maanantai 4. marraskuuta 2013

Oranssi pääsylippu taivaaseen?




 
Myönnetään. Lankesin. Oranssi (red orange) Ticket Outdoor (ent. Ticket to Heaven) baggie rugged on kaapissa. Tästä tulee isoveikan talven toinen haalari mustan Reimatec Onen rinnalle.
 
Ja jollei äiti tästä lastenvaatehankinnasta nyt ihan seitsämänteen taivaaseen singahda, niin aikamoiset hekumat tuo energiaa pulppuava oranssi haalari kuitenkin toi! ;)
 
(liian suuri Reimatec Kiruna on myytävänä...)
 
Olenhan minä kuolannut tätä upean väristä ihanuutta jo pidemmän aikaa - ja harmitellut kovin mustanpuhuvia haalarijemmojani.

Viime torstaina, kun olimme etsimässä pikkuveikalle paloautoa tutista luopumisen juhlistukseksi, vei tieni "sattumalta" myös loppuunmyyntiä tekevään Anton&Ninaan. Siinä se luki kollikissan kokoisin kirjaimin: kaikki topat -30%. Katseeni etsiytyi liikkeen peräseinällä roikkuviin haalareihin - ja nauliintui pariin jäljellä olevaan oranssiin. Ei varmaan ole kokoa jäljellä...Eikun on! 122 cm oli kuulemma otettu juuri pois mallinuken päältä. Kohtalo? ;)

Kohtuullisen kipristelevän järki ja tunteet-taiston jälkeen kiikutin haalarin lopulta kassalle. Myyjä koitti vielä rohkaista: "tästähän sitten riittää vielä pikkuveikallekin aikanaan..." Eipä paljon lämmittänyt. Positiivista on se, että sain haalarin syksyllä samalla alennusprosentilla, jolla ostin viime vuonna haalarin joulun jälkeen alesta. Jokohan uskoisin, ettei jemmailu kannata?

Haalari on aivan ihana! Väri on täydellinen meidän punapäälle. Nuo sumupäivän kelmeässä hämärässä otetut kuvat eivät tee oikeutta oranssin loistolle.

Mitä mieltä olette koosta? Minä en osaa sitä oikein arvioida, kun tämä on meidän eka Ticket. Minusta haalari näyttää varsin reilulle, muttei jättisuurelle. Saattaapa mahtua vielä vuoden päästäkin. Käsittääkseni näissä suositellaan ottamaan normaalia vaatekokoa pienempi koko, mutta tämä on siis samaa kokoa kuin isoveikan muutkin vaatteet.

Keltanokan havaintoja Ticketistä:
  • Osittain fleecekankainen sisäpuoli mietityttää pukemisen suhteen: kuinka hyvin puku sujahtaa päälle?
  • Vetoketju on tosi vankkaa tekoa, jäykkä ja varsin "terävä" verrattuna muihin haalareihin. Onko kellään ollut ongelmia vetskarin kanssa?
  • Mustat jalkalenkit naamioituvat varmasti hyvin meidän mustiin talvikenkiin.
  • Haalarin kiiltävä, liukas pinta hylkinee likaa hyvin ja luistaa varmasti mukavasti mäenlaskussa :)
 
Miten sinä asustaisit oranssin haalarin?
 
Isoveikka itse ihastui erityisesti karvahuppuun. Haluaisi kuulemma seuraavaksi kokonaan karvaisen haalarin! ;) Siinäpä haastetta lastenvaatevalmistajille!
 
 
Pirteää viikonalkua sumuisesta sadesäästä huolimatta!
 
Vahteristonemäntä

8 kommenttia:

  1. Oho, oho, siellä on langettu! :D Vaan hyvältäpä näyttää ja mielestäni sopivan kokoiselta. Ja kyllä, ihan selvä kohtalo!

    Tuo on totta, turha jemmailla mitään kun syksyn aikana tulee vastaan hyvä alennus jos toinenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän siinä kävi, tää lastevaatehulluus vaan kasvaa päivä päivältä...

      Mites se vanha sanonta menikään... "Rahapula käy lankeemuksen jäljessä" tai jotain sinne päin ;)

      Mutta on se niin i-h-a-n-a :)

      Poista
  2. Iiiihana haalari! :) Ja toihan istuu tosi hyvin - lahkeissa on varaa mut haara ei roiku! Mä laittaisin mustaa asusteiksi :) Minäkin haluaisin tuon oranssin jollekin, mutta istuvuus on vähän kysymysmerkki, pitäisi jossain sovitella baggieta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on ihana :)

      Munkin mielestä mustat asusteet istuis parhaiten tän kanssa, mutta kun meillä on vissiin pipot kaikkia muita sateenkaaren värejä ;) Ainiin, onhan toki mustat kiddo-rukkaset. Tummanruskea pipo löytyy myös. Mustan pipon voisin hankkia, jos edullisesti löytyisi. Kengät on onneksi kaikki mustia jo valmiiksi.

      Tämä haalarimalli näyttäisi sopivan pitkäselkäiselle lapselle, niinkuin meidän pojat on. Positiivista, sillä yleensä haalarit on ollu vähän ongelmallisia isoveikan mittasuhteilla.

      Poista
  3. Hyvältä näyttää ja kohtalohan se, ei voi mitään. Mustaa laittaisin asusteiksi minäkin.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :)

      On se vähän hassua, jos haalari on "kohtalo", mutta niin siinä nyt kävi :)

      Poista
  4. Moi, tässä taas talven alla kiinnostaisi kuulla miten tuo haalari kesti käyttöä? Ja oliko lämmin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Materiaali kesti käyttöä erittäin hyvin; vähiten kulumajälkiä meidän tähänastisista haalareista. Haalari oli oikein lämmin.

      Mutta en/emme tykänneet jäykästä materiaalista, terävästä sekä jäykästä vetoketjusta ja jatkuvasti aukeilevista lahkeiden vetskareista. Fleecesisäpinta vaikeutti haalarin pukemista. Ei ollut Ticket meidän juttu, vaikka värit hehkuvatkin upeina.

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)