torstai 2. huhtikuuta 2015

Pääsiäistä kohti + alevinkki
Iloista pääsiäistä teille, ihanat lukijani!

Meillä taistellaan edelleen flunssaa vastaan. Isoveikalla oli niin tiukka yskäkohtaus viime yönä, että tuli ihan oksennus. Voitte uskoa, että säikähdin oksennustaudin iskeneen perheeseen. Onneksi tilanne on nyt rauhoittunut ja nenien niistäminen riittää. Hyvin nuo jaksavat leikkiä ja riidelläkin ihan normaalisti. Olemme kuitenkin tänäään sairaslomalla päiväkodista ja eskarista.

Jollei tule takapakkia poikien voinnissa, suuntaamme huomenna ystäväperheen luokse, josta jatkamme alkuperäisen suunnitelman mukaan mökille ja mummolaan. Sosiaalinen reissupääsiäinen siis tiedossa. Ja tietysti lammasta, mämmiä ja suklaamunia niin, että napa raikaa.

Millaiset on teidän pääsiäissuunnitelmat?

Huomasittehan, että Skidissä on 60 % varastontyhjennys? Siellä on ollut arvattavasti aikamoinen ruuhka, mutta sain lopulta pari Villervallan paitaa ja huivia tilattua. Miten teidän kävi? Minulla meni ihan pasmat sekaisin, kun näin messujen alla tuli tällainen yllätystarjous!

Pääsiäisterveisin,
Vahteristonemäntä

2 kommenttia:

 1. Aamulla luulin et budjetti sallii villervallat mut tulikin täyskäännös ja eip tulekaan mitään :/ canvasit ois kyllä voinu tulla.

  Täällä kans pojilla nuhaa ollut. Välillä menee ohi ja sit tulee taas :/ epäilen jo et ulkoilmassa jotain siitepölyä mikä alkanut allergisoida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, canvaseista oli jo koot loppu, kun pääsin koneen äärelle, jos se yhtään lohduttaa. Niitä minäkin ensisijaisesti metsästin.

   Sais jo säät kuivua ja lämmetä. Josko se veisi nämä koko alkuvuoden vaivanneet nuhatkin viimein mennessään. Toivottavasti teilläkin helpottaa.

   Lähdetään tästä kohta apteekin kautta ruokakauppaan: pikkuveikka alkoi valittaa korvaansa ja meinaan kokeilla vaihteeksi puuduttavaa korvatippaa :(

   Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)