tiistai 18. maaliskuuta 2014

Uudet Rodinit sovituksessa



Liskot ja tukaanit hyökkäävät!

Kuten aiemmin paljastin, lankesin Mini Rodinin uuden malliston lisko- ja tukaanipaitoihin. Paketit saapuivat kirjeenä postilaatikkoon pikaisella 1-2 päivän toimitusajalla (kiitos Punavuoren Peikko ja Niilo Ilo!), joten tänään päästiin jo sovittelemaan ja hypistelemään :)


Isoveikan paita on kokoa 128/134 ja pikkuveikan 104/110. Isoveikka on tällä hetkellä noin 122 cm pitkä ja pikkuveikka ehkä 98-100 cm.

Paidat ovat reilut, mutteivat mielestäni ollenkaan liian suuret. Näiden tosin on ehkä ajateltu istuvan päällä suht vartalonmyötäisesti, jolloin koko voisi olla numeroa pienempikin? Omasta mielestäni paidat ovat sopivat, kun on vähän kutistumis- ja kasvunvaraakin. Mitäs mieltä olette?


Tukaani taitaa lähteä lentoon!

Hentoraajaisemmalla pikkuveikalla hihoihin jää aika paljon tyhjää, kun taas rotevamman isoveikan käsivarret täyttävät hihat paremmin.


Paidoissa on reilusti pituutta pitkäselkäisillekin lapsille. Pituuden puolesta nämä koot menisivät varmasti pidemmillekin käyttäjille.


Vai riippuuko hihojen istuvuus sittenkin kuvakulmasta ja mallin asennosta? Paidoissa on mielestäni yllättävän löysät hihat niiden muuten vartalonmyötäiseen malliin nähden. Tässä kuvassa isoveikankin paita näyttää kaikinpuolin aika reilulta.



Tässä yllä olevassa kuvassa vihreän liskopaidan värisävy on mielestäni luonnollisimmillaan. Pelkäsin myyntikuvien perusteella, että minkähänlainen vihreä sieltä on tulossa (kuinka sinertävä), mutta ihan sopiva sävy tämä meidän isoveikalle kuitenkin oli.

Olisi pitänyt kuvata pojan ilme, kun toin paidan sovitettavaksi! Isoveikka hymyili ilahtuneena ja huudahti: "Äiti, miten sinä osasit ostaa just mun lempparipaidan!" :) (eikä pikkuveikka ollutkaan kateellinen liskopaidasta, kuten kuvittelin) Kerrankin äiti onnistui! ;)



Tukaanipaita on rehellisen perusharmaa, jota värikkäät nokat elävöittävät. Kaunis kuosi ja hyvät värit. Pienen käyttäjän mielestä hänellä on uusi pingviinipaita! ;)

Minulle nämä paidat olivat positiivinen yllätys. Myönnän hieman jännittäneeni, että millaiset ovat luonnossa. Tai no tukaanipaitaan luotin myyntikuvien perusteellakin, mutta liskot vähän arveluttivat. Olen tyytyväinen ostoksiini!

Miltäs tuoreet tukaanit ja liskot näyttävät näin "livenä"? Toivottavasti tästä postauksesta on hyötyä kokoja ja värejä pähkäileville :)

Reipasta viikonjatkoa toivotellen,

Vahteristonemäntä

6 kommenttia:

  1. Tosi kivalta näyttävät ja ihan oikean kokoisilta! :) Mä olen ihan erityisen ihastunut tuohon tukaaniin... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, hyvä että muutkin ovat samaa mieltä! :) Tukaani on kyllä herkullinen kuosi. Liskot enemmänkin lapsen mieleen ;)

      Poista
  2. Sopivan kokoiset on! :) Hitsi pitääkö munkin ruveta katsomaan mitä meidän t-paita-pinoista löytyykään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden paitojen mitoitus taitaa sitten olla niukempi kuin syksyisen pingviinipaidan, josta isoveikalla on käytössä koko 116/122. Tuo liskopaidan koko 128/134 kuulostaa hurjan suurelta, mutta numeroitahan ne vaan on.

      Ehdottomasti täytyy jo alkaa kesävaatepinoja plaraamaan! ;) Meillä on arvattavasti taas kerran se tilanne, että yläosia on vaikka kuinka, mutta sortseja uupuu. Oletan.

      Poista
  3. Koot on just hyvät t-paidoissa. Tykkään molemmista kuoseista, mutta lienevät minun makuuni liian hinnakkaita (en kyllä tiedä paljonko maksavat). Joskus jostakin on pakko maksaa liikaa, mutta nämä eivät ole mitään pakkosaada-juttuja.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan nuo Rodinit ihan ylihintaisia, mutta kuten sanoit - joskus on jostakin pakko maksaa liikaa :) Pitäisikin tehdä joskus kirjoittaa lastenvaatteiden hinnoittelusta...hmm...

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)