torstai 16. tammikuuta 2014

Reiman juhlamallistossa retrovaikutteita

 (kaikki kuvat reiman facebookista)

Reiman facebookissa tarjottiin kurkistus kevään 70-vuotisjuhlamallistoon! Pirteitä perusvärejä ja veikeää retroilua, lupaa Reima.

Varmaan arvaattekin, että oma suosikkini näistä neljästä maistiaisesta on tämä ylläoleva keltainen "Taag" takki. Ihana! Yksinkertainen. Keltainen. Mitäpä sitä muuta kaipaa! ;) Näyttäisi olevan uudenlainen hihansuun toteutus tässä takissa.


Toinen kurkistus on "Sege" housut, Vetskari ei olekaan edessä, vaan sivussa. Henkselit totutun mustan sijaan valkoiset. Näistä tulee jotenkin oma lapsuus mieleen :)


"Vacalis"  haalari. Kiva suora malli ja isot taskut aarteille. Hihoissa ei olekaan resoreja, kuten olemme tottuneet. Mitenkähän hiha on toteutettu? Minä kaipaisin hieman enemmän väriä.


 (kaikki kuvat reiman facebookista)
 
"Fangan" haalari. Pienempien retroilijoiden peuhupuku? Tykkään: selkeä perusmalli ja hyvä väri.

Miltäs maistuu? Mikä on oma suosikkisi näistä?

Vahteristonemäntä

12 kommenttia:

  1. Tykkään noista kaikista! Reimafanius ei varmaan ole loppumassa siis. Uskon että harmaata haalaria tulee myös eri väreissä, mutta minua kyllä harmaakin viehättää.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva :)

      Mulla taitaa olla vaihteeksi taas värin tarve, kun hommasin viimekaudella pikkuveikalle sekä haalarin että takin harmaan sävyissä. Vaikka kieltämättä harmaa on kyllä tyylikäs - ja erittäin käytännöllinen meidän sääolosuhteissa ;)

      Poista
  2. Aika kivannäköistä! Sellaista perusjuttua pienellä lisällä. Haalareista tulee jollain tasolla mieleen Polarn O. Pyretin haalarit. Mielenkiinnolla odotan kyllä koko malliston julkaisemista. Retrokuosit eivät varsinaisesti sytyttäneet, mutta onneksi luvassa on ilmeisesti tätä vähän hillitympääkin meininkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö :)

      Sekös se olikin...minäkin mietin, että jotain tuttua näissä on ;) Po.p:illa on just yksinkertaista ja perusvärejä. Ainakin jotain samaa näistä siis löytyy.

      Eiköhän juhlamallisto tarjoa jokaiselle jotakin. Mielenkiinnolla odotan myöskin!

      Poista
  3. Tykkään malleista, värit jää nähtäväksi (punainen näyttää hyvältä, mut keltainen tuossa kuvassa on kylmän sävyinen, pitäis nähdä livenä)! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo keltainen näyttää munkin mielestä enemmän sellaiselta sitruunaiselta verrattuna niihin keltaisiin talvitakkeihin. Keväällä se voisi toimia ihan hyvin, luulen.

      Mallit on tosiaan hauskoja :)

      Poista
  4. Hyvää lupailee Reima. Yksinkertaisuus on kaunista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! :) Koko malliston julkaisua odotellen.

      Poista
  5. voisin haluta kaikki nuo lapsille.ihania!

    VastaaPoista
  6. Kävin tänään Reiman livekaupassa tammiston outletissa. Nuo uudet retro-vk-vaatteet oli yllättäen vuorillisia. Niissä oli sisällä semmoinen ohut tikkivuori, joka on irrotettava. Keltainen ja punainen oli hienon väriset. Myymälässä oli myös hyvät alet talven tuotteista. Kun nettikaupassa prossat ei nouse yli 40%, oli siellä paljon 50% ja jopa 60% aleja. Ja reimashopissa on ollut ne raidalliset ja pallolliset, tekniset asut vielä normaalihinnalla ja myymälässä olikin -40%. Eli siellä näköjään kannattaa käydä aleissa.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hyvistä vinkeistä! :)

      Tätä samaa minäkin olen odotellut, että verkkokaupassa päästäisiin samoihin ale% kuin kivijalkakaipoissa.

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)