sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Reiman kevätuutuuksia sovittamassa



Ihanaa, Reiman retroja rinkulapaitoja! Pääsimme blogiyhteistyön merkeissä testaamaan Reiman uusia kevätmalliston play jersey-trikoosta valmistettuja teknisiä sisävaatteita.

Meidän alati liikkeessä olevilla lämminverisillä veljeksillä nämä vaatteet pääsevätkin tositestiin! Sovituskuvauksen jälkeen uudet rinkulapaidat lähtivät heti hiihtoreissulle.

Pikkuveikalla on päällään baby-malliston keltaiset Brenz paita ja Lemman housut, koko 98 cm (lapsen pituus noin 97 cm). Paitaa ja housuja on saatavana koossa 68-98 cm.

Isoveikka sovittaa kids-malliston Weil paitaa (housut eivät ole Reiman), koko 122 cm (lapsen pituus 120-122 cm). Weil paitaa löytyy koossa 92-140 cm.

Play jersey-trikoon koostumus on seuraava: 65% CO, 30% PES, 5% EL. Neuloksen sisäpinta siirtää kosteutta pois iholta ja elastaani antaa tilaa touhuta. Tuotteissa on lisäksi aurinkosuoja 40+, mikä on hieno juttu lämpimien kevätpäivien koittaessa.


Meillä on käytössä myös edellisen malliston raidallisia alus-/sisävaatteita (mm. Maxy paita, 61% CO 33% PES 6% EL), joten luonnollisesti vertasin näitä uutuuksia niihin. Uusien paitojen materiaali tuntuu vähintään yhtä pehmoiselta kuin aiemminkin. Neulos vaikuttaa aiempaa ohuemmalle, mikä on varmasti tarpeen kevättä ja kesää kohti mentäessä. Weil paidan pinta on myös sileämmän tuntuinen, kuin esimerkiksi talvimalliston Maxy-paidassa.

Isoveikka ihasteli uuden peuhupaitansa materiaalia ääneen ja paijasi paitaa poskeaan vasten sanoen: "Äiti, tää paita on ihanan pehmeä. Kuin unilelu!"


Upea kuosi, niin meidän näköinen! :) Sopii yhtälailla pienille kuin isoillekin. Äidillekin maistuisi ;)



Tykkään itse enemmän isoveikan kids-malliston punaisen paidan leikkauksesta raglanhihoineen, pyöristettyine takahelmoineen ja hitusen avarampine kaula-aukkoineen. Paita istuu tosi nätisti isoveikan päällä.

Baby-malliston keltaisessa paidassa on suora helma, kapeampi malli ja kaksi nepparia olalla helpottamassa pukemista.

Baby-malliston paidan hihat ovat juuri ja juuri riittävän pitkät pikkuveikalle, jota en ole aiemmin mieltänyt erityisen pitkäraajaiseksi lapseksi. Tämä materiaali ei aiemman kokemukseni mukaan onneksi kutistu pesussa juurikaan, joten hihat riittänevät tulevan kevään ajan. Helmassa sensijaan on reilusti mittaa jopa pitkäselkäiselle pojalle ja paidan helma suojaa hyvin lantion.

Pikkuveikan keltaiset rinkulahousut ovat sopivan kokoiset ja istuvat päällä legginsien lailla. Housut vaikuttavat olevan ohuempaa materiaalia kuin paita (vai onko se vain kuvitelmaa?). Kuviollisen vaipan kuosi näkyy housuista takaa aavistuksen läpi. Housujen vyötärön kuminauha on verrattain löysähkö ja päivän jalassa olleet housut alkoivat illalla laskeutua takaa pepun päälle.

Palaan tuotteiden käyttö- ja pesukokemuksiin, kunhan testailemme lisää :)


Kyykkyyn ja ylös. Hyvin toimii hyppiessäkin!


Vaan kumpi väri onkaan kivempi? Mun vai sun? Tykkäämme molemmista eikä toisen oma ollut tällä kertaa parempi ;) Rinkulakuosia on saatavana myös tummansinisenä. Itse ihastuin tällä kertaa enemmän tuohon punaiseen, joka on uusi hehkuva "Reima red"-sävy.


"Ota kiinni, mandariini!" -ja taas mennään! Sovituskuvauksen jälkeen miesväki lähti hiihtämään. Hiihtoreissu oli pikkuveikan elämän ensimmäinen! :)

Miltäs näyttävät Reiman kevätuutuudet leikin tiimellyksessä? Näitä rinkulatuotteita, kuten muitakin Reiman kevätmalliston pirteitä uutuuksia löytyy mm. reimashopista.

Letkeää sunnuntai-illanjatkoa ja alkavaa viikkoa!

Vahteristonemäntä


6 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää ja varmasti toimivaa, vaikkei tuo retropallo muhun ihan täysillä iskekään. Meillä ollaan hurahdettu muuten nyt Tämän talven aikana Reiman Coolmax -sukkiin. Eka talvi, kun eivät varpaat ole olleet kertaakaan jäässä (hikiset ja sitten kylmät). Uuteen mallistoon tuli vähän ohuempiakin toiminnallisia sukkia, jotka toimivat hienosti pidemmälle kevääseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota kids-malliston paitaa on saatavana myös pinkkisävyisenä (ja sinisävyisenä toki myös) raitana, kurkkaapas reimashopista :)

      Meillä on ollut pari talvea noita Reiman sukkia ja ne on kyllä mainioita hikijajoilla! Harmi, etten ehtinyt saada talvimalliston sukkia jemmaan seuraavaksi talveksi, kun koot ehti jo loppua. Suosittuja sukkia siis.

      Kevään sukissa on herkullisia värejä ja kuoseja :)

      Poista
  2. Hyvältä näyttää. Meillä on käytetty tänä talvena angry birds-paitoja reimalta. Alesta ostin (reima outletista tammistosta) keltaisen raitapaidan jemmaan. Ovat nuo raitapaidat näköjään reimashopissa edelleen normihinnalla. Rinkulaa saatan joutua hankkimaan jossain vaiheessa meillekin.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Angry paidat on meilläkin poikien mieleen ja niitä on käytetty myös pitkin talvea: pitkähihaisia sisällä ja ulkoillessa ja lyhythihaisia liikuntakerhossa. Kesäksi olen jemmannut lyhythihaiset molemmille.

      Mullakin on raitapaita isoveikalle jemmassa seuraavaksi talveksi. Otin vaihteeksi punaisen. Lekmeristä noita sai puoleen hintaan jokin aika sitten. Reimashopissa nuo sisävaatteet on tosiaan jostain syystä edelleen normaalihintaisia, vaikka muuten onkin ale.

      Poista
  3. Oi hyvältä näyttää! Noita voisin itsekin ostaa sopivalla alella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! :) Punainen varsinkin on tosi hyvä sävy. Minäkin odottelen sisävaatteiden alea ;)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)