sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Talven raikkautta marraskuulle!

 
 
Ei tämä ei valitettavasti ole totta - ei ihan vielä. Kuvat ovat viime talvelta. Mutta jotenkin tähän pimeyteen ja märkyyteen oli valoa saatava ja kaivoin koneen kätköistä viime talvisia lumikuvia kaamosta kirkastamaan. Olkaapa hyvät! :)
 
 
Tässä on viime talven ensilumi, joka tuli marraskuun lopussa ja jäi maahan. Jospa tänäkin vuonna?
 
Isoveikalla oli viime talvena kaksivärinen Reimatec Parallel haalari, myös asusteet ja kengät ovat Reimaa.


Pikkuveikan talven 2012-2013 asuun kuului Reimatec Temper-haalari, Reiman pipo (joka mahtuu myös tänä talvena), perityt Kuomat ja  lahjaksi saadut karvavuoriset nahkarukkaset.



 




Tällaista talvea minä odotan - puhtautta ja valoa! Ei enää kuraisten vaatteiden pesua ja pimeydessä puoliunessa taivaltamista.

 

Mäenlasku on ehdottomasti talven ykkösjuttuja.




Potkukelkkailua ja jääleikkejä mökillä.


Oikeita talvikelejä odotellen! Tänä aamuna maassa oli 1 cm hentoa pakkaslunta, jee! :) Toivottavasti se jää maisemaa valaisemaan.

Mikä talvessa on parasta? Tykkäätkö talvesta vai onko se vain pimeä ja kylmä vuodenaika? Mieluisin talvipuuha lasten kanssa?

Pikkuveikka on flunssassa ja tänä aamuna heräsin itsekin kaktus kurkussa :( Onneksi mies tuli perjantaina työmatkalta kotiin ja saamme lepäillä alkuviikon kotona koko perhe. Huomenna mennään isoveikan 5-v neuvolaan, muuten ei ole pakollisia menoja lähipäivinä. Viikon päättävät synttärijuhlat, jotka järjestetään pojan kavereille ja sukulaisille eri päivinä, joten nyt ei olisi aikaa sairastaa!

Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa!

Vahteristonemäntä

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Nyt vähän jo lupaa, kun pitää pientä pakkasta :)

    Talvi on kivaa aikaa, kunhan vain ei ole ihan hirveän kylmä tai loskakelejä. Pikkupakkasta ja aurinkoa, niin jo kelpaa! Ostin juuri itselleni lämpimän takinkin talveksi, joten ehkä tarkenen myös seistä pulkkamäenlaidalla vahtina sitten, kun sitä lunta meillekin suodaan.

    Pikaiset paranemiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Samoilla linjoilla olen: aurinko ja pikkupakkanen olis pop. Viime talvena innostuin itsekin mäenlaskuun, kun opetin kuopusta liukurinkäytön saloihin ;)

      Poista
  2. Iik ihania kuvia! Niin reippaita kuvia pojista ja aivan mahtavia luontokuvia!

    Meillä on nyt lunta ja siitä olemme äärettömän iloisia. Tosin kuulin jo huhuja, että pian taas lämpenee, blaah... En suostu uskomaan!

    Pakko sanoa, että talvessa on parasta mahdollisuus alamäkiurheiluun. Mä rrrrrrakastan alppihiihtoa ja muillakin välineillä alamäen taittamista. Nykyisin aika vaan on niin kortilla ja mäennyppylät niin kaukana nykyisiltä asuinsijoilta, että on pakko sanoa "mahdollisuus alamäkiurheiluun" eikä alamäkiurheilu. Kyllä sitä sitten aina joskus pääsee harrastamaankin. Pian toivottavasti lasten kanssa! Siihen asti tyydytään pulkkailuun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :)

      Noista hohtavista hangista ja punaisista poskista saan voimaa jaksaa vielä hetken tätä pimeyttä - pian tuota talven valoa on taas luvassa! :)

      Arvelinkin, että tämä aihe voisi koskettaa sinua, kun muistin sun olevan mäenlaskutaituri :) Toivottavasti myös lapset innostuvat alppihiihdosta. Vaikka onhan se pulkkailukin mukavaa :)

      Isoveikka saa talveksi "lumipotkulaudan" (jossa siis sukset): mielenkiintoista nähdä, missä kaikkialla ja miten sillä liikutaan :)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)