lauantai 31. elokuuta 2013

Pikkuväen parkouria


Vierailimme viime viikonloppuna kummityttömme, poikien serkun perheen luona. He sattuvat asumaan lapsiystävällisellä alueella, jossa on melkein naapurissa kiva leikkipuisto sekä parkourpuisto skeittialueineen. Pikkuväen viihdyttämisestä ei siis tarvinnut huolehtia! :)


Alueella on jopa koriskenttä tekonurmella. Ihana kirmailla paljain jaloin! Oli meillä pallokin mukana... Iltapäivä oli harvinaisen lämmin ja kuumahan siinä touhutessa tuli. Posket punaisina pojat kirmasivat!

Pikkuveikalla me&i dinosaur-paita. Isoveikalla tämän kesän yllättäjä, Lindexin paloautopaita, joka on säilynyt käytössä lähes uudenveroisena koko kesän :) Pisteet Lindexille!


Pikkuapinamme tykkää riippua ja roikkua kaikkialla ja täällä siihen oli hyvät mahdollisuudet.


Oletteko käyneet lasten kanssa parkour-puistossa? Kai näitä on muuallakin...?


Isoveikka pääsee jo ylemmäs telineille. Pikkuveikalla meni välillä kulmat kurttuun, kun ei yllä samaan...


Pikkuveikka ei ole ennen uskaltautunut trampoliiniin, mutta tämä vekotin ei muistuttanut perinteistä tramppaa, joten sitä uskalsi varovasti kokeilla :)


Hämähäkkikeinu oli serkusten suosiossa.


Vaatteet vaihdettu. Puistoreissu vei viimeisetkin mehut meidän nuhaisesta pikkuveikasta. Takaisin serkun kotiin päästyämme poika joi aivan valtavasti vettä (älkää unohtako vesipulloja puistoreissuilta...) ja kaatoi siitä myös merkittävän osan päälleen. Onneksi oli vaihtovaatteet matkassa. Enää en vaihtovaatteita lyhyillä reissuilla automaattisesti harrasta, kun harvemmin enää tämän ikäisellä vaipat fuskaavat tms. Minkä ikäisille te kuskaatte vaihtovaatteita puolipäiväreissuille?

Paita me&i. Ekaa kertaa päällä, alesta jemmattu. Traktoreita traktorifanille ;)

Ekaa kertaa jalassa ne "mystiset" farkut, joiden alkuperä on edelleen arvoitus. Ostin nämä jokin aika sitten kirpparilta. Tosi korkea resorivyötärö ja pitkät resorit myös lahkeissa (kuvassa käännetty). Housut kauttaaltaan joustavaa materiaalia. Ainoa housuista löytyvä lappu on tämä pieni kuva (kuva alla) lahkeen ulkosyrjässä (kuvan toisella puolella heppa, toisella kana). Tunnistaako kukaan? Onko tämä jonkun firman tekemä vai kotiompelijan työtä? Housut ovat tosi hyvän malliset ja menevät pitkään pitkien resorien ansiosta.

 

 

Nuori herra on muuten ihastunut Metsolan lätsään :) Jotenkin automaattisesti kuvittelin, että äidin suosikkia sorsittaisiin, mutta tässä tapauksessa onneksi ei. Ilmeisesti lätsä on mukava päässä. Lippa suojaa oikein aseteltuna tosi hyvin auringolta. Materiaali on varsin tiivistä ja paksua, joten sopii paremmin vähän viileämmille keleille. Väri kerää kovasti pikku ötököitä! :) Isoveikka on kateellinen lätsästä...hänen kokoaan ei kesällä enää saanut. Uusi yritys ensi keväänä?

Muistakaa nauttia näistä lämpimistä loppukesän päivistä! :) Ja muistakaa vesipullot...

t. Vahteristonemäntä

4 kommenttia:

  1. Minua kiinnostaa, missä ko. puisto on? Näyttää kivalta.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parkourpuisto sijaitsee Mäntsälässä. Googlettamalla näitä löytyy varmaan muualtakin Suomesta, uskoisin.

      Poista
  2. Mä olen aina ollut hysteerinen vaihtovaatteiden kantaja. Esikoisella kannoin mukana varmaan 4-5 - vuotiaaksi,harvoin niitä tarvittiin.
    Poikien kohdalla on melkeinpä aina varavaatteet molemmille - kumpikin kovia sotkemaan/kastelemaan (vedellä,ei onneks "vahinkoja" ja pienemmällä onkin vaippa vielä) ,jopa toi melkein 6-v.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! :)

      Parempi toisaalta varautua vaihtovaattein, kuin antaa lapsen olla märissä/yltä päältä likaisissa vaatteissa. Ja onhan tämäkin lapsikohtainen juttu: meilläkin esikoinen ollut aina siisti ja pikkuveikka taas ihan toista maata ;)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)