lauantai 4. tammikuuta 2014

Po.p:n uutuuksia ihailemassa


(kuvat www.polarnopyret.fi)

Miesväen lähdettyä mökkeilemään, hyppäsin bussiin ja hurautin kirppari-/alennusmyyntikierrokselle, kuten tavaksi on tullut. Kirpparilla oli odotetusti varsin hiljaista näin pyhien jälkeen, mutta löysin kuitenkin isoveikalle suksisauvat ja monot. Jostain syystä niistä oli melkein ylitarjontaa! ;) Kyllä se talvi sieltä vielä tulee, uskokaa pois!

Sokokselta bongasin pikkuveikalle seuraavan koon  Reimatec-vkhenkselihousut puoleen hintaan. Noita saa harvoin tuolla hinnalla. Löytö! :)

Täytyihän sitä toki pyörähtää myös Po.p:lla "herkuttelemassa", vaikka alennukset olikin vasta 30%.

Jotenkin on jäänyt kaivelemaan se sirkuspaidan puuttuminen ja siksi ilahduinkin, että kevääksi on tullut, jos ei nyt suorastaan värikästä niin ainakin värillistä, raitaa. Itseä viehätti eniten tietysti tuo vihreä (Lettuce) ylimmässä kuvassa. Kyynärpaikat on kiva yksityiskohta.


Pinkkinä (Azalea Pink) ja sinisenä (Dendro) löytyy myös.


Mitäs pidätte? Onko muut Po.p:n uutuudet "kolahtaneet"?

(kuvat www.polarnopyret.fi)

Mukavaa viikonlopunjatkoa!

Vahteristonemäntä

4 kommenttia:

  1. Tykkään kyllä noista raitapaidoista! :) itsekin pyörähdin eilen popilla mutta mitään ei tarttunut tällä kertaa mukaan... Mutta keväälle tarvittaisiin pari uutta paitaa isommalle pojalle kyllä, ja tuo vihreä on hyvä vaihtoehto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihreähän on kevään väri! :)

      Meillä ei kyllä oikeasti ole tarvetta uusille sisävaatteille, mutta Po.p:ia ja raitaa tekis kyllä mieli, ainakin sitten keväämmällä.

      Mutta: onko nämä sitten yhtä laadukkaita kuin ne siniset ja punaiset raitapaidat? Se meidän koirapaita, josta olen täälläkin nurissut, on lyhyt ja leveä, ihan kamalaksi mennyt :( Olis pitäny reklamoida siitä silloin heti ekan pesun jälkeen. Ei kolmenkympin paita saa käyttäytyä noin!

      Poista
  2. Voi hitsi, olen kade. Tarvittaisiin juurikin reimatec henkseli vk-housut koossa 122 keväälle. En onnistunut reiman varastontyhjennysmyynnissä (netissä) ja livekaupoilla ei ole ollut tarjolla. Voih. Osuisipa kohdalleni.

    Po.p on mielestäni kiva merkki yleensäkin, mutta jostain syystä meillä ei ole ollut tähän asti kuin yhdet housut ko.merkiltä.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tutkia tavaratalojen lastenosastot ja lastenvaateliikkeiden alerekit. Niistä löytää toisinaan reimatec-housuja puoleen hintaan. Reimashopista olen parhaimmillaan onnistunut ostamaan 40% alella joskus. Housualea odotellen :)

      Meillä on Po.p:lta muutamat housut ja niihin ole ollut tyytyväinen. Paitoja en ole uskaltanut onnettoman koirapaitakokemuksen jälkeen hankkia, mutta ehkä nyt keväällä sitten uusi yritys. Ennen Po.p:it oli tosi laadukkaita, yhden kirpparipaidan perusteella ainakin.

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)