lauantai 23. toukokuuta 2015

Kevättä kaikessa rauhassa

Eilen vietimme pikkuveikan kanssa rauhallisen kotipäivän. Isoveikka oli saateltu varhain aamuyöllä mummon ja vaarin kanssa matkaan ja pikkuveikan kanssa jatkoimme unia. Otettiin rennosti, kun ei tarvinnut viedä ketään päiväkotiin ja ruokakin oli lämmittämistä vaille valmiina.

Nautiskelimme poikkeuksellisen aurinkoisesta ja lämpimästä kevätpäivästä pitkään aikaan. Vaahterat kukkivat hennon vihreässä hunnussaan, perhoset ja pörriäiset lentelivät. Linnut ovat rakentaneet pesiään oksanhaaroihin, pönttöihin ja jopa sireenipensaaseen (josta tuo kuva). Sirkutus kuuluu joka puolelta.

Pikkuveikka leikki hiekkalaatikolla ja minä kuljeskelin kameran kanssa ja tunnelmoin kevään lämmössä. Välillä pysähdyin hiekkalaatikon reunalle maistamaan kakkutaikinaa dinosaurusten kanssa ja katselen huvittuneena ruohosipulinvarsi suupielessä leikkivää pienimmäistäni.

Tällaisina päivinä on kiva istuskella verkkareissa ja crocseissa auringon lämmittämillä betonirappusilla sen sijaan, että kirmaisi jakkupuku päällä oravanpyörässä (vaikkei tämä oma valinta olekaan). Vaikka olenkin vastaavasti joutunut vähentämään shoppailua ja jättämään matkustelun väliin. Alan näköjään sopeutua.

Aurinkoista viikonloppua teille!

Vahteristonemäntä

4 kommenttia:

 1. Kivaa viikonloppua teille! Kuulostaa ihanan kesäiseltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt on tosiaan ollut ihanan kesäinen viikonloppu. Näitä lisää!

   Ihanaa viikonalkua sinulle! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Näyttäisi tuo kesä vihdoin saavuttaneen meidät. Tänäänkin on luvattu 20 astetta lämmintä, ihanaa!

   Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)