keskiviikko 20. marraskuuta 2013

AlbaBaby - "inspired by my own childhood"


Olen ihaillut AlbaBabyn housuja jo pitkään. Äskettäin tarjoutui tilaisuus kokeilla niitä meille, kun Tenavalinna myy näitä  ihanuuksia poistuvana tuotemerkkinä 35 % alennuksella. Normaalihinnalla en ole raaskinut näitä varsin arvokkaita vaatteita hankkia.

Keltaisia kaavailin molemmille pojille, mutta isoveikalle ei löytynyt enää kokoa. Isoveikka sai siis monikäyttöiset ruskeat ja pikkuveikka kauniin keltaiset. Ruskeissakin on sitäpaitsi hieman keltaista mukana. Materiaali on ohuehkoa ja oikein pehmeää samettia. Vyötärössä on mielestäni fiksuin säätövaihtoehto eli reikäkuminauha ja napit. Selvästikin laatupöksyt!

Malli "Baggy Pants Bernie" on aivan upea, voi kun saisin houkuteltua pojat sovittelemaan jonakin hieman valoisampana päivänä (joita ei näin marraskuussa montaa ole). Laitan kyllä sitten kuvia, kun kuvaukset onnistuvat! :)

Toivottavasti isoveikka suostuu käyttämään näitä retrohousuja. Pikkuveikka ei onneksi vielä osaa valittaa vaatevalinnoista, jollei veikka näytä mallia.

Kai näistä samettisista retropöksyistä sitten tulee jollain lailla oma lapsuus mieleen, kun niin houkuttelevat. AlbaBabyn mainoslausehan kuuluu: "Inspired by my own childhood".

Mitäs tykkäätte? Onko kokemusta näistä käytössä? Pesunkesto?

Ulkovaatteiden alla tuollaiset lahkeet ovat varmasti vähän hankalat, varsinkin sukkalukkojen sullominen, joten päiväkotikäyttö voi jäädä vähäiseksi. Pidetään näitä ihanuuksia sitten kotona, niin äiti voi ihailla housuja täysin siemauksin! ;)

Mukavaa keskiviikkopäivää! :)

Vahteristonemäntä

2 kommenttia:

  1. On huiput. Meillä ollut monet ja pesunkestävyys ja muu on hyvä. Suosittelen kyllä pesemän ne aina väärinpäin käännettynä. Just katsoin että meidän pojilla on kummallakin jäänyt nyt pieneksi ne harma/vihreät, toisella vyötärö malli toisella haalarit. Teetin jopa housujen mallista retrokankaista kesähousuja pojille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :)

      Täytyy muistaa kääntää nurin pesua varten. Käännän yleensä kaikkia lasten vaatteet, mutta joskus toki unohtuu/ei viitsi. Mutta näitä yritän varjella! ;)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)