torstai 26. kesäkuuta 2014

Herkkupaloja Reiman talvesta!



Tässä ne tulevat: Reiman syys-/talvimalliston herkkupalat!

Vaikka kalenterin mukaan on kesä kauneimmillaan, on pian se aika vuodesta, kun talvimallistot taas ilmestyvät kauppoihin. Kokosin teille omia, poikamaisia suosikkejani ja hauskoja uutuuksia Reiman tulevan malliston kids-kategoriasta. Mukana on haalareita ja takkeja, onpa lopussa muutama uutuuspipokin. Nautiskelkaa!

Luulen, että tuo ylimmän kuvan haalari vääntäisi isoveikan suun onnelliseen hymyyn :) Aika upea, vai mitä? Talven hittikuoseja, uskoisin.

Kuvat Reiman mediapankista.






Tästä Kiddo-haalarista taitaa tulla yksi talven suosikeista. Upea väri ja tähtikuosi!


 Tämä kuosi miellyttänee Blaa!:n lintupaitafaneja. Tyylikäs.




Tyylikkäitä karvahuppuja moneen menoon, uusissa, hehkuvissa väreissä.



Jee, tällaista kevytuntuvatakki saa taas! Isoveikalla oli vastaavanlainen viime talvena ja se oli paras kauppatakki.


Oranssin hehku miellyttää aina värikylläisyyden ystävää.



Aivan ihana sadetakki! Ja minun piti jemmata seuraavan koon sadevaatteet kesämalliston alesta... 




Uutta ilmettä, mallia ja väriä löytyy tietysti pipoistakin. Tuo puna-mustaraidallinen sopisi meille.

Miltäs näyttävät alkupalat Reiman talvesta? Mikä on oma suosikkisi?

Kesäkuu kääntyy pian heinäkuuksi ja pojat jäävät isin kanssa kesälomalle. Huomenna on viimeinen hoitopäivä ennen kesälaitumille kirmaamista. Vielä kun saataisiin sitä lämpöäkin. Tai edes auringonpaistetta.

Itse jatkan töissä käytännössä läpi kesän, mutta kai sitä joku pidennetty viikonloppu tulee lomailtuakin. Ja onhan tosiaan ne viikonloput. Tiedossa on ainakin aidanrakennusta, Lintsi-reissu, rippijuhlat ja mökkeilyä.

Tänään mies haki Ikeasta kuorman, jonka avulla laitetaan isoveikan huone uuteen uskoon! Sisustusprojektista varmasti lisää myöhemmin ;)

Aurinkoista loppuviikkoa ja viikonloppua!

Vahteristonemäntä

11 kommenttia:

  1. Monta kivaa juttua löytyy mallistosta ja varsinkin asusteet näytti tosi kivalle :) Tykkäsin niistä, missä oli oranssia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Minä en vielä ehtinyt selailla asusteista kuin noita pipoja. Ja lisää ihanuuksia on varmasti vielä tulossa :)

      Hmm...isoveikka taitaa sittenkin tarvita vielä yhden talvitakin lisää ;)

      Poista
  2. No mutta eikös se ole hyvä, kun sinulla on jemmattuna sadevaatteet? Tästä sit alen hyödyntäminen seuraavaan kauteen.

    Meillä on viime talven alesta reimatec-haalari jemmassa ja toinen rymyhaalarikin löytyy. Haalareita ei siis tarvita. kauppatakkikin on, eli ehkä vain toppahousut ja asusteita tarvitaan. niin ja kenkiä. Vanhat päähineet eivät taida enää mennä, kun ovat kokoa 54 ja pää oli kesäkuun alun neuvolamittauksessa jo 54,3cm. Joku vihreä pipo pitäisi hankkia. Onko se tuo vai joku muu...

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitin siis, että ajattelin hommata seuraavan koon sadevaatteet tämän kevään/kesän mallistosta, mutta nyt nähtyäni tuon uuden, ihanaisen sadetakin en ole enää varma, mitä teen ;) Kurahousuja tarvitaan ainakin; isoveikka on peuhannut suoralahkeisten, reilunpituisten kuristen (Rukka) lahkeet ihan riekaleille päiväkodissa, kun poika ei ole viitsinyt niitä neppareilla kiristää...

      Teilläkin on talvi siis hyvin "jemmassa" :) Asusteilla voi tosiaan sitten päivittää look:ia mielen mukaiseksi. Vihreitä pipovaihtoehtoja on varmasti tulossa lisää :)

      Poista
  3. Mun suosikki on toiseksi alimmainen pipo! Minä syysihmisenä fiilistelen jo mieluusti lämpimämpiä vaateparsia :) Saipa uutta merinovillasettiä käyttää jo tänäkin kesänä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi ja kiva kun kommentoit :)

      Tänä kesänä onkin helppoa fiilistellä lämpöisiä tamineita, muidenkin kuin syysihmisten. Minäkin tykkään syksystä: touhukkaan kesän jälkeen syksy antaa luvan hidastaa tahtia. Ehkä jäänne ajoista, kun olin puutarhatöissä.

      Poista
  4. Tuttua hyväksi todettua Reima-linjaa. Mä odottelen kans, että millaisa valikoimaa Reimalta tulee tytöillä pidempien takkien suhteen ensi talveksi. Jouduin nimittäin valmistusvian takia palauttamaan hamstraamani Ticketin tosi ihanan Metta takin ja en ole saanut sopuhinnalla mistään uutta tilalle. Pidemmälle "tyttötakille" olisi siis tilausta ja Reiman mallistohan pitää koluta toki ensimmäisenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sieltä varmasti löytyy tyttömäisiä, pidempiä takkejakin :) Pitäisiköhän mun tehdä postaus tyttöjen puoleltakin, kun onhan meillä poikien serkkutyttö ja mun ystävän pikkuneiti ja...Tähän saakka olen pitänyt linjan poikien vaatteissa, mutta mikäpä estää muuttamasta sitä :)

      Poista
  5. Asian vierestä, mutta liippaa kuitenkin... Kävin katsomassa livekaupan reima-alet. Siis Reima-outletissa. Siellä oli paljon enemmän alennettuja tuotteita kuin reimashopissa ja prossat oli -40%. Olin kuitenkin mielestäni järkevä, enkä ostanut kun ei mitään tarvita. En jotenkin osaa nyt ajatella ensi kevääseenkään.

    Sitten kumppariasiaa olen pohtinut viime päivinä. Meillä on nyt ekat crocsin saappaat olleet keväästä asti käytössä. Joo, on ne kevyet, mutta minusta aivan järkyttävän leveälestiset. Pojalla on mökillä Nokian kumpparit ja tykkää niistä enemmän. Ovat selvästi kapeammat. Meidän pojalla on silminnähdenkin kapea jalkaterä. No, sitten viikonloppuna osuin kauppaan jossa oli Nokian, Reiman ja crocsin kumppareita. Reimat oli ihan hirmu painavat verrattuna Nokiaan. Ja crocsit tosiaan kevyet, mutta leveät. Eli kun jossain blogeissa on hehkutettu crocsien ihanuutta, niin taitaa taas olla että kullekin löytyy paras vain testaamalla. Meillä se taitaa ainakin jälkikasvun osalta olla Nokian jalkineet.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin odottelen isompia prosentteja ja isompaa alevalikoimaa reimashoppiin. Jospa kuun vaihteessa viimein? ;) Meillä tarvetta sadevaatteille ja kevyille, verkkovuorisille takeille. Kenkiä taidan jemmata myöskin. Jälleen.

      Mielenkiintoinen kumpparivertailu - ja niin ajankohtainen tänä kesänä. Jaan kokemuksesi. Meillä on lapsilla ollut kumppareina myös Nokiaa ja Reimaa, välissä jotkut Tretornitkin. Nokiat ovat näistä kevyimmät, Reimat ja Tretornit tukevampipohjaisina usein painavammat. Toki täytyy muistaa, että eri valmistajilla on lukuisia malleja, joissa pohjan rakennekin vaihtelee. Mutta Nokia on tosiaan kapeampaa malliltaan, kuin nuo kaksi edellä mainittua.

      Äskettäin ostin isoveikalle urheiluliikkeen alesta ekat Crocsin saappaat ja kokeiltiin niitä eilen. Ovat kuulemma hassun tuntuiset jalassa (kun niin leveät?), mutta ihanan kevyet. Tyytyväisenä kipitteli isoveikka keltaisissa saappaissaan kaupungilla (tosin mieli oli jo valmiiksi korkealla, kun pääsi elokuviin).

      Itselleni hankin tälle kesälle niinikään Crocsin kumpparit ja kävelin niillä tänään työmatkan kävelyosuudet sekä vähän kaupungillakin. Tilavaksihan lesti (Womens Jaunt Shorty Boot) mainitaankin, mutta ovat ne tosiaan leveät. Minulla on tosin aikuiseksi kapeahko jalka. Saappaat lompsuvat aikalailla jalassa kävellessä, mutta myönnän kyllä ostaneeni niihin villasukkavaran syyskylmiä ajatellen. En voi sietää kenkiä, joissa varpaat osuvat kärkeen. Crocsin saappat tuntuivat väljyydestään huolimatta miellyttäviltä kävellessä. Tuntuma on toki ihan omanlaisensa, kuten Crocseissa muutenkin.

      Poista
  6. Joo, tretornejakin on kokeiltu. Ne kaupassa vertaamani olivat tarkemmin Reiman Rabat ja Nokian Viklat ja Nokian Kontiot. Painoero oli huomattava. Reiman kaupassa vertailin myös erilaisia Reiman saappaita ja painavia olivat kaikki. Olen itsekin miettinyt, että seuraavaksi pitää itse sovittaa Crocsin saappaita. Minulla on crocsin tennarit ja ne perinteiset reikäkengät mitkä lie ja ovat leveitä nekin. Kyllä meilläkin poika käyttää mielellään crocsin saappaita, mutta kuulemma parempi on kävellä niillä mökkikumppareilla. Ja nyt ei edes johdu ulkonäöstä. Crocsit on kuulemma hienomman näköiset kuin perus siniset Nokian Viklat.

    -T-

    VastaaPoista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)