille ei siitä kauheesti tule ostettua. Jos meillä olisi pienempi poika ja tyttö niin varmasti enemmän olisi ostoslistalla. Tyttö jo viime vuonna sanoi, että ei halua mallistosta enää mitään, niin en kovin tarkkaan hänelle nytkään mitään miettinyt. POika haluaa ehdottomasti vihreän avaruuspaidan ja turkoosit yogat ostan hänelle myös. Denimpantsit ovat tosi kiva, mutta viime vuotiset ovat vielä hyvässä kunnossa ja sopiva, joten niillekään ei ole nyt tarvetta. Farkkushortseja vielä odottelen, josko tulisi lisäyksenä mallistoon kevään aikana. :)

    T. Jadore / Elämää Päivölänlaaksossa -blogi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on tehnyt mieli denimpantseja jo useampana vuotena, mutten ole vielä raaskinut ostaa ja aleen ei ole jäänyt. Isoveikalle ne maksaisi nyt 45 euroa ja se tuntuu suolaiselta...

      Minä jäin miettimään ihan sama: missä ovat sortsit??? Kyllähän niitä täytyy olla vielä tulossa myöhemmin. Farkkusortsit olis kyllä kivat. Meillä oli viime vuonna ihanat, oranssit collegesortsit. Isoveikan lempisortsit ja mahtuvat edelleen :)

      Poista
  2. Slim pantsit (vai mitkänenyoli) meni heti ostoslistalle kivan mallinsa takia. Erehdyksessä kysyin pojilta mitkä paidat he huolisivat eikä heidän valintansa olleet ehkä samat kuin äidin... ;)

    Tuo seeprapaita ei itse asiassa näytä ollenkaan hullummalta...

    Olen menossa kutsuille ehkä mahdollisesti viikonloppuna, katsotaanpa nyt jos jotain tulee tilattua noiden housujen lisäksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, pääset kutsuille jo viikonloppuna! :)

      Noinhan se tuntuu menevän, että lapsen vaatevalinta ja äidin mielipide harvoin kohtaa. Meillä on nyt toiminut kiitettävästi systeemi, että äiti valitsee päiväkotivaatteet ja poika itse kotipäivien vaatteet. Tänään kyllä väännettiin kättä, kun tuli vieraita ja halusin pojan päälle _jotain muuta_ kuin Carsia ;)

      Poista
  3. Odotin enemmän, canvas housuja odotin mutta väri oli pettymys joten taitaa mennä demin housut tilaukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin odotin jotain upean värikkäitä canvas-housuja. Oranssit olis olleet tosi makeat, keltaisista voi kai vain unelmoida.

      Minä kuvittelin juhlamalliston olevan laajempi, mutta eiköhän sieltä ole vielä tulossa kesäksi ainakin pieniä lisäyksiä. Sortseja ainakin tuosta mallistosta puuttui!

      Poista
  4. Voi apua, mä tykkään hurjasti tän malliston väreistä! Näistä sun valikoimista ottaisin mielelläni minkä vain. Just meidän poitsujen värejä. Kiva, kun tutustutit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nämä me&i vaatteet on sellaisia, että kannattaa kertoa muillekin:)

      Itse olen ollut tosi tyytyväinen me&i laatuun. Hinta on ilman alennuksia korkea, mutta vaatteilla on verrattain pitkä käyttöikä, kun housuissa on usein pitkät resorit sekä kuminauhasäätö ja pitkähihaisten paitojen hihoissa kankaan kuviointi jatkuu nurjalle, jolloin hihan voi kääntää aluksi taitteelle.

      Meillä me&i:t on periytyneet hyväkuntoisina pikkuveikalle, joka hieman helpottaa korkeaa ostohintaa. Edullisia hankintoja voi tehdä alesta,jolloin löytää usein ihan mukavasti kokoja ja vaihtoehtoja. Tosin se kaikkein ihanin kannattaa yleensä hankkia pian, jos meinaa saada! ;) Itse tässä just pähkäilen, että onko kutsuilla parin viikon päästä vielä kaikkea saatavana ;)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)