perjantai 9. tammikuuta 2015

Reiman kevättä 2015


Minä kuulun ihmisiin, joiden kevätkausi alkaa heti vuodenvaihteen jälkeen. Joulukoristeet pakataan säilöön viimeistään loppiaisena ja myös kynttilöiden polttaminen loppuu joulunpyhiin. Sisustusinto lisääntyy ja mieli alkaa muutenkin heräillä talviunesta. Syntyy uusia ideoita, inspiraatiota ja terveellisempiä elämäntapoja, kuten naistenlehdetkin nyt kovasti ehdottelevat.

Kirkkaat aurinkoiset päivät, joista olemme viime aikoina saaneet nauttia, tuovat lupauksen keväästä. Vaikka päivä pitenee vielä vain kukonaskelin, se kuitenkin pitenee. Huomaatteko? Toinen merkki vielä kaukaisesta, mutta varmasti lähestyvästä keväästä ovat lastenvaatevalmistajien kevätmallistot, joita ilmestyy nyt sieltä täältä.

Tässä teille luottopukijamme Reiman SS15 malliston kevättuulia. Poimin mukaan eri ikäisille lapsille sopivia ja sekä perinteisen poikamaisia että totutun tyttömäisiä vaihtoehtoja. Sekä tietysti ihan kaikille lapsille sopivia värejä, joita myös unisexiksi kutsutaan. Niistähän minä tykkään.

Nämä kuvat on poimittu Reiman mediapankista kids-kategoriasta. Junioreiden kevätuutuuksiin palaan varmasti vielä.

Kurkistetaanoa ensin haalareita!



Upeita graafisia kuoseja ja raikkaita värejä. Monien himoitsemaa ja trendikästä mustavalkoistakin on tarjolla. Nam nam.



Pirteitä raitoja mukavasti epäsymmetrisinä. Raikas ja ajaton, varma valinta.




Oi mitä herkkukuoseja. Graafista kuviota pienelle tytöllekin. Harmaa oransseilla tehosteilla toimii aina. Tämä alin virheä-valko-harmaa miellyttää silmääni erityisesti ja näyttäisi olevan kaikenlisäksi varsin kuraystävällinenkin kuosi.



Uudenlaisia kukkasia pikkukeijukaisille. Alempi on piristävän erilainen, kun pohjaväri ei olekaan pinkki.



Isommillekin löytyy toki kivoja haalarivaihtoehtoja välikauteen ja tässä niistä pari.

Keskityin isompien osalta lähinnä takkeihin, joita katsotaankin seuraavaksi. Joukossa pari settiäkin.



Nämä hiippahuput vetoavat kyllä minuun. Lisäksi tykkään siitä, ettei prinsessa ole välttämättä päästä varpaisiin pinkin peitossa, vaan asuun kuuluu muutakin väriä, kuten näissä seteissä yllä. Niin nättiä.




Raikasta keväänvihreää ja myös kirkkaampia väriyhdistelmiä. Keltainen piristää kivasti pinkkiä. Alimpaan poikien takkiin on koottu pienen miehen lempivärit kurailuystävälliseksi ja raikkaaksi väriyhdistelmäksi.





Kylläpäs minä nyt ihailin tyttömäisiä juttuja tällä kertaa! Mutta minkäs teet, kun nämä vaan ovat niin herttaisia. Kauniita, pidempiä takkeja herullisilla kuosella. Tuo alin taitaa olla oma suosikkini.








Löytyy niitä vaikka mitä ihanuuksia kyllä pojillekin! Katsokaas vaikka näitä takkeja tässä yläpuolella.

Ensimmäinen, yksivärinen pääsiäisenvihreä takki on valloittava: siinä on kevään valo. Sen alla olevat musta-valkoinen ja turkoosi-valkoinen miellyttävät uudenlaisella kuosillaan ja valoisuudellaan Sopivat isommallekin miehenalulle. Simppelin ystävälle löytyy toki omansa, eikä keltaisen kavereitakaan ole unohdettu. Valkoista on näissä ihanan (ja äidille samalla pelottavan) paljon.


Kuosilliset sadetakit näyttävät tulevana keväänä tällaisilta. Näitä löytyy tietysti useassa värissä ja yksivärisiä tietysti myös. Reipasta, raikasta ja jotenkin luonnonläheistä. Kiviä, kantoja, lätäköitä?


Retrosta pienten matalavartisesta Naba-saappaasta tulee keväällä myyntiin niin herttainen keltainen värivaihtoehto. Söpöyden perikuva! Näitä kipittelee taatusti joukolla vastaan maan sulaessa.



Saappaat voi valita tietenkin sadeasun kanssa samoissa väreissä ja kuoseissa. En tiedä, mitä tuo vihreän sadetakin ja yllä olevan violetin kumisaappaan kuosi esittää, mutta jostain syystä se viehättää kovasti. Entuudestaan tutut ja suositut rinkulat ovat saaneet myös uusia väriyhdistelmiä.


Tennarit kuuluvat kevääseen ja kesään kuin aurinko taivaalle, mutta nyt on luvassa jotain uutta: aiemmin kengän päällä oleva tarra on siirtynyt sivulle ja saanut kaverikseen vetoketjun. Lisäksi karkkiset sävyt ovat saaneet rínnalleen tämän tyylikkään ja likaystävällisen värivaihtoehdon. Minä tykkään tästä uudistuksesta!

Reiman kevät näyttää silmiini graafiselta ja valkoisen raikastamalta. Kuten olemme tottuneet, Reiman laajasta mallistosta jokaiselle löytyy kuitenkin oma suosikkinsa, eikä perinteisen ystäviäkään ole unohdettu. Retromallistoon retkahtaneille tiedoksi, että uusia upeita värejä on luvassa: ainakin pinkkiä ja vihreää!

Helmikuussa nämä herkut ovat kaupoissa ja reimashopissahan on tunnetusti se laajin valikoima.

Mitä Reiman SS15 kevätkuosit näyttävät? Mikä on oma suosikkisi? Millaista välikausivaatetta harkitset/toivot tulevalle keväälle?

Kuvat Reiman mediapankista kids-kategoriasta

Reipasta viikonloppua toivotellen,

Vahteristonemäntä


6 kommenttia:

  1. Nuo tennarit alkoi kiinnostaa. Mihinkähän kokoon asti niitä saa? Niissä edellisissä kankaisissa kesätennareissa koot ei riittänyt enää meille. Yhtään en ole kevätvermeitä miettiny. Tätä vaihtelevaa talvisäätä ihmettelen ja arvon iltaisin mikä mahtaa olla seuraavan päivän säänmukainen asu. Haluan vielä kunnon talven ennen kevättä.
    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti näitä saa isompia kokoja kuin niitä edellisten mallistojen tennareita, joita löytyi kokoon 30 saakka. Ei ne meilläkään riittäneet isoveikalle enää viime kesänä.

      Tämä talvi näyttää tosiaan vaihtelevan kireästäkin pakkasesta plussan puolelle ihan parissa päivässä. Lasten pukeminen on tosiaan hieman haasteellista: meidän pojilla on usein liian kuuma näillä keleillä. Onneksi on kuitenkin lunta. Kyllä se kunnon talvikin vielä tulee ennen kevättä :)

      Poista
  2. Tykkään vihreistä takeista mutta jotenkin vierastan paikkataskuja.tennarit varmaan päätyy ostoskoriin.sekä housut tarvitaan myös.takkijemmassa on 4 takkia ja 4 pipoa.HANNA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihreä sopii niin ihanasti kevääseen :) Minä olen ihastunut paikkataskuihin, vaikka niiden saumat kyllä keräävät herkästi likaa ollessaan siinä edessä "tyrkyllä". Pojat ovat tykänneet isoista paikkataskuista, kun niihin saa paljon kiviä ja muita aarteita.

      Mahtava takki/pipojemma teillä. Siihen vaan tennarit ja housut kaveriksi, niin kevät alkaa olla hallussa :)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)