sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Silverjunglea tulevalle koululaiselle (+ aletilaus)






Meille uusi merkki, tähtikuviostaan tunnettu Silverjungle, on tullut tutummaksi tässä kevään ja alkukesän aikana. Huhtikuisilta Lapsimessuilta ostin isoveikalle kuvissa näkyvän paidan ja housut sekä mustat caprimittaiset sortsit ja harmaan tähtipipon.

Vaatteiden koko on 134/140 ja pojalla pituutta 132 cm. Kasvunvaraa on juuri sopivasti.

Housuja on pidetty paljon ja ne kuuluvat isoveikan tämänhetkisiin suosikkihousuihin: materiaali on ohutta, pehmeää ja tähdet polvissa ovat pojan mieleen. Myös paitaa on pidetty useamman kerran ja se on nimetty "rokkipaidaksi"; siksi kuvissakin soitetaan ilmakitaraa. Caprit odottelevat niitä jatkuvasti puheissa vilahtavia lämpöisiä kesäpäiviä ja pipo taas syksyn viileneviä päiviä (joilla ei ole mikään kiire!).

Silverjunglen laatu vaikuttaa oikein lupaavalle. Vaatteiden materiaali on pysynyt siistinä ja nukattomana pesujen jälkeenkin. Housujen malli ja sisäpuolelta nappi-kuminahalla säädettävä, mukavasti istuva vyötärö ansaitsevat erityiskiitoksen. Lisäksi äidin silmää miellyttää yksinkertainen ja tyylikäs ilme meillä alati vilkkuvan ja välkkyvän hahmokuvakarusellin pyörteissä.

Tiesittehän, että Silverjungle on nyt 50 % alessa? :)

Meillä lähti juuri tilaukseen isoveikalle turkoosit tähtihousut, pikkuveikalle mustat tähtisortsit ja äidille harmaat tähtihousut sekä musta silkki-villapipo.

Vinkki: postikuluissa säästää pari euroa, kun ottaa postipaketin sijaan toimituksen Matkahuollon kautta.

Onko Silverjungle teille tuttu? Mitä haluaisit hankkia/olet hankkinut Silverjunglen alesta? Ovatko kouluvaatteet teidän mielestä erilaisia kuin koti-/päiväkotivaatteet?

Leppoisaa viikonlopun jatkoa,

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari

4 kommenttia:

  1. Tein kans pienen aletilauksen, mutta epäonnekseni juuri paria tuntia aiemmin kuin aleprosentti nousi 50:een. :D No, elämä on!

    Meillä muuttui kyllä pukeutumispolitiikka jonkun verran koulun myötä, mutta syynä oli lähinnä se, että halusin pukea mahdollisimman yksinkertaista ja helppoa laiskalle pukijalle kouluun. Muutos näkyi siis lähinnä housuvalinnoissa sekä trikoopaidat vaihtuivat talvella peruspaita+neuletakki tai peruspaita+college-pusero -yhdistelmiin. Koulussa istuminen vaati enemmän sisävaatetta talviaikaan kuin päiväkodissa leikkiminen ja jatkuva liikkuminen...

    Silverjungle on mukava ja simppeli vaatemerkki. Odotan jo innolla syksyn mallistoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei,kävipä huono tuuri...mutta tuollaistahan se joskus on alennusmyyntien kanssa. Tuttua täälläkin.

      Kiitos vinkeistä koululaisen pukemiseen. Meidän lämminverikkö todennäköisesti tarkenee (väittää tarkenevansa) koulussakin ohuella trikoopaidalla. T-paidan saattaa kelpuutta alle kovilla pakkasilla.

      Mahtaako kaikilla olla koulussa ns. siistimmät housut vai vieläkö pojalle kelpaa collegehousut? Kai sentään ulkohousut puetaan pikkukoululaisena vielä mukisematta?

      Syksyn Silverjunglea odotellen :)

      Poista
  2. Silverjungle on tuttu monen vuoden ajalta. Nyt ei ole merkin vaatteita kaapissa, mutta oranssi ja musta pitkähihainen trikoopaita on tilauksessa :) Meidän seiskavee menee syksyllä tokaluokalle; eka luokalla käytti koulussa sisähousuina pääosin Me & I:n collegehousuja, joiden kapeuden ja ohuuden johdosta päälle oli helppo sujauttaa ulkohousut - luulen, että näin menee seuraavakin kouluvuosi. Meidän poitsu tykkää välituntisin ja iltapäiväkerhossa pelata futista, eivätkä farkut tms. ole siihen paras valinta. Paitana on pääosin joku pitkähihainen trikoopaita, minkä alla on yleensä joku lyhythihainen, liukaspintainen urheilu t-paita. Pakkasilla joskus t-paidan päällä huppari. Pitkälahkeisia ja -hihaisia kerrastoja käyttää vain urheillessa.

    VastaaPoista
  3. Mä en nyt ainakaan vielä samistele teidän kanssa niin kuin yleensä. En tiedä, mikä mua vaivaa, mutta vaikka kävin katsomassa, että voisin tilata harmaat tähtihousut, mustat tähtisortsit ja mustan tähtipaidan pojalle ja kokojakin oli, niin en mitään ostanut. OUTOA.

    -T-

    VastaaPoista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)