perjantai 2. toukokuuta 2014

Ota kiinni ilmapallo!


Jos ulkona ei keksi mitään tekemistä (vaikea kyllä kuvitella sellaista tilannetta!), kannattaa puhaltaa lapsille pari ilmapalloa - johan viihtyvät!

Vapunpäivän iltana ulkoiltiin sisällä vietetyn löhöpäivän jälkeen omassa pihassa ilmapallojen kera. Ihmettelen, että pallot pysyivät ehjinä, vaikka niitä potkittiin vaikka missä pusikoissa ja taidettiin tökkiä välillä "miekoillakin".



Puettiin fleecet takkien alle ja jätettiin sisähousut ulkohousujen alle, kun sää tuntui niin hyiseltä, mutta ihan hiessä olivat herrat ulkovaatteista kuoriuduttaessa. Meillä ei siis voi käyttää välikerrosta, jos on 5 astetta lämmintä. Aika uskomatonta. Mutta pojat siis liikkui taas koko ajan, joten kuumahan siinä tulee...

Koin vaan taas äitinä pettymyksen, etten vieläkään ole oppinut pukemaan lapsiani sopivasti! Mutta minkäs teet, kun ei sitä voi tietää, milloin nuo juoksee 1,5 h putkeen ja milloin nököttää hiekkalaatikolla. Jälkimmäistä tapahtuu kyllä kieltämättä aika harvoin.

Suoralahkeiset vyötäröhousut on nyt isoveikan mieleen ja pikkuveikallekin olen säiden kuivuttua ja lämmittyä (ja pojan taas kasvettua) pukenut henkselihousujen sijaan vyötärömallisia housuja.

Nämä kuvissa näkyvät ovat suoralahkeiset, mutta koko 104 on pikkuveikalle vielä sen verran reilu, että kiristin lahkeensuut, ettei puntti painu kantapään alle. Onhan nuo vyötäröhousut niin paljon helpompia pukea ja ovat myös viileämmät päällä kuin puoli selkää peittävät henkselihousut.

Poikien vaatteet Reimaa sormikkaita ja pikkuveikan lenkkareita lukuunottamatta. Lenkkarit Kavat.




Päivät on ihan sekaisin keskellä viikkoa olleen vapun vuoksi. Ei tunnu yhtään perjantaille! Onko elämää vapun jälkeen? :)

Tänään käytin pojat parturissa. Harvinaisen kitkaton reissu, sillä molemmat tykkäävät käydä hiustenlaitossa ja muutenkin osui jostain syystä planeetat kohdilleen. Täytyykin muistaa laittaa teille kuva uusista kampauksista: kokeiltiin nimittäin jotain ihan uutta!

Huomenna isoveikka menee päiväkotikaverinsa synttäreille ja illemmalla käymme vielä lasten kanssa leikkimässä toisen kaverin luona. Sunnuntai ollaan sitten ihan kotosalla näillä näkymin.

Mun pitäisi keskittyä kirpparikamojen laputtamiseen, sillä otin pöydän ensi viikoksi.  Kesäisiä pieneksi jääneitä kamppeita laitan pääsiassa kiertoon, mutta on siinä kasassa jotain ajalta ennen lastenvaatebuumiakin, jotka ei vaan enää tunnu omilta. Tiedättehän.

Olen monena iltana pyöritellyt ostoskorin pohjalla Molo Kidsin krokotiilipaitaa. Ja yhtä monta kertaa olen jättänyt ostoksen vielä (toistaiseksi) tekemättä. Vaikka niitä saisi nyt pienellä alellakin. Koska rahatilanne ei oikeasti salli ja koska me ei oikeasti tarvita enää yhtään t-paitaa tulevalle kesälle. Mutta kun se on niin upea! Ja sitäpaitsi tilasin pikkuveikalle sen himoitsemani pikkuautokuosisen paidan, joten kai sitten isoveikallekin...? ;)

Oikeasti me tarvittaisiin neutraalin väriset lierihatut, jotka sopisivat vaatteeseen kuin vaatteeseen. Villervallaa ajattelin, kun viime kesäiset oli niin kivat ja laadukkaat.

Mitäs hankintoja te pyörittelette? Entä millaisia viikonloppusuunnitelmia on tällaisen pätkäviikon jälkeen?

Aurinkoista viikonloppua!

Vahteristonemäntä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)