sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Nosh kevät/kesä 2015












Mun mieli alkaa selkeästi herätä talvihorroksesta! Huomaan miettiväni, mihin pihan kolkkaan istuttaisin tulevana kesänä viinimarjapensaita. Sisällä olohuoneen oranssinruskeat verhot alkavat yhtäkkiä pistää silmään ja kaipaan vihreitä tekstiileitä ympärilleni. Samoin löydän itseni katselemasta lastenvaatevalmistajien kevät-/kesämallistoja yhä kiihtyvällä tahdilla.

Tänään tutkailin Noshin kevättä ja tulevaa kesää. Voi, mitä ihanuuksia sieltä löytyi! Kokosin tähän kuvia omista suosikeistani (kaikki kuvat Noshin verkkokaupasta) pieniä ja vähän isompiakin poikia ajatellen.

Noshin kevät tuo esiin mm. polkupyöriä, palloja, raitoja ja isoveikan suosikkeja hurrrjia tiikereitä. Väreistä auringon alla hehkuvat kevään koittaessa esimerkiksi turkoosi, keltainen, harmaa ja vanilja. Keltaisen ja harmaan liitto toimii hienosti.

Huomaan herkutelleeni erityisesti pitkillä ja rennoilla sortseilla, joita meille onkin haussa tulevalle kesälle. Isoveikalle nuo vihreät yksiväriset baggysortsit ja pikkuveikalle turkoosi-valkoraitaiset froteiset surffisortsit ja...

Tuo vaniljanvärinen tiikeripaita on kyllä varmaan hankittava isoveikalle :) Vinolla keltaisella vetoketjulla varustettu harmaa raitahuppari on myös kovasti mieleeni.

Miltäs näyttää Noshin uusi mallisto? Mitä teillä tarvitaan kesäksi? Oletteko jo päässeet kevätmielelle vai vieläkö talvi pitää otteessaan?

Me otettiin tänään esiin poikien polkupyörät! Tiet ovat sulat, joten mikään ei estä aloittamasta pyöräilyharjoittelua maaliskuun alussa, vaikka se vähän hassulta tuntuukin. Kylläpä olivat pojat innoissaan ensimmäisestä pyöräilystä talvitauon jälkeen! Linnutkin laulavat tosi keväisesti ja huomiseksi tänne on luvattu 6 astetta lämmintä. Eikö tämä jo ole sitä ihan oikeaa kevättä, onhan?!

Aurinkoisia päiviä alkavaan viikkoon toivotellen,

Vahteristonemäntä

6 kommenttia:

  1. Apua, ihan liikaa ihan liian ihania juttuja! ♥ Toi pyöräpaita on ihan must have, Nuutille haluaisin jonkun söpön haalarin vielä kesäksi ja noi tiikeritkin.. Ah! Mukavaa viikon alkua teille sinne vaahterapuiden alle! ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! :) Herkullinen mallisto, josta löytyy vaikka mitä. Tuo on myös hauska, että pienempien vaatteissa pyörät ovat kolmipyöräisiä ja isommilla tietenkin kaksipyöräisiä. Kiva oivallus.

      Mukavaa viikonalkua myös teille :)

      Poista
  2. Meillä ei Noshin vaatteita ole ollutkaan, mutta nyt on varmaan pakko sortua !! :) Pitääkö näissä koot kuinka paikkansa, onko mitoitukseltaan minkälaista ?

    *2 pojan äiti*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mikään ihme, jos näihin sortuu :)

      Meillä on muistaakseni ollut vain yksi Noshin paita ja se oli vähintäänkin kokoaan vastaava, ellei jopa reilu. Paita ei kuitenkaan ollut liian leveä, vaan tosi kivan mallinen. Laatuun olen erittäin tyytyväinen.

      Osaako joku lukija kommentoida Noshin mitoitusta enemmän?

      Noshin vaatteet on valmistajan mukaan tehty suomalaiselle vartalolle ja niistä voi valita lapsen pituuden mukaisen koon. Tuotteissa on pitkät resorit ja bodyissa tuplanepparit, jotka lisäävät vaatteen käyttöikää.

      Mittataulukko löytyy Noshin sivuilta http://nosh.fi/page/57/mitoitukset

      Poista
  3. Turkoosi fillaripaita on hieno!!!

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muunmuassa ;) Onkohan Nosh mukana lapsimessuilla? Luulisi olevan.

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)