maanantai 27. toukokuuta 2013

Kevätjuhlapukeutumista

Isoveikan kerhon kevätjuhla pidettiin viime sunnuntaina ulkona järven rannassa. Sää suosi kesäistä juhlaa. Jouluna iski vielä ramppikuume, mutta tällä kertaa poikanen uskaltautui lavalle muiden mukana :) Lauloivat (?) ja leikkivät useamman lastenlaulun. Kaunista. Lopuksi vielä iki-ihana suvivirsi. Virallisen ohjelman päätyttyä piti päästä rantaan heittelemään kiviä.

 
Kuten kuvasta näkyy, nuoriherra on pukeutunut parhaimpiinsa. Asu ei siis ole äidin suositus tai valinta!  Itseasiassa minä ehdotin hieman arkisempaa tyyliä. Poika olisi halunnut vielä liivin ja solmionkin, mutta sain hänet - tilaisuuden kevyen luonteen huomioon ottaen - luopumaan niistä ;) On tosi hienoa, että mieseläjä on noin kiinnostunut vaatteista ja pukeutuu mielellään tilanteen mukaan :) Kumpa tuo ominaisuus säilyisi.

Poika oli ikätovereihinsa nähden ylipukeutunut. Suurin osa pojista oli sortseissa ja farkuissa jne. Tytöt kirmailivat kuitenkin juhlamekoissa, kuten aina juhlissa. Mieleen jäi Metsolan (?) kelta-ruskeisiin froteevaatteisiin pukeutunut poika, joka erottui ihanasti edukseen lapsijoukosta (vaikkei asu juhlava ollutkaan).

Miten lapsenne pukeutuvat kevätjuhliin? Missä vaiheessa juhlavaatteiden pukeminen alkaa olla tappelun aihe?

 
Ainiin, hattua lukuunottamatta asu kenkineen on löytynyt kirpparilta. Paita ja housut Zalekua. Hatun ostin vajaa vuosi sitten Sokoksen alesta - 70%, kun tiedän poikasen rakastavan hattuja ja juhlahattu meiltä vielä puuttui.

Pikkuveikan asu perittyä tai kirpparilta, housut Kinderit. Kirpparilta löytyy lasten juhlavaatteita "kerran pidetty"-laatuisina, joten niitä jemmailen aina tilaisuuden tullen seuraaviakin kokoja talteen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)