keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Blaa!:n lempparipaidat
Vietän tänään "omaehtoisen opiskelun" päivää kotosalla, joten kurkistetaanpas vaihteeksi lastenvaaterintamalle.

Isoveikan lempparipaidoiksi ovat viime aikoina muodostuneet Blaa!:n Indians Collection mallistosta testiin saamamme koulu-uskottava kotkapaita sekä tämä kuvissa näkyvä,  joulupukin tuoma tyylikäs inkkaripaita, virallisemmin Headwear Black College Shirt.

Pikkuveikalle pukki toi punaisen Red Target College Shirt:in, joka jatkaa samaa inkkariteemaa ja miellyttää kaikessa yksinkertaisuudessa äidin silmää. Veljekset voivat semi-samistella inkkarityylissä, mutta pukeutua kuitenkin eri väreihin ja kuvioihin. Aika ilmeistähän on, kumpi veljeksistä meillä muutenkin kantaa päälikön päähinettä ja kumpi on maalitaulun roolissa...

Blaa!.n uuden inkkarimalliston paidat, niin kotkapaidat kuin nämä uudetkin, ovat säilyneet erittäin hyvässä kunnossa ahkerasta käytöstä ja toistuvista pesuista huolimatta. Laadukkaan Gots-puuvillan ja elastaanin sekoitus selvästikin toimii. Blaa!:n mainoslause "Suunniteltu pidettäväksi" lunastaa lupauksensa. Olen pessyt paidat nurin käännettynä (kuten muutkin vaatteet) 40 asteessa. Näissähän on suosituslämpötila 30 astetta. Pehmoinen ja napakka materiaali pysyy ihailtavan sileänä ilman silittämistä, ihan vain telineellä kuivatellen.

Lasten trikoopaidat ovat olleet monella valmistajalla viime vuosina suorahelmaisia ja -hihaisia. Nyt näkyy taas resoreja, kuten näissä Blaa!:n Indians Collection:in paidoissakin. Itsestäni resorit tuntuivat ensin hieman vieraalta ja mietin lapsen ristiselän paljastuvan leikkiessä helmaresorin hiissautuessa ylöspäin. Mutta kuten taisin aiemmin kotkapaitojen yhteydessä jo mainita, näissä Blaa!:n uusissa paidoissa on pidempi, leikkijän selkää suojaava helma, joka ei seilaile vyötärölle. Resorit estävät myös kylmän ilman pääsyn iholle. Ja onhan hieman paksumpi, collemateriaalista valmistettu paita myös lämpöisempi talvipakkasilla kuin pitkähihainen t-paita. Nämä paidat ovat siis hieman paksumpaa materiaalia kuin aiemmin esittelemäni kotkapaidat.

Mukavaa, että Blaa! valmistaa nykyisin koululaisillekin suunnattuja vaatteita, joita löytyy jopa kokoon 152 cm saakka. Meillä on isoveikalla tällä hetkellä käytössä koko 140, joten pariksi vuodeksi varmasti riittää vielä koot.

Inkkarimallisto selvästikin toimii meidän ekaluokkalaiselle, joka on  myös kovin tarkka paitojensa katu-uskottavasti kuvituksesta. Oikein onnistunut mallisto, josta minä kasvavien poikien äitinä odottelen varsinkin baggy-housujen alea ;)

Mitähän ihanaa Blaa!:lta onkaan tulossa kevääksi ja kesäksi? Tytöille on tulossa ainakin ihania merenneitoja ja kullanhohdettakin on kuulemma luvassa :)

Mitäs tykkäätte inkkarimalliston päähine- ja maalitaulupaidoista? Entä joko olet tsekannut Blaa!:n edellisten mallistojen alen? Kyttäiletkö parhaillaan aleja vai joko kevätmallistot kutkuttavat?

Kepeää keskiviikkoa toivotellen,

Vahteristoemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari


1 kommentti:

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)