tiistai 1. heinäkuuta 2014

Reiman talvea pikkuisille


Mielessäni erityisesti veljesten pikkuinen serkkupoika ja ystäväni söpöläinen pikkuneiti, kokosin tähän Reiman tulevan talven uutuuksia baby-mallistosta. Oi, mitä ihanuuksia! Herkutellaan yhdessä! :)

(kuvat Reiman mediapankista)


Tämä on poikien (unisex?) puolelta oma suosikkini. Upea.




Tiedän ainakin yhden pikkuneidin, jolle sopii violetti enemmän kuin hyvin :)





Uutta ilmettä pienten pakkaspuvuissa :)





Oranssi tuntuu olevan yksi tulevan talvikauden hittiväreistä. Joko runsaana, kuten tässä, tai sitten mausteena muiden värien joukossa. Kuten tiedätte: tykkään :)





Hauskaa eläinkuosia saa useammassa värissä. Varmasti monen mieleen.






Miltäs näyttävät vauvojen/taaperoiden talvikuosit? Mikä on oma suosikkisi?

Vähemmän sateista viikonjatkoa toivotellen,

Vahteristonemäntä

P.S. Huomasittehan reimashopin 40 % alen?

7 kommenttia:

  1. Tuo ihan ylin haalari on ihana. Mutta eipä näitä pienten juttuja kantsi mun katella. Ja joo, huomasin että reimashopissakin ale parani. Tässä olen illasta asti pähkäillyt tilauksen sisältöä. Lenkkarit ainakin tarvitaan, mutta kumpi koko, 31 vai 32 on vielä mysteeri. Jalan mitta menee noiden kokojen väliin kun yritän sitä 1,5cm ohjetta noudattaa. Sitten haluaisin sen Eno t-paidan, mutta mieheni muistutti että olen valittanut t-paitapinon runsautta. Kivoja Angry paitojakin olisi... Sitten ehkä jokin lippis vielä. Tykkään Reiman lippiksistä, ovat hyvän mallisia poikamme päähän ja kestävät hyvin konepesua. Poika valitsee nykyään aina Reiman lippiksen päähän ja on pettynyt jos se yksi ainoa on pesussa.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, aloin itselleni naureskella. Maanantaina livekaupassa reima outletissa olin sitä mieltä, ettei tarpeita ole ja järkevänä olin ostamatta mitään. Nyt sitten olen jo tilausta tekemässä kun lenkkaritkin ihan tarvitaan. Hohhoijaa...

      -T-

      Poista
    2. Hihhii, taas itselleni nauramassa. Reiman alet on nyt huomioitu. Maanantaina kävin livekaupassa ja järkevänä tulin tyhjin käsin ulos, tiistaina jo aloin suunnitella tilausta reimashoppii, jatkoin suunnittelua keskiviikkona. Kunnes ke-iltapäivällä (eli tänään) palasinkin livekauppaan takaisin. Ostin lenkkarit (kevyet ja pestävät) koossa 32 ja yhden lippiksen. Eno-paitaa vain hiplasin kauan ja hartaasti, samoin kuin keltaista fleecetakkia. Ostokset olivat sopivat ja hyvät ja miellyttivät lasta. Mulla on siis ollut nyt tällä viikolla aikaa pähkäillä ja säntäillä reiman perässä.

      -T-

      Poista
    3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    4. Aika hauska säntäily! :) Onneksi periaatteistaan ja päätöksistään voi joskus joustaa ;)

      Reiman pestävät lenkkarit kuuluvat meidän suosikkeihin, jo toista kesää. Harkitsen parhaillaan jemmaamista seuraavaksikin kesäksi. Toisaalta olen nyt ihastunut Kavat-lenkkareihin, jotka ostin lopettavan lastenvaateliikkeen alesta. Kestävyys on ollut huippuluokkaa, mutta pestävät ne eivät kyllä sensijaan ole.

      Meidänkin poikien päähän istuvat hyvin Reiman lippikset ja konepesu on tosiaan iso plussa näissä. Vihreitä tekis mieli alesta ;)

      Täytyypä tutkia, mikä on Eno-paita...

      Poista
  2. Aika söpösiä juttuja tulossa pienille. Mä ihastuin tuohon kuosiin, missä on harmaita kukkia söpöillä pinkeillä tehostella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin :) Osa kelpaisi varmaan isommillekin, tai ainakin niiden isompien äideille ;)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)