lauantai 18. toukokuuta 2013

Kirpparikierroksella

Tänään tein pitkästä aikaa kunnon kirpparikierroksen. Heti aamusta suuntasin omassa kylässä puolivuosittain järjestettävälle MLL:n Mukava-kirppikselle. Myyjiä oli tällä kertaa hieman vähemmän kuin keskimäärin, mutta ihan kivasti kuitenkin.

Seuraava kohde oli lähimmän kaupungin pieni, mutta tasokas lastenvaatekirppis ja sen perään vielä yhden bussimatkan päässä oleva suuri perhekirppis.

Kaikkein parasta oli viettää päivä ihan itsekseen ilman aikatauluja, ruuanlaittoa, välien selvittelyä, vaipanvaihtoa jne. Syödä rauhassa kahvilassa katsellen ohikulkevia ihmisiä. Kuulla omat ajatuksensa. Kotiäidin voimaterapiaa! :)


Paras saalis tuli odotetusti MLL:n kirppikseltä, jossa hintataso on myös varsin kohtuullinen. Sieltä mukaan tarttui mm. yläkuvassa oleva Me&I traktoripaita ja Tutan turkoosit velourhousut. Tuo traktoripaita oli kyllä aikamoinen löytö, kun myyjä vielä luopui siitä kahdella eurolla! :)


 
Isoveikka sai nämä vihreät, 3/4 lahkeiset Name It sortsit ja lisäksi mustan Adidas hupparin ja verkkarit, joiden kuvat epäonnistuivat totaalisesti...Ainiin, löysin myös vihreän lierihatun 50 sentillä! (No, eihän se ihan Villervalla kyllä ole, mutta...) ;)

 
Housupainotteinen ja pikkuveikkaa suosiva oli tämä saalis, huomaan. Vihreät velourhousut ovat Lindexin ja vaaleanvihreät froteesortsit Tutan. Samantapaiset froteesortsit ostin joskus alesta jemmaan tätä kesää varten, joten noita on nyt sitten kahdet lämpimiä kesäpäiviä varten.

Koska perheessämme ei ole tyttöä (eikä lapsia ole tulossa enempää), nautin, kun voin ostaa ystäväni tytölle tyttömäisiä vaatteita. Pieni tylleröinen sai tänään unipussin, velourmekon, bodyn ja parit kesäpöksyt. Kuten olen aiemminkin maininnut, kirppareilla on valtavasti ihania ja hyväkuntoisia vaatteita tytöille! Miksei pojille???

4 kommenttia:

  1. Mainio saalis, erityisesti tuo paita! :) itsekin tykkään kierrellä kirppareita ja poikkean joka viikko tässä meidän kylällä lastenvaatekirppiksellä. Joskus aina löytyy jotain kivaa, ja hauskinta on kun ei koskaan tiedä mitä ja milloin! :)

    Hei sun pitää laittaa tänne blogiisi sellainen toiminto että voi liittyä lukijaksi?

    VastaaPoista
  2. Se tuossa kirpparitouhussa onkin parasta - yllätyksellisyys ja löytämisen riemu :)Vähän kuin sienestäminen (jos sienistä tykkää).

    Kiitos vinkistä! Olenkin ihmetellyt, että mistä sen "lukijat"-jutskan saa ja sain onneksi juuri apua tähän pulmaan :) Opettelua, opettelua...

    VastaaPoista
  3. Hyviä löytöjä! Ja tosiaan etenkin tuo kahden euron paitalöytö, oho.

    Tytöille tosiaan löytyy kirppiksiltä paljon enemmän kuin pojille, se on ihan totta. Meillä on esikoinen poika ja kuopus tyttö, ja kyllä tytölle teen paljon paremmin löytöjä. Toki poika on jo siinä iässä (3,5v) että sama vaatekoko menee pidempään ja muutenkin käyttöä on paljon. Mutta sitä en ymmärrä, kun niissä ihan pienissäkin vaatteissa tytöille vaan löytyy niissäkin paljon paremmin kaikkea. Outo ilmiö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli ainoa Me&i paita siinä myyntipöydässä, joten ei myyjä tainnut tietää sen "arvoa". Samalla lailla löysin joskus Marimekkobodeja jopa 50 sentillä. :O

      Kai se vaan on niin, että tytöt puetaan nätimmin ja monipuolisemmin. Vielä nykyäänkin. Ja tämä näkyy sitten tietenkin kirpparien tarjonnassakin.

      Olen huomannu aivan saman, että jopa vauvanvaatteissa (joissa kuluneisuus ei ehdi selittää eroa) tytöille löytyy huomattavasti enemmän tarjontaa. Onkohan tämä suomalainen ilmiö? Etelän maissa lapset puetaan yleisesti "nätimmin", joten siellä saattaa pojille olla laajempi vaatetarjonta. En tiedä.

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)