sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Reimaa puoleen hintaan (+ omat löydöt)Reimashopissa aletuotteet puoleen hintaan! Tuo tieto kun luki sähköpostissa, niin muuta ei tarvittu: emäntää vietiin kuin pässiä narussa. Postikuluttomuuskin vielä, vieläpä kuun loppuun saakka. Pulssi nousi niin, että korvissa kohisi.

Niin sitä taas jemmattiin, vaikka ties kuinka monta kertaa on pyhästi luvattu, että ei enää. Kuka voi vastustaa, kun puoleen hintaan saa?!?

Pikkuveikka sai seuraavaksi talveksi pirteän raidallisen Reimatec Vinst haalarin, jota olen raitaihmisenä katsellut useampaan otteeseen syksyn ja talven mittaan. Näyttävä, tyylikäs ja reipas haalari kaikilla herkuilla (paitsi reimatec+ tuotteiden cordura-alaosalla). Sopivan tumma, muttei liian musta pimeään vuodenaikaan.

En meinannut millään osata päättää, minkä värin valitsen. Huomasin harkitsevani jopa sinistä väriyhdistelmää, joka tuntuu melko hämmentävältä. Tekeekö ennennäkemätön sininen kausi tuloaan??? Vihreä oli jo ihan potentiaalinen vaihtoehto, mutta päädyin kuitenkin tähän lapsen ihonväriin parhaiten (sinisen jälkeen) sopivaan haalariin, johon sopii aiemmin alesta hankkimani punainen Reiman Lumula pipo. Harmi, että Lumulat ovat nyt lopussa, olisin halunnut itsellenikin yhden.

Vinst haalarille jäi hintaa vain 69,97 eur.

Oletteko muuten huomanneet, että Reimatec haalareissa on nykyisin vahvikekangas alaosassa? Takana vahvike yltää vyötärölle saakka ja edessäkin mukavasti yli polvien. Vuoden päästä talvella kokeillaan, kestääkö päivitetty Reimatec pikkuveikan talvitemmellykset.

Kaikki kuvat reimashopista.
Kumppareita irtoaa nyt 15 eurolla, sekä kesäversiona että lämpimällä vuorilla. Pikkuveikka sai siniset Askellus talvikumpparit ja vihreät Coltan kesäsaappaat. Isoveikalle tilasin vain kesäkumpparit, vaihteeksi sinisenä.

Näitä Coltaneitahan meillä on ollut testauksessa blogiyhteistyön merkeissä ja juuri tuossa pesin ne seuraavaa käyttäjää varten. Talvikumpparit olemme saaneet joskus rikki yhdenkin talven aikana, mutta nämä Coltan kesäsaappaat ovat toistaiseksi kestäneet paremmin.

Reiman talvikumpparin kiristys on ilahduttavasti uudistettu ja aiempaa jäykemmässä nauhassa oleva lukkopampula pysynee jatkossa paremmin saappaansuun ulkopuolella. Onko jollain käyttökokemusta näistä tämän talven kumppareista?


Slana välikausihousut olivat isoveikan suosikit viime syksynä. Koululainen alkoi arvostaa vetoketjua ja nepparia kuminauhavyötärön sijaan. Nämä housut istuvat nätisti lapsen päällä ja ohut materiaali kuivuu nopeasti pesun jälkeen. Materiaali on yllättänyt käyttökestävyydellään positiivisesti, tosin eihän koululainen enää välttämättä konttailekaan leikeissään kuten päiväkotilo. Vaikka kyllä meillä edelleen polvillaankin leikitään: housunpolvissa on aina koristeena kuraläikät.

Nähtäväksi jää, miten alessa oleva vihreä värivaihtoehto kelpuutetaan ylle tulevana keväänä. Ainakin kotipihassa ja mökillä nämä housut maastouttavat salapoliisi-vakoilijan mainiosti.

Alessa on vihreän värivaihtoehdon lisäksi tytöille sopivat fucshsia ja pinkki. Tutut ja turvallisen mustat ja harmaat eivät ole toistaiseksi alennuksessa.


Tämäkin Reiman tuote, Regniz takki (en linkitä, sillä ehti jo loppua reimashopista), on meille entuudestaan tuttu. Isoveikalla oli viime keväänä ja syksynä käytössä 134 cm tummanharmaa Regniz. Poika tykästyi koulu-uskottavaan takkiinsa ja sen tilaviin taskuihin kovasti ja äiti iloitsi ei-tec laatuisen, klassisesti leikatun ja edullisemman takin riittävästä vedenkestävyydestä ja helposta huoltamisesta. Peruslaatukin riittää näköjään mainiosti. Jopa meille. Ainakin takissa.

Tälle tummanharmaata edeltäjäänsä kokoa suuremmalle, vaaleanharmaalle takille jäi hintaa 38 euroa, ei paha :) Mukava saada kevääksi vähän vaaleampi koulutakkiisoveikalle ja eiköhän tuo edellinen versio jää pieneksi viimeistään kesällä. Takista olisin ottanut mieluusti jo koon 146 cm, mutta jäljellä oli vain 140 cm, joka sekin riittänee ainakin vuoden päivät.

Kaikki kuvat reimashopista.

Oletteko tehneet löytöjä reimashopin alesta? Entä muualta?

Miten tämän talven tamineet ovat toimineet käytössä? Onko tullut yllätyksiä suuntaan tai toiseen? Onko löytynyt uusia suosikkeja?

Reipasta alkavaa viikkoa toivotellen,

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari


14 kommenttia:

 1. Minulle tuli suorastaan paniikki, kun huomasin tuon alen ja postikuluttomuuden, enkä heti ehtinyt ostoksia suunnittelemaan ;). No sitten tilaukseen lähti kevääksi/kesäksi/syksyksi nuo samaiset kumpparit sinisenä (poika valitsi värin). Lisäksi tilasin kevääksi mustan softshell-takin. Ensi talveksi en ole jemmannut vielä mitään...saa nähdä, jemmaanko ollenkaan. Eikun yhdet rukkaset on ensi talveksi.

  Viime talvena jemmaamani Reiman kiddo-takki ja Reimatec vinha-housut on olleet käytössä tänä talvena. Housuja on kahdet, joista toiset vain olleet käytössä. Saattaa jäädä käyttämättä toiset, kun yllättäen viime talveksi kasvunvaralla ostettu Reimatec-haalari on vielä sopiva ja sitä on käytetty vapaa-aikana paljon. Se on muuten toissatalven alesta ostettu ja hyvin samannäköinen kuin tuo tämän talven raitahaalari (meillä se on vihreäraidallinen). Polvet on haalistuneet, mutta ehjät vielä.

  Tammiston outletista ostin pari viikkoa sitten reimatec-rukkaset ensi talveksi (poika valitsi siniset) ja Toimii Play Jersey housut.

  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulta ;) Onhan tämä aika yllättävää, että noin hyvä ale tässä vaiheessa talvea. Meilläkin on muuten kevääksi musta softshell, oli käytössä jo syksyllä vähän aikaa. Voidaan taas samistella ;)

   Hyviä alelöytöjä olet tehnyt! Rukkasia tarvittais meillekin lisää seuraavalle talvelle. Viime viikkoina paukkuneilla pakkasilla ei sormikasmalliset toppakäsineet riittäneet mihinkään!

   Meillä on ihan sama juttu, että osa isoveikan toppahousuista jää varmasti käyttämättä tai hyvin vähälle käytölle, mutta koko saattaa nyt olla sellainen, että mahtuvat vielä vuoden päästä talvellakin. Toivottavasti. Tänään poika jäi kiinni koulun laajennustyömaan raksa-aitaan vaatteistaan ja nyt on SuperRemu housuissa pieni viiltoreikä, onneksi takana ja sääressä. Harmillista, sillä nää housut on ihan parhaat!

   Viime talven suosikki, 140 cm Molon haalari ei enää kelvannut koululaiselle edes mökkireissulle, mitä hieman ihmettelen. Kyllä sitä nyt ollaan niin isoa poikaa että!

   Poista
 2. Toistaiseksi olen saanut pidettyä näppini tilaa-painikkeelta pois. Erinäisten sattumusten ja jemmailujen seurauksena kaapissa on tälle talvelle neljä toppahaalaria, kaikki uutena ostettu. Viime talvelle jemmattu ja silloin liian isoksi todettu Ticket Othello 98 alkaa olla pieni (tulihan sille sentään käyttöä nyt tammikuun paukkupakkasilla päiväkotimatkoilla), tälle talvelle jemmattu Reiman 104 suoralahkeinen on vähän turhan reilu ja menee ehkä vielä ensi talvena ainakin alkutalven ja samaa luulen Reiman 110 Kiddosta ja Molon 110 Polariksesta. Päätin, etten jemmaa mitään ensi talveen ja toivon että ainakin 110 haalarit tältä talvelta mahtuu ensi talvena, kun eihän noille nyt tälle talvelle enää hirveästi ehdi käyttöä tulla (ja jouluun asti käytettiin ainoastaan Reiman Vacalista eli toppahaalareita ei ole juurikaan tarvittu). Asusteitakin on aivan liikaa, mutta niistä onneksi tänä talvena on mennyt /menee pieneksi lähes kaikki ja niitä saa sit ensi talveksi hommata (suurin osa hatuista on ollutkin käytössä kaksi talvea). Pitää vaan jättää hommaaminen ensi vuoteen, kunhan tietää mitkä haalarit on käytössä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattumuksilla on tapana kasaantua, kun jemmaamisesta puhutaan :)

   Täytyy toivoa, että teidän haalarit tosiaan mahtuvat vielä ensi talvenakin. Jospa ei olisi nyt mitään jättimäistä kasvupyrähdystä tiedossa. Ja onhan Reima ja Molo reiluhkoja kooltaan.

   Vacalis kuuluu munkin lemppareihin. Sillä tosiaan pärjää melkein ympärivuotisesti, ainakin näinä nykytalvina. Ja välikerroksilla saa lisälämpöä tarvittaessa. Meillä on pikkuveikalle kevääksi sammaleenvihreä Vacalis odottamassa. Täytyy muistaa käyttää sitä myös talven hiihtoreissuilla ja plussakelin peuhuleikeissä, joissa paksu toppapuku on turhan tukala.

   Poista
 3. Minä tein todellisen löydön anttilasta, juuri tuo raidallinen reimtec haalari sinisenä 30e =D

  Melkonen kuhina kävi rekkien ympärillä.. Erilaisia haalareita oli ja takkeja.. 20-30e

  Kiva, kun kerrankin on oikeaan aikaan liikenteessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitkäs superalet Anttilassa on ollut?!? Vau, mikö löytö. Voin kuvitella, että tunnelma rekkien luona oli kuin Hulluilla päivillä.

   Joskus käy tuuri, onnittelut! :)

   Poista
 4. Olen shoppaillut sanoisinko runsaasti. Reimashopista en löytänyt mitään aikaisemmin, mutta nyt tuossa tajusin, että ekaluokkalaisen toppatakit ei ole mitenkään kasvunvaralla varustettuja, joten nyt sitten harkitsen eri vaihtoehtoja. Vaan mikä koko???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minäkään en tiedä, mikä olisi ensi talven koko. Meidän ekaluokkalainen on nyt 128cm. Kerro, jos keksit vastauksen.
   -T-

   Poista
  2. Kokoasiat on avaruustiedettä, kai te sen tiedätte :) Vuoden päähän jemmaaminen on lottoarvontaa. Mutta onneksi monissa vaatteissa koko ei ole niin justiinsa. Ja kyllähän siinä lotossakin aina joku voittaa ;)

   Suppulahkeisesta ottaisin kaksi numeroa suuremman ja suoralahkeisesta numeron suuremman kuin on käytössä. Takista ottaisin kaksi numeroa isomman. Mutta ottakaa huomioon, että olen tottunut lasten jopa 12 cm vuosikasvuun.

   Löysittekö mieluisia ja mihin kokoon päädyitte?

   Poista
  3. No en ole takkia tai housuja ensi talveksi vielä hankkinut. Olen ollut aina hitaasti käynnistyvä näissä. ja usein päättänyt olla jemmaamatta. Silti aina jostain viimeisistä aleista olen ostanut kaiken lopulta. Tänäkin vuonna olisin saanut kyllä reiman varastontyhjennysmyynnistä Tammiston pop up -kaupasta vermeet talveksi. Remun housuja himoitsen. Reiman takki olisi hyvä...hmmm.
   -T-

   Poista
  4. Ainiin. Pakko vielä polvien kulumisesta. Meidän koululaisella kyllä kuluu polvet. Kuukauden käytössä olleet toppahousut on polvista hyvin käytetyn näköiset.
   -T-

   Poista
  5. Ei ollut Reimashopissa kokoja mistään järkevästä. Tilasin lisäalella Didriksonin takin 38e. Koko 140 ja ei mitään käsitystä ko. merkistä... veikkaan että on reilu, mutta 130 olisi kuulostanut jotenkin pieneltä :D Noissa on kyllä mielenkiintoinen hihojen jatkamis-ominaisuus, joten ehkä se pienempikin olisi mennyt, tiedä häntä, näkee sitten! Toppahousuja ajattelin katsoa sitten joltain halpismerkiltä tekniset jollain pikkualella syksyllä. En taida viitsiä investoida enää kalliimpiin housuihin, kun ihan yhtä hyvin kestää henkkamaukatkin. Molon malleista tykkään, mutta sen verran idiootteja isoveljiä on ekaluokkalaisen kavereilla, että en välttämättä tuota merkkiä enää hanki (ei siis ole tullut vielä sanomista, mutta sellaisia juttuja on näillä tyypeillä, että varmasti olisi oikein herkullinen juttu tollaset MOLO housut jos moiset huomaisivat).

   Poista
  6. Hahaa, ja nyt on Zalando loungessa Reiman kamppis, joten tilasin yhden toppatakin lisää (mu-va switz), ja softshelltakin, ja pienimmälle sellaiset vk-housut joista saa vuorin irti (sege). Yht 105e, ei paha :)

   Poista
  7. Hyviä löytöjä! :) Meillä on ollut Sege housut ja minusta ne oli tosi hyvät, mutta käyttäjä urputti jo silloin henkseleistä...Irtovuorit on kyllä huippukeksintö ja saisivat palata myös haalareihin. Jostain muistelen, että näin olisi tapahtumassakin, mutta en ole nyt varma.

   Molo. Niin, sanat voivat tarkoittaa eri kielillä eri asiaa. Voin kuvitella, että koulussa saa tuostakin väännettyä kiusaamisen arvoisen asian. Huoh. Saa nähdä, milloin meidän koululaisen kyseisen merkin paidat jäävät lipastoon. Toivottavasti näin ei käy.

   Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)