torstai 16. tammikuuta 2014

Po.p:in kevätkummitukset

 (kaikki kuvat www.polarnopyret.fi)

Monstereita luvassa! Po.p:n uutiskirje kertoi kevätmalliston vaatteissa lymyävän kummajaisia. Monstereita on myös piilotettu liikkeiden pöytien alle ja hyllyjen väliin: lapset voivat osallistua kummajaisjahtiin Po.p:in myymälöissä. Monsterin kiinniottajalle on  kuulemma luvassa pieni palkinto.

Tuo ylläoleva vihreä paita on ihan hauska. Ei ehkä ihan "pakko saada", mutta kiva kuitenkin. Harmi vaan, että sitä saa vain 116 cm saakka, joten isoveikan ylle se ei enää mene. Sinisävyisiä vaihtoehtoja toki löytyisi, mutta kun en vaan tykkää...

Tämä on se kohta, jolloin harmittaa, että lapset ovat ikäistään pidempiä: kivat lapsekkaat lastenmallistojen vaatteet jäävät pieniksi liian varhain. Poika on juuri täyttänyt viisi! Onneksi on kuitenkin poikkeuksia kuten Metsola ja me&i, joiden kuosien koot riittävät vielä koululaisellekin.


Oi, mitkä kevätpökät! Tätä väriä (lettuce) saa 152 cm saakka! :) Kuvan housua tehdään koossa 98-116. Voipi olla, että joudun hankkimaan isoveikalle keväthousut salaattisävyssä :)


Monsteripipoja löytyy toistaiseksi sininen ja tämä vaalea (birch). Luulisi vihreän olevan vielä tulossa markkinoille kevään mittaan. Kuvassa pienten pipomalli, koot 50 saakka.

 (kaikki kuvat www.polarnopyret.fi)
Ja sukat tietysti samaan tyyliin! ;) Muita monsterimalliston tuotteita

Kiinnostavatko kummajaiset, miellyttävätkö monsterit? Entäs tämä keväinen salaattisävy "lettuce"? 

Viikko on muuten jo paremmalla puolella, aurinkoista torstaipäivänjatkoa teille! :)

Vahteristonemäntä

4 kommenttia:

  1. Hei! Olen lukenut blogiasi jo jonkun aikaa mutta olen niin huono kommentoimaan, mutta kiva blogi ja samaa harmitellaan täällä poika täytti 5 joulukuussa ja pituutta 121cm ja käyttää 122/128cm vaatteita joten useimmat kivat lapsekkaat vaatteet jää kauppaan onneksi löytyy Me and I ja Lego wear

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa mukaan vaan! :) Kiva, että tykkäät.

      Meillä on sitten hyvin samanikäiset ja -kokoiset pojat. Isoveikka on tosiaan marraskuun lopussa syntynyt.

      Laita vaan rohkeasti kommenttia, jos vähänkään siltä tuntuu. Kommentit ovat aina blogin suola :)

      Poista
  2. Meiän poika täytti jo kesällä 5 ja on nyt 114cm. Kokoerot on saman ikäsillä huimat!
    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokainen kasvaa omaan tahtiinsa ja samanikäiset voivat tosiaan olla hyvinkin eri kokoisia. Ovathan aikuisetkin.

      Me olemme koko perhe tällaisia "jättiläisiä"! ;) Olin ekalle luokalle mennessäni jo 136 cm ja kasvoin pitkän aikuisen mittaiseksi jo kuudennen luokan aikana. Tytölle se ei ollut ihan helppoa ja vei aikaa kasvaa henkisesti kantamaan fyysinen kokonsa.

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)