sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Reppu reklamoitu

Melkein arvasin, että isoveikan ensimmäisen koulurepun kanssa tulee ongelmia - ja niin tulikin. Vetoketjut temppuilivat hieman jo ensimmäisinä koulupäivinä ja päivä päivältä vetoketju toimi yhä heikommin.

Joskus opettaja kuulemma auttoi repun sulkemisessa. Eräänä päivänä poika tuli koulusta reppu auki, kun ei enää ollut saanut sitä kiinni lukuisista yrityksistä huolimatta. Läksyjen teon jälkeen kotona minä suljin aina repun vetoketjun, että saimme repulle lisäaikaa. Lopulta minunkin hermoni petti. Ongelmana oli, että vetimet eivät pääse tarpeeksi päähän vetoketjussa tarttuakseen kunnolla vetoketjun hammasteisiin.

Eilen otin epäonnen Nicks Club (kuva ylinnä) repun kainalooni ja lähdin reklamaatioreissulle City-Markettiin. Olin jo valmistautunut nielemään pettymyksen: olihan reppua käytetty jo kuuden päivät. Mutta toisaalta: onhan tuo selvä virhe tuotteessa, jonka korjaamisessa käyttö ei tietääkseni pitäisi olla esteenä. Onneksi oli kuitti tallessa.

Reklamaatio sujui tosi hienosti ja sain valita tilalle vastaavan repun sen hetkisestä valikoimasta. Samanlaista ei valitettettavasti (vai onneksi) löytynyt, joten valitsin samanlaisen Jan Boots repun (kuvat yllä) kuin itselläni on ollut jo monta vuotta ja johon olen ollut oikein tyyvyväinen. Kaikenlisäksi sain vielä kympin rahaa takaisin, sillä tämä reppu oli edullisempi kuin alkuperäinen ja vieläpä tarjouksessa. Kiitos City-Market hyvästä palvelusta!

Reklamaatioreissun kruunasi se, että repun käyttäjäkään ei narissut äidin valinnalle, vaan otti uuden mustaakin mustemman koulukirjakassinsa vastaan tyytyväisenä. Parasta taisi olla, että löysin samalla reissulla repun personoimiseksi oranssin lohikäärmeavaimenperän ja teetin pojalle ihkaoman kotiavaimen.

Miten teidän koulureput ovat toimineet? Onko muilla kokemuksia näistä repuista? Vai oliko meillä vain maanantaikappale?

Aurinkoista sunnuntaipäivän jatkoa! Ja muistetaan/kehdataan reklamoida, kun on aihetta :)

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari

12 kommenttia:

 1. No onpa harmi ettei reppu kestänyt, mutta onneksi sait reklattua sujuvasti! :) Meillä ei ole ollut nyt reppuharmeja hetkeen, tuholainen Pinkkikin on saanut pidettyä Reiman reppunsa yhdessä koossa jo useamman kauden :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis vaan minunkin pitänyt tilata Reiman reppu. Mutta kun niissä ei ollut sopivaa kuosia meidän tiedostavalle nuorelle miehelle ;) No, tässä sitä nyt sitten ollaan: reppu on lopulta kuitenkin ihan simppeli ja kuositon.

   Hienoa, että teidän reput ovat kestäneet :)

   Poista
  2. No voi helv... nyt sitten hajos vetskari ekaluokkalaisen repusta, ja meillä muuten ei ole kuittia tallessa :/ Onkohan tuota nyt turha lähteä sitten reklaamaan... Cittarissa kun ei ole normaalikäyntiä, niin ei ihan huvikseen viitsis lähteä pyörähtämään :/

   Poista
  3. Auts :( Kannattaa yrittää reklamoida ilman kuittiakin. Tietysti, jos ei ole mitään muuta asiaa samalle suunnalle, niin tulee reissu helposti turhan arvokkaaksi. Vetoketjuista selvästi säästetään! :/

   Poista
 2. Onneksi reklamaatio onnistui helposti. Vetoketju on kyllä monesti se vaatteen tai repun heikoin kohta. Vetoketjut ovat kalliita, joten niiden laadusta on varmaan kätevin nipistää... harmi vain, ettei se ole kovin kauaskantoista ajattelua.

  Meillä ei Ticketin repun vetskareiden kanssa ollut ekaluokalla ongelmia... tosin sillä hinnalla ei olisi saanut olla mitään ongelmia muutenkaan :D Reiman reppu on käytössä tällä hetkellä ja sekin tuntuu pelittävän hyvin ja on lisäksi kevyempi käytössä kuin Ticket.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, olen itsekin yllättynyt, miten sujuvasti reklamaatio sujui! Jäi kyllä hyvä mieli :)

   Vetoketjuilla on tosiaan hintaa. Ja jos repun myyntihinta on 25 euroa, vetoketjussa taatusti säästetään. Toisaalta ovh hinnaltaan vielä halvempi 19.90 euron Janboots on suljettu paljon laadukkaamman oloisella vetoketjulla. Kuka valmistaja panostaa mihinkin.

   Kiva kuulla, että Ticket on kestänyt: sillä hinnalla on oltavakin laatua. Reiman kuosireppuja isommille odotellen :)

   Poista
 3. Meillä kans äiti aina sanonut, et jos reppu muuten kestää niin vetskarit hajoaa edullisemman hintaluokan repuista :/

  Mulla on vielä käytössä mun kouluaikainen Jansport, oli kyllä silloin kallis, mutta on edelleen kuin uusi. Onneksi tuli hankittua ajaton malli niin menee reissuilla mukana :)

  Pojalla kerhoreppuna Ticket, ei oo ollu ongelmia ja on tosi kätevä - tosin kuten Kati mainitsikin, niin ei siinä hintaluokassa saa ongelmia enää ollakaan :D

  Pienemmällä on Skip Hop, mut se on ollut tosi vähällä käytöllä ja ei koululaiset sellaisia taida enää käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on ja tämä oli kyllä odotettavissa, kun vetskari oli hankala jo heti kättelyssä. Puhtaasti isoveikalle mieleisen kuosin takiahan me tuo Nicksclub reppu valittiin.

   Janboots on kyllä ollut mullakin tosi hyvä, kestävä ja toimiva. Istuu hyvin selässä myös tuolla pojalla.

   Ticket on eittämättä laadukas, mutta onhan sillä sitten hintaakin. Olisipa mielenkiintoista tietää, miten Legon reput ovat kestäneet koululaisilla, sellainen kun isoveikalla oli ykköstoiveena. Yhdellä ekaluokkalaisella näyttäisi sellainen merkkireppu selässä keikkuvan.

   Skiphopit on mun suosikkeja pienille kerhoihin ja päiväkotiin, aivan ihania! Mutta ehkä aavistuksen pieniä, jos sinne on tarkoitus mahtua vaihtovaatetta ym.?

   Poista
  2. Joo Skiphop on must pieni jopa hoitorepuksi :/ EI sinne mahdu kuin kerhojutut.

   Onkohan toi Janboots sama kuin toi Jansport? En oo nimittäi löytäny noit reppuja enää mistään ja ennen niitä oli kaikissa sateenkaaren väreissä ties missä :D

   Lego reppuja en ole itsekään tainnut koskaan nähdä :)

   Poista
  3. Paitsi että pienen googlauksen jälkeen löysin Jansportin nettikaupan... :D

   Poista
  4. Mun piti ihan tarkistaa, että lukeeko mun repussa "sport" vai "boots" ja kyllä siinä tosiaan "boots" lukee, kuten isoveikankin repussa. Jospa tuotenimi on muuttunut vuosien varrella? Mun reppu on kirkkaanpunainen oransseilla kanteilla ja nyt näitä oli Cittarissa myynnissä harmaita ja mustia. Muistan nähneeni kesällä vihreitä versioita myös.

   Legoreppuja myy mm. Jesper Junior ja Br lelut.

   Poista
  5. Mun piti kans googlata lisää :D Ja Janboots on oma tuotemerkki kuten myös Jansport :) Tulee väkisin silti mieleen liittyvätkö jotenkin toisiinsa :D No anyway kestäviä siis molemmat :)


   Täytyypä joskus tsekkaa noi Legon reput :)

   Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)