maanantai 24. helmikuuta 2014

Jesper Juniorissa ja Lindexin kissapetojen luona


(kuva reimashop)

Kävin lauantaina Jesper Juniorissa haistelemassa kevättä. Reimaa oli tullut lisää sitten viime vierailuni, mutta 70- vuotis juhlamallisto puuttui edelleen. Höh. Olin niin ajatellut hankkivani pikkuveikan keväthaalarin! Lupasivat, että niitäkin vielä saadaan. No, tässä on nyt vielä muutama päivä aikaa sen punaisen Vacalis-haalarin ilmestyä sinne kauppaan, kunnes loppuu kanta-asiakaskupongin voimassaoloaika...Katsotaan, pitääkö kääntyä jälleen reimashopin puoleen.

Reiman uudet sadevaatteet rinkulakuvioineen ovat tosi hyvännäköiset livenä! Vihreä nousi suosikikseni ja keltainen on tietysti myös herkullinen. Tähtipipot ohuella fleecevuorilla olivat upeat; punaisen ja tummansinisen lisäksi löytyy myös keltainen sävy. Jätin nämä vielä toistaiseksi kauppaan, olinpa reipas ;)

Mukaan tarttui aletuotteita, joita sai nyt mukavalla 50 % alennuksella. Pikkuveikalle mustat City Jonathan toppahousut seuraavan talven kauppa-ja vierailureissuille, musta Reima Angry Birds lippis sekä mustat Reimatec-talvirukkaset. Isoveikalle pitkään kyttäämäni musta Angry Birds fleecetakki ja ruskeat Reimatec talvisormikkaat. Talvikäsineistä sai 30 % alennuksen, myös Reimoista, joten täytyi jemmata.



(kuva Lindex, samoin kuvat alla)

Lindexillä hypistelin tiikeri-aiheisia t-paitoja ja collegeja. Kuten olen maininnutkin, isoveikka on suuri kissapetofani ja pikkuveikka tietysti matkii siinäkin asiassa.

Tämä yllä oleva paita olisi ollut kuva-aiheeltaan hyvin houkutteleva, mutta tuo harmaa väri (sävy ei ollut edes perusharmaa, vaan sellainen kummallinen) ei vaan sovi millään meidän punapäälle. Ja siitä nyt ei olisi tullut mitään, että pikkuveikka olisi saanut tällaisen ja isoveikka ei ;)


Tiikericollarista olin ensin ihan varma, mutta sitten aloin epäröidä. En oikein välitä peruscollegepaidoista, eikä meillä niitä harrasteta (mm. siksi, että ovat aika kuumia päällä ja malli epäkäytännöllinen pitkäselkäisellä). Tässä kissapetopaidassa nuo "revityt" resorinreunat alkoivat sitäpaitsi häiritä. Aihe olisi kyllä ollut mitä mainioin ja tuo "varastettu tyyli" houkutteli jollain lailla.

Tämä paita saattaa näyttää joidenkin mielestä tutulle. Tykkäätkö? Oletko nähnyt vastaavaa muuallakin? Aiheesta kirjoitteli enemmän Laura blogissaan Sunnuntailapset.


Hehkuvan oranssi huppari, rinnuksessa tiikerilogo: isoveikan keväthuppari nro 1! Tämän ostin. Kuva ei tee oikeutta värille, joka on herrrkullinen.

(kuvat Lindex)

Tiikeriteepaidoissa ei ollut kokoja jäljellä kummallekaan pojista, mutta verkkokaupasta sain vielä himoitsemani kananmunankeltaiset kesäpaidat! :) Tätä paitaa tehdään kokoon 122 saakka, joka riittänee juuri ja juuri tulevana kesänä isoveikan harteiden ympäri.

Miltäs kissaeläimet näyttävät? Tuleeko teille?

Kirpparillakin kiertelin aikani ja löysin kerrankin jopa itsellenikin jotain: Nanson mustat velourhousut 2 eur!!! Tosi siistissä kunnossa vielä; joku ei kai ole tykännyt ostoksestaan. Oivalliset kotipöksyt!

Lapsille ei löytynyt vaatteita. Kirjoja ostin tapani mukaan muutaman ja Risto Räppääjä dvd:n. Pikkuveikan huoneeseen löysin sellaisen Ikean vihreän verkkosäilyttimen, joka ripustetaan kattoon. Sihen voisi tunkea vaikka pehmoleluja. Säilytystilaa tarvitaan aina.

Tänään maanantaina rahdattiin poikien kanssa reilu rataskuormallinen täydennystä omaan kirpparipöytäämme. Olihan se aikamoista hammastenkiristystä laittaa pöytää kuntoon ja samalla vahtia ympäriinsä säntäileviä ja myyntituotteita tutkivia poikasia. Leikkinurkkaus jaksoi kiinnostaa hyvin lyhyen hetken. Kivempaa oli juosta ympyrää ja tutkia vaatteita ja leluja...aarhg. Mutta sain laitettua pöydän kuntoon ilman hermoromahdusta (viikonlopun oma aika vaikuttaa selvästi!) ja nyt on taas pöydässä reilusti myytävää. Hyvä mieli :)

Täällä on hiihtolomaviikko. Meillä ei ole sen kummempaa talvilomaa, mitä nyt isoveikka ei ole päiväkodissa tällä viikolla. Mies on töissä ihan normaalisti. Isoveikka pääsee mummolaan hellittäväksi pariksi yöksi, mutta ennakkosuunnitelman mukaiset hiihdot ja luistelut joudutaan kyllä sään vuoksi unohtamaan. Pikkuveikalla on tulossa flunssa päälle. Toivottavasti ei tule pahemmin kipeäksi. Loppuviikosta täytyy käydä tsekkaamassa kirpparipöytä sekä Jesperin haalaritilanne. Muuten ei erityisiä suunnitelmia tälle viikolle. Kohta on muuten jo maaliskuu!

Mukavaa viikonalkua!

Vahteristonemäntä

2 kommenttia:

  1. En innostunut Lindexin uutuuksista yhtään. Yleensä sieltä ostan paljonkin pojalle. Mutta katotaan mitä kesämallisto tuo tullessaan.

    Muistathan että Reiman juhlamallistoa on rajoitettu erä. Toivottavasti saat haluamasi. Jos lupasivat Jesperissä niitä olevan tulossa, niin eiköhän ole. Peukut pystyssä alennuksen hyödyntämiseen.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, seuraan päivittäin haalarien määrää Reimashopissa, että saan varmasti omani. Katsotaan, tuleeko saalis sitten Jesperin vain Reimashopin kautta. Alekuponki olisi kyllä kiva hyödyntää tällaiseen isoon ostokseen.

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)