lauantai 5. syyskuuta 2015

Oranssin huumaa + alevinkkiKun koulun aloittanut esikoinen verhoutuu nyt mielellään mustaan, kaipasin minä väriä syksyyn ja tilata täräytin pikkuveikalle oranssia Reimaa Lekmerin alesta!

Koodilla VIIKONLOPPUTARJOUS1505 saa Lekmerissä 20 euron alennuksen vähintään 100 € ostoksesta. Näiden herkkujen yhteishinnaksi toimituskuluineen jäi vain 89 euroa, sillä olivat jo muutenkin 30 % alessa. Vink vink ;)

Kyseessä siis  Reiman Taag takki ja Wetter välikausikengät, kuvat reimashopista. Tuota takkia olen metsästänyt pikkuveikalle jo keväällä ja nyt osui väri, hinta ja mielentila kohdilleen.

Oranssia pipoa jäin vielä kaipailemaan molemmille pojille, mutta omaa suosikkiani en vielä saanut. Reimashopissakaan ei nyt näkynyt Dev villaskoitepipoa (joka mukana kollaasissani) oranssina, toivottavasti niitä on tulossa.

Reimashopissa on muuten postikulut 0 eur 6.9. saakka.

Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu? Oletteko tehneet alelöytöjä?

Viikonlopputerveisin,

Vahteristonemäntä

4 kommenttia:

 1. Oioi mitä ihania! Mun lempiväri on jo vuosia ollut oranssi. Ehkä siitä johtuen poika ilmoittaa ettei pidä oranssista. Puin hänelle paljon oranssia pienenä. Nyt hän sinnikkäästi sanoo pitävänsä sinisestä, joka on inhokkini. Oisko tapa irtautua äidistä..
  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Reimaa parhaimmillaan :)

   Toivottavasti paketti saapuu aikataulussa ja ongelmitta. Joillakin on ollut Lekmerin kanssa toimitusongelmia tms. Itselläni on aina mennyt kaikki hyvin (kop kop).

   Minäkin puin isoveikalle oranssia jo vauvana (ja vihreää). Meillä on ihme kyllä oranssin viehätys säilynyt pojalla itselläänkin ja jopa nyt "mustana kautena" oranssi kuuluu edelleen lempivärien listalle, mistä olen tosi tosi iloinen.

   Kuulostaa ihan loogiselta, että äidin lempivärin välttäminen ja inhokkivärin suosiminen on yksi tapa venyttää napanuoraa. Sitähän tämä meidänkin ekaluokkalaisen tuittuilu, murkkuilu ja vaatteista kiukuttelu varmasti on. "Olen jo iso koululainen ja päätän omista asioistani". Silti hän haluaa välillä olla pieni ja käpertyä syliin turvaan - minun ihana iso pieni poikaseni :)

   Poista
  2. Minäkin rakastan oranssia.pojalle saan markkinoitua värin työmiehen värinä😀onhan iskän työvaatteissa oranssia ja iskä on pojan idoli😊talven asusteissa meillä on oranssia ja haalarissakin vähän.tilasin reimalta oranssin windfleecen ja pipon vaikka takkeja ja pipoja taitaa olla jo ennestäänkin..hanna
   Poista
  3. Oranssi on siitäkin kiva väri, että se sopii yhtälailla tytölle kuin pojallekin - vaikka sitten työmiehen värinä markkinoituna :)

   Oi, oranssi windfleece kuulostaa herkulliselta! Munkin täytyy saada pojille oranssit pipot talveksi ;)

   Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)