keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Syysmallistojen sisävaatesuosikit: petopaitoja


Astetta tummemmat, maanläheiset ja eläinkuoseja täynnä olevat syysmallistot ovat kaupoissa. Vaikkei me tarvita yhtään uutta paitaa pojille, on aina kiva selailla, mitä kaikkea ihanaa olisi tarjolla. Ja veikkaanpa, että yhdet karjuvat ja murisevat paidat täytyy kaikesta huolimatta hankkia.

Yllä oleva tiikeripaita on Molo Kids ja sitä löytyy mm. Jeriikasta. Tämä sopisi sekä teemansa että värityksestä puolesta täydellisesti isoveikalle. Hieno!


Ja Molon syysmalliston herkuilla jatketaan. Susipaita mustan ja harmaan sävyissä on kieltämättä tyylikäs ja varmasti monen pojan mieleen. Tämä sopisi värinsä puolesta hienosti pikkuveikalle, mutta teema voisi olla enemmän ison veljen juttu. Toisaalta: pikkuveikka tykkää tietysti samoista kuin idolinsa isoveikka :) Tämäkin paita löytyy mm. Jeriikasta.


Grrrau! Ehdottomasti isoveikan suosikkipaita! Varmasti Molo Kidsin syysmalliston myydyin poikien paita - päätellen siitäkin, että monessa kaupassa on jo koot vähissä tässä leijonapaidasta, jota myy esimerkiksi Jeriika. 

Jos tätä mielii lapselleen, kannattaa toimia nyt.


Voitte uskoa, että pukisin pikkuveikan, 4 v, vielä mielelläni söpösti ja lapsekkaasti, kun ekaluokkalainen isoveikka murkkuilee jo täysillä ison pojan vaatevalintoineen. Se ei vaan enää ole aivan yksinkertaista, kun pienemmän pitää tietysti tykätä samoista hurjista ja mustista jutuista kuin isommankin. Pikkuveikalle sopisi ihanasti Papun Murkku tai Neulanen paita (kuvat pöllöpaidan yläpuolella), joita voi ostaa mm. Lasten Taikamaasta 

Aarrekidin mallisto miellyttää myös silmääni tällä hetkellä. Erityisesti tuo yllä oleva pöllöpaita on herttainen. Aarrekidia löytyy mm. Niiloilosta.
Mini Rodinin syysmallisto miellyttää silmääni enemmän kuin viime aikojen Rodinin mallistot yhteensä: eläinkuvat ja -kuosit sekä totuttua vähemmän oudon näköiset hahmot houkuttelevat tilaamaan.

Tiikerinraidoitusta matkiva paita on aivan pikkuveikan oloinen ja menisi samanlaisten housujen kera myös nyt niin kovin suosituista roolivaatteista.  Isommalle voisin hankkia kouluun tuon alemman collegepaidan, jossa komea bengalintiikeri ärjyy. Upeita paitoja!

Myös Kappahlilla ja Lindexillä on nyt kivoja eläinkuvia ja -kuoseja. Kaupungilla pyöriessäni kiinnitin huomiota näihin. Samoja eläinlajeja ja kuoseja kuin tämän postauksen tuotteissa, mutta edullisempaan hintaan. Täytyy varmaan kokeilla.

Ihastelin myös Metsolan Pupu Tupuna paitoja, joita on taas saatavana: tykkäsin turkoosista ja keltaisesta. Harmi vaan, ettei pikkumies oikein enää lämmennyt niille, vaikka Pupu Tupuna kirjat ovatkin edelleen suuressa suosiossa. Harmittaa, kun edellisestä Tupuna-mallistosta jäi paita saamatta.

On se jännä, miten paljon ison sisaruksen esimerkki vaikuttaa pienempään. Muussakin kuin vaatemaussa. Olisi hauska tietää, millainen pikkuveli olisi, jos hän olisi syntynyt ensin. Oletteko te miettineet vastaavaa omista lapsistanne?

Mitä tykkäätte syksyn eläinaiheista ja -kuoseista lastenvaatteissa? Tykkäävätkö lapsenne näistä? Mitä syysmallistojen ihanuuksia on pakko saada?

Veikeää viikonjatkoa!

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari


2 kommenttia:

 1. Aika jännä, enpä ole muuten koskaan tullut ajatelleeksi noin, että mitä jos lapset olis syntyneet eri järjestyksessä! Ehkä nämä on niin itsepäisiä tai jotain, eikä ole sellaista isomman ihannointia ollut kenelläkään, vaan jotenkin jokainen pienimmäinenkin on aina pitänyt puolensa :D
  Vihreä näki kerran tuon ylimmän tiikeripaidan ja sanoi että onpa hieno. Ehkä pitää katella jääkö sitä meille, vaikka enemmän sitä ajattelin pienimmälle. Molon kaivuripaita oli kans kiva. Saa nyt nähdä, löytyiskö jotain Helsinki design weekin Little marketilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups. Molon kaivuripaita unohtuikin tästä postauksesta...se on ehdottomasti yksi suosikeistani pikkuveikalle.

   Meillä pojat vaikuttavat toisiinsa ilmeisen paljon. Isoveikkakin oli ihan erilainen poika ennen pikkuveikan syntymää kuin sen jälkeen. Ja molemmat ovat ihan erilaisia, kun heidän kanssaan on kaksin kuin yhdessä ollessaan. Jännä juttu.

   Ahaa, sitä ollaan lähdössä retkeilemään pääkaupunkiin :) Mukavaa reissua ja hyviä löytöjä!

   Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)