perjantai 16. lokakuuta 2015

Remua remuajien talveen (sis. alekoodin!)



























Posti toi meille eilen odotetun paketin: Travallen valmistamat Remun talviasut pojille! Blogiyhteistyön merkeissä sain valita molemmille testattavaksi joko talvihaalarin tai kaksiosaisen toppasetin. Tarkat makumieltymykset kehittäneet miehenalut tekivät lopulta malli- ja värivalinnan itsenäisesti ja kieltämättä olen oikein tyytyväinen herrojen ratkaisuihin. Äidin opit ovat menneet perille!

Pikkuveikan upea, ruskan väreissä leiskuva haalari on yhdistelmä oranssia, numerokuosista yläosaa ja suklaanruskeaa, kiiltäväpintaista housuosaa. Tämän Remu haalarin mallinumero on 1246. Haalarin koko on 116 cm ja pojalla pituutta 114 cm. Tätä herkullista kuosia löytyy myös sinisenä ja tietysti myös takkina.

Sovittelun jälkeen päädyimme vaihtamaan haalarin varmuuden vuoksi kokoa suurempaan, sillä pitkäraajainen kaveri on ottanut tavaksi venähtää kymmenen senttiä vuodessa, mikä tietää useita senttejä jo pelkän talvikauden kasvuksi. Travallen verkkokaupassa on jokaisen tuotteen kohdalla tarkat mitat, mikä helpottaa oikean koon valintaa.

Haalarissa on tuulen- ja vedenpitävä (10 000 alaosa/6000 yläosa) kangas, hyvä hengittävyys (6000), housuosan saumat teipattu ja kulutuksenkesto peräti 100 000. Tätä mallia valmistetaan koossa 86-134 cm. Housuosan haara- ja sivusaumat on teipattu ja kulutukselle arat lahkeiden sisäsaumat on poistettu. Travallen tuotteiden tapaan tässäkin haalarissa on turvallinen irtohuppu, leukaa suojaava lista vetoketjun yläpäässä, reilut vetimet ja näkyvät heijastimet.

Koululaisemme värivalinta ei liene yllätys blogiani pidempään seuranneille: mustaa nykyisin suosiva isoveikka valitsi tietysti tämänhetkistä, katu-uskottavaa lempiväriään. Itselleni oli yllätys, että Travalle valmistaa myös yksivärisiä takkeja ja haalareita. Yksivärisen haalarin tuotenimi on muuten LoisteRemu ja se on valmistettu kokonaan kiiltäväpintaisesta, paksummasta kankaasta, josta valmistetaan kuosillisten haalarien alaosat.

Isoveikan lämpimän ja hengittävän Remu talvitakin mallinumero on 1340 ja sitä saa myös mm. sinisenä sekä tytöille kauniisti kuvioituna vaihtoehtona. Mustassa takissa on kivasti valkoinen vetoketjunseutu, mikä antaa ilmettä takille. Tätä puolihimmeäpintaista takkia valmistetaan koossa  110-152 cm, isoveikan takin koko on 140 cm. Takin kankaat ovat tuulen- ja vedenpitävät (10 000), hankauksenkesto on huimat 100 000, saumoja ei ole teipattu. Hupun, kauluksen ja hihansuiden sisäpuoli on pehmeää fleeceä, kuten pikkuveikan haalarissakin. Vetoketjun alla on tuulenpitävä lista ja helmassa on turvallinen, joustava säätönyöri.

SuperRemu toppahousut, mallinumero 1447, ovat vedenpitävät, sillä niissä on vedenpitävän kankaan lisäksi myös saumat teipattu. Näitä erityisen kovaan kulutukseen (hankauksenkesto > 100 000) suunniteltuja housuja valmistetaan supervahvasta, mattapintaisesta Cordura materiaalista jopa kokoon 164 cm saakka, mikä on ilouutinen ainakin tälle isokokoisten ja touhukkaiden poikien äidille.

Isoveikan housut ovat kokoa 140 cm ja pojalla on mittaa noin 136 cm. Sisäsaumattomissa lahkeissa on lumilukot sekä säätönyörit, joilla suorat lahkeet saa halutessaan suppuunkin. Samanlainen pikalukkosäätö löytyy tietysti myös housujen vyötäröltä. Vyötärö on mukavan napakka, normaalipainoiselle isoveikalle sitä ei tarvinnut kiristää ollenkaan. SuperRemu toppahousua valmistetaan myös henkselimallina. SuperRemu laatua löytyy tietysti myös haalarina.
 
Huomioitani Remu tuotteista:
  • Vaatteiden liukas vuori helpottaa lapsen itsenäistä, nopeaa pukemista
  • Suuret vetimet osuvat pieniinkin näppeihin helposti
  • Tuotteet ovat muhkeita ja lämpimiä
  • Nimikointiliuskaan on helppo kirjoittaa, eikä tussinjälki leviä
  • Mitoitus on normaali, ei erityisen suuri. Haalarin yläosa on alaosaa aavistuksen reilumpi.
  • Kulutuksenkesto (>100 000) ja hengittävyys (> 6000) on parempi kuin useimmilla muilla lasten ulkovaatemerkeillä
  • Nämä ulkovaatteet saa laittaa jopa päiväkodin kuivauskaappiin
  • Kuosihaalareistaan tunnettu Travalle valmistaa nykyään myös yksivärisiä vaihtoehtoja
  • Hyvin pitkälti suomalaisia tuotteita (tuotantovaiheiden suomalaisuudesta kirjoitin aiemmin tässä blogissa), Virossa ommeltuja lasten ulkovaatteita kohtuuhinnalla
  • Travallen verkkokaupan toimitusajat ovat lyhyet, vain 1-3 päivää
Sovitusasusteina pikkuveikalla Reiman pipo toissatalvelta ja Reiman aiemman malliston Tomino rukkaset sekä Kuoma kengät. Isoveikalla Reiman Wild pipo tämän kauden mallistosta, Jonathan hanskat viime talvelta ja Kuomat.

Miltäs näyttää? Ovatko Travallen Remu ja SupetRemu tuttuja entuudestaan? Entä uudempi LoisteRemu haalari? Oletko vieraillut Travallen verkkokaupassa?

Arvatkaa mitä?! Uuden blogiyhteistyön kunniaksi Travalle lupasi lukijoilleni alekoodin verkkokauppaansa. Koodilla REMUT15 saatte Travallen verkkokaupasta 20 % alennuksen talven uutuustuotteista 8.11.2015 saakka. Nyt kannattaa hankkia talvivarusteet! Puuttuuko teiltä ehkä toppahousut tai rukkasia?

Reipasta viikonloppua toivotellen,

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari

7 kommenttia:

  1. Teidän pojille tosi hyvän malliset! Meillä isommalle ei haalari sopinut mut kaksiosainen ehkä. Huomenna mennään näillä näkymin ostamaan vaatteet :) minulle ostaisin haalarin mut kädet ja jalat on 98 ja selkä 92! Ja nämä reilussa koossa. Pituus 90-95.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munkin mielestä :)

      Kuten olen monesti todennut, lapset ovat tosiaan kovin eri mallisia ja välillä tuntuvat kasvavan maata myöten ja välillä taas pelkkiä jalkoja. Onneksi kaksiosainen asu ratkaisee useimmat pulmat, mutta kyllähän haalari on pienelle lumileikkijälle se kätevin vaihtoehto.

      Toivottavasti löydät teidän pitkäraajaiselle, mutta lyhytselkäiselle pienelle sopivan talviasun :)

      Poista
  2. Hyvältä näyttää. Aiemmin pohdit pikkuveikan toppahousuasiaa. Huomasitko, että citymarketissa on olkaimelliset remut tarjouksessa 35€ ? Aika hyvä tarjous.
    -T-

    VastaaPoista
  3. Katsoin vielä verkkokauppaa. Nyt en tykkää malliistosta niin paljon. Viime talvena oli yksivärisiä takkeja monta kivaa väriä. Myös kuosit miellytti enemmän. Mutta ainakin housuja saa aina takuulla mustina, mikä on hyvä.
    Teillä on tullut ihan tavaksi kiipeillä pihakalusteissa :)
    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä. Huomasin tuon housualen, mutta ostin silloin ne halvat kaupan oman merkin housut, kun ajattelin, että housuja käytetään vain siistimmässä menossa. Olisi kuitenkin pitänyt ottaa samantien Remut, niin ei tarvitsisi nyt ihmetellä, kestääkö halpishousut olemassa olevien takkien alaosana koko talven. Kun varmaan tulee käytettyä niitä takkeja myös lumileikeissä.

      Mulla ei ole näkemystä aiempien talvien Remu mallistoista, joten en osaa vertailla kuoseja tämäntalvisiin. Harmi, että yksivärisiä takkeja on nyt vähemmän tarjolla, onneksi löytyi kuitenkin meille tuo haluttu musta :)

      Joo...meillä kiipeillään ihan joka paikassa! Tänään vietiin pojat louhikkoiseen rotkoon retkeilemään koko päiväksi ja kylläpä nauttivat :)

      Poista
  4. Arvon täällä, että tarvittaisko alkutalveen vyötärömalliset toppahousut. SuperRemut houkuttaa mustina, koska tiedän niiden olevan tosi kestävät.

    Kivan näköiset vaatteet kyllä! Haalarikin näyttää tosi kivalta, oranssi on pop!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Remut yllättivät kaikin puolin positiivisesti! :)

      Olin myös positiivisesti yllättynyt, että pikkuveikka valitsi oranssia. On tainnut isoveikan aiempi esimerkki ja äidin varovainen väriterapia toimia ;)

      Että kestäviä vyötäröhousuja olette vailla? No sitten vaan alekoodia käyttöön ja SuperRemu tilaus vetämään! :)

      Pikkuveikka kiipeili ja laski pyllymäkeä kivikossa, kun metsäretkeiltiin tänään louhikkoisessa rotkomaastossa viitisen tuntia. Juuri tarkistin, että SuperRemu välikausihousut ovat edelleen moitteettomassa kunnossa :)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)