torstai 24. syyskuuta 2015

Rodinin raidoissa


Kaikenlaiset kissapedot ja erinäiset ärjyvät eläinkunnan edustajat ovat jo pitkään olleet meidän poikien suosiossa - niin leikeissä kuin vaatteissakin. Veljekset verhoutuvat mielellään myös erilaisiin hurjaakin hurjempiin rooliasuihin ja muutautuvat milloin miksikin monsteriksi. Äidinkin silmää nämä eläinkuosit yleensä miellyttävät.

En siis voinut vastustaa, kun nämä Mini Rodinin tiikekuosiset paita (Tiger Stripes AOP LS Tee Orange) ja leggarit (Tiger Stripes AOP Leggins Orange) tulivat myyntiin ja houkutusta lisättiin Lasten Taikamaan pienellä alekoodilla.

Isoveikalle on hankittu viime aikoina paljon vaatetta koulua varten, joten nyt vaatehankinnoissa muutenkin herkästi kakkoseksi jäävä pikkuveikka sai vuoron saada uutta. Tämä tiikeriasu toimii perusvaatteen lisäksi roolipukuna, kun siihen liittää esimerkiksi itse askarrellun tiikerinaamarin.

Paidan ja leggarien koko on 116/122 cm ja pojalla on mittaa noin 114 cm. Just sopivat, housuissa ehkä aavistus kasvunvaraakin. Paidan pääntie ja hihansuut ovat rodinimaiseen tapaan reiluhkot.

Tiikeriasun laatu on ihan ok, mutta kyllähän nämä 100 % luomupuuvillat menevät pesussa hieman ruttuisiksi ja hakevat muotoaan, kun vertaa vaatteisiin, joihin on lisätty mukava määrä elastaania. Huomaan odottavani näiltäkin Molon huippulaatua.

Väri kyllä hehkuu upean oranssinkeltaisena ja pieni mies on ikionnellinen tiikeriasustaan, joka kuulemma herätti positiivista huomiota päiväkodissakin :)

Mitä tykkäätte? Vieläkö kaikkialla vaanivat villieläimet jaksavat innostaa? Myös ulkovaatteissa?

Lisää eläinkunnan edustajia hiipii blogiin lähiaikoina...olkaapa kuulolla!

Leppoisaa loppuviikkoa toivotellen,

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari

1 kommentti:

  1. Meillä ei ole ollut kuin collareita ja näitä ohuita t-paitoja, mut mä kyllä tykkään juurikin enemmän niistä rodinin t-paidoista mitkä on ilman elastaania. Meillä ne on pitäneet täysin kutinsa :)

    Kiva asu!

    VastaaPoista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)