tiistai 15. heinäkuuta 2014

Blaa!:n metsäinen syksy


Blaa!:n syksy tuo metsän sävyt ja tutut metsän eläimet lasten ylle. Siilejä, oravia, muurahaisia ja pörriäisiä. Ruskeaa, hunajaa, vadelmaa ja metsänvihreää. Tässä syksyisiä maistiaisia, olkaapa hyvät!

Lisää uutuuksia löytyy Blaa!:n verkkokaupasta, josta myös kaikki kuvat ovat.











Miltäs näyttää? Tuleeko teille ehkä Blaa!:n syksyä?

Minuun vetosi erityisesti tuo keltainen siilipaita, oi mikä herkku! Siili on hauska myös kuosina. Muurahaisetkin näyttävät kivalta. Pikkuveikan harmaaseen lintupaitaan sekä ulkonäön että laadun suhteen ihastuneena saatan päästää meille talvehtimaan myös metsänväkeä ;)

Kesäistä viikonjatkoa!

Vahteristonemäntä

12 kommenttia:

  1. Oi että, pojilla olisi nämä kaikki jos kukkaro antaisi periksi! Aivan ihania, tykkään niin ruskean ja oranssin sun muiden murrettujen värien yhdistelmästä varsinkin syksyisin.. Blaa:lle iso sydän! <3 Ja teille mukavaa viikonjatkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että nämä sopisi teille(kin) :) Blaa! on onnistunut jälleen kerran.

      Josko sitten alesta? Ei ole vielä kesäaleista selvitty, kun aletaan jo odottaa talvialea ;)

      Kiitos samoin, mukavaa viikonjatkoa!

      Poista
  2. Toi punainen pusakka on mahtava korkeine kauluksineen. Tykkään!

    VastaaPoista
  3. Oi, olivatpa kivoja! Erityisesti keltainen siilipaita ja ruskea muurahaispaita olivat minun makuuni, kelpaisivat varmasti myös meidän tulevalle eskarilaiselle:) Pitääkin mennä tutustumaan tarkemmin valikoimaan, meille Blaa on vielä ihan outo merkki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blaahan kannattaa ehdottomasti tutustua. Laatu on vakuuttanut minut ja kuosit ovat mukavan lapsellisia ja sopivasti retrohenkisiä. Suomalaista suunnittelua sitäpaitsi. Suosittelen!

      Poista
  4. Hmm... Jotenkin tuntuu, että tosi söpöjä mutta ei meille. Jos mulla ois pienempi lapsi, niin sitten. Vaikka tykkään edelleen pukea tulevan eskarilaisen lapsekkaasti, niin nuo tuo minulle mielikuvan ihan pikkulapsesta. Joo, eihän se 6-vuotias niiiiin iso ole, mutta...

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoista. Mietin tätä ihan samaa isoveikan kohdalla nähdessäni nämä Blaan syysvaatteet.

      Onko eskarilainen iso vai pieni? Tuntuu kyllä jotenkin surulliselta, jos kuusivuotiaan pitää pukeutua jo koululaisten tyyliin (tarvitsiko pienten koululaistenkaan itseasiassa pukeutua "nuorten" vaatteisiin?). Mutta niin tämä vaan tuntuu menevän. Ristiriitaista.

      Odotan kauhulla päivää, jolloin isoveikka tuomitsee jonkun vaatteen liian lapselliseksi. Se päivä tuskin on kovin kaukana.

      Poista
  5. Keltainen siili on suloinen, siihen ihastuin eniten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siiliin ei voi olla ihastumatta - luonnossa tai sitten kuvana. Tuo masu pystyssä pömpöttävä siili on kyllä tosi suloinen :)

      Poista
  6. Taisin ostaa ensimmäiset Blaan vaatteet viime kesäksi, ja laatua ei voi kuin kehua. Edelleenkin kaikki vaatteet ovat niin hyvässä kunnossa, vaikka niitä on paljon käytetty.

    Meidän ekaluokkalainen valitsi itselleen tuon keltaisen muurahaiskuosisen paidan. Ja äiti tykkää kans siitä, vaikka olisin voinut hankkia näistä mitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että laatu kestää käyttöä pitkään. Nämä syksyiset Blaa!:t ovat kyllä herkkuja.

      Minäkin arvoin pitkään muurahaiskuosin ja siilin välillä, mutta kyllä meille taitaa tulla nyt tuollainen ylisuloinen piikkipallo tällä kertaa :)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)