lauantai 15. elokuuta 2015

Me&i syksyä




Syysmallistoja pukkaa nyt joka suunnasta! Itseäni kiinnostaa lasten sisävaatteiden osalta erityisesti me&i, jonka syysmallistossa seikkailee paljon eläimiä. Väreistä oranssi ja sininen ovat vahvasti edustettuina ja suosikkihousuja saa nyt mustana ja harmaana. Tässä teillekin poimintoja miikkareiden syksystä, olkaapa hyvät!

Raidallinen dinopaita  "dinos" on mielestäni erittäin onnistunut ja pisteenä ii:n päällä vielä oranssi kauluskanttaus. Tämä on ihan pikkuveikan näköinen paita!

Mustat, kapeamalliset housut "slim sweatpants" sopivat moneen menoon ja hoikillekin lapsille. Viimein mustana - jes!

Kuvat me&i.


Dinosaurus räväkämmässä väriyhdistelmässä "circle dino" ja sen kaverina upeanvärinen velourhame, "velour skirt". Oranssin ystäville:)


Keltainen "many geckos" saa minulta pisteet, vaikka kauluskantti onkin sininen. Hieno kuosi ja väri! Veikaan, että tämä on syksyn suosikkipaitoja.


"One gecko" ja  "sweatpants with pockets" - tässä on varmasti monen pojan toivesetti. Tämä voisi olla isoveikan paita - vaikka onkin tuo sininen kauluskantti...


Tyttöjen lempparit, pinkki ja ponit, samassa paidassa "many ponies". Poniaihe löytyy myös plyysitunikana.

Harmaat joogat "yogapants", jotka ovat tällä kertaa plyysiä: ihanan pehmoiset ja lämpimät kylmänä vuodenaikana.

Tytöille on ponien lisäksi luvassa ainakin pöllöjä, siksakkia ja maatilakuosia.


Veikkaan, että tämä pikkuväen sienihaalari, "mushroom jumpsuit", on syksyn me&i:n hittituote. Sienikuviota löytyy myös  punavalkoisista bodysta, housuista ja tyttöjen tunikasta.

Isommillekin löytyy jotain lämmintä ylle: mallistossa on  nyt mukana punainen fleecetakki ja -pipo. Collegetakin väritys on nyt syksyllä sinisen ja tummanharmaan yhdistelmä: en tykännyt.


"Rabbit tunic",  "friends bodysuit"" ja "rabbit pants" - voi mitä söpöyksiä pienille! Puput ovat aina varma valinta. Näiden lisäksi löytyy aivan ihania kettuja ja pöllöjä.


"School buses" paita on tehty sinisen ja autojen ystäville. Sinisen ja keltaisen yhdistelmä on kieltämättä toimiva.


Ja lopuksi jotain aivan uutta: me&i:n sukkia! Nämä ovat kyllä tervetulleista, eikä hintakaan ole mielestäni paha: kolmet sukat kympillä. Settejä löytyy kolme erilaista, tässä omille pojille sopiva vaihtoehto.

Miltäs maistuu me&i:n syksy? Mihin syysmallistoon sinä olet "hurahtanut"?

Meillä on rakennettu tänään urakalla legoja, vaikka aurinkoinen ja lämmin sää suorastaan painosti kokopäivätoimisiin ulkoleikkeihin. Kävimme nimittäin eilen illalla koulun alkamisen kunniaksi lelukaupassa ja pojat saivat ostaa säästöillään pari legopakkausta per nenä. Chima on edelleen isoveikan suosikki ja pikkuveikka tietysti matkii tässäkin asiassa. Isin rakennettavaksihan nuo pienemmän Chimat vielä jäävät, mutta eipä se tunnu tuota isäntää ollenkaan haittaavan. 5-vuotiaasta alkaen suositeltuja Lego City sarjan pikkupakkausten ohjeita tuo pienimmäisemme osaa jo aika mukavasti hahmottaa itsekin.

Minä keitin tänään elämäni ensimmäistä kertaa raparperihilloa (ja hilloa ylipäätään varmaan toista kertaa), kun kuivasta metsänpohjamaasta muhevaan kompostimultaan siirretyt raparperit tuottivat sateisena kesänä mukavankokoisen sadon. Samalla paistui raparperipiirakka iltapäiväteelle.

Huvittuneena muistelin, miten 6 vuotta sitten tänne muuttaessamme katselin innosta puhkuen rinteessä nököttävää maakellaria ja täytin heti mielessäni sen hyllyjä jos jonkinlaisilla hilloilla ja säilykkeillä. No, nyt on ensimmäiset hillot keitetty!

Ennen saunaa huhkin legojen parista viimein ulos komennetut pojat apunani lapion varressa ja kaivoimme pajupensaita ylös vanhan saunan risteestä tulevan omena-/marjatarhani tieltä. Siis jos nyt tänä syksynä pari omppua sinne saisin istutettua, niin olisin oikein tyytyväinen. Muutama vaahtera pitää vielä kaataa vanhasta kivijalasta ja raivata metsänreunaa - eli ihan pikkuprojekti ei tämäkään ole. Pikkuhiljaa, pala kerrallaan eteenpäin.

Mitä te olette puuhailleet viikonloppuna? Huomenna pitää muuten muistaa koululaisten läksyt!

Virkistävää viikonlopun jatkoa toivotellen,

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)